18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden 10. – 12. februar 2024

En stor international finale på et kontinent syd for Europa tager opmærksomheden, men tre af de store ligaer i Europa er også repræsenteret i denne Spread betting-artikel.

IMAGO / ZUMA Wire

Real Sociedad – Osasuna d. 10/2 kl. 16:15

Osasuna TGM, spread 30-38
Køber 38 (dvs gevinst, hvis Osasunas samlede målminutter overstiger 38)

Lad det være skrevet med det samme: Real sociedad har holdt clean sheet i 5 af deres seneste 6 kampe og Osasuna har ikke scoret i deres seneste 2 kampe.

Her skal det så med, at det er ret vildt, at Osasuna ikke har scoret i de seneste 2 kampe, for de skabte pænt med chancer.

Det største argument for spillet er, at denne kamp ligger lige mellem to kampe i hhv Copa del Rey og Champions League, hvilket er turneringer der bliver prioriteret højere af Real Sociedad end ligaen og derfor kommer Real Sociedad også til at spare spillere i dette opgør. Osasuna er 9 point over nedrykningsstregen og kommer i stærkeste opstilling til dette opgør.

Spil på Real Sociedad – Osasuna*

Mallorca – Rayo Vallecano d. 11/2 kl. 16:15

Tredje kampmål, spread 81-82,5
Køber 82,5 (dvs gevinst, hvis 3. mål ikke scores eller tidligst i det 83. min)

Holdenes kampe snitter med hhv 2,1 og 2,2 mål og når det så samtidig er en kamp mellem to hold lidt over nedrykningsstregen, hvor X virker relativt oplagt, så bør der være temmelig langt op til det tredje mål. Ved evt 1-1 i det 70. min f.eks., så vil det overraske mig, hvis ikke holdene bliver ekstra påpasselige og tager til takke med 1 point.

Mallorca er uden deres angriber Larin (2 mål) der har karantæne, mens Rayo formentlig er uden Bebe, angriber med 2 mål.

Spil på Mallorca – Rayo Vallecano*

Hoffenheim – FC Köln d. 11/2 kl. 17:30

Hoffenheim for at vinde kampen, spread 51,5-57,2
Sælger 51,2 (dvs gevinst, hvis Hoffenheim ikke vinder)

Fra og med November, dvs over 3 måneder nu, i den periode har Hoffenheim kun vundet een fodboldkamp. En ud af 13 kampe, inkl. pokal og en træningskamp. De startede til gengæld sæsonen rigtig godt og derfor holder de stadig en fornuftig placering, nemlig en 8. plads.

Köln ligger på 3. sidstepladsen, hvor der skal spilles ekstra kampe om at blive eller rykke ned. De har hentet 5 point i deres seneste 4 kampe og er ubesejret i deres seneste 2. Det skal med, at de er uden angriberne Selke og Waldschmidt, der tilsammen har scoret 7 Bundesligamål i denne sæson, hvilket udgør halvdelen af Kölns 14 mål. De begge været ude siden midten af Januar, så Köln har bestemt vist de kan uden dem.

Spil på Hoffenheim – FC Köln*

Nigeria – Elfenbenskysten d. 11/2 kl. 21:00

Første kampmål, spread 42-45
Køber 45 (dvs gevinst, hvis der ikke scores i 1. halvleg)

Africa Cup of Nations er nået til sin sidste kamp: finalen! Begge de to holds kampe gik til pausen med stillingen 0-0, hvor de begge var favoritter, især Nigeria. I finalen vurderes den meget lige.

Et lille kuriosum er, at de to hold også mødtes i gruppespillet. Her vandt Nigeria 1-0 på et mål i det 55. min, sat ind på straffespark.

Finalen for 2 år siden endte 0-0 i ordinær tid.

Spil på Nigeria – Elfenbenskysten*

Juventus – Udinese d. 12/2 kl. 20:45

Første kampmål, spread 36-39
Køber 39 (dvs gevinst, hvis første mål tidligst scores i det 40. min)

Ud af Juves 11 hjemmekampe i Serie A, så har hele 6 af dem stået 0-0 ved pausen!

Ud af Udineses 11 udekampe i Serie A, så har 5 af dem stået uafgjort ved pausen.

Udinese har Pereyra på midtbanen med 3 mål og 2 assists i karantæne.

Udinese er det klart mest defensive hold i hele Serie A og det bliver naturligt nok ikke ændret her på udebane mod ligaens næstbedste hold.

Spil på Juventus – Udinese*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar