18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 8. – 9. november 2023

En enkelt Champions League-kamp og hele fire Europa League-kampe dykker Stefan ned i og prøver at finde value´en i denne Spread-artikel, hvor der i høj grad kigges mod underdogs´ne, hvor flere af favoritterne har langt vigtigere opgør under 3 døgn senere.

Kan FCK slå Manchester United i Parken?

Kan FCK slå Manchester United i Parken? Foto: IMAGO / Gonzales Photo

FC København – Manchester United d. 8/11 kl. 21:00

FCK for at vinde kampen, spread 19-22,3
Køber 22,3 (dvs gevinst hvis FCK vinder kampen)

Det er svært at huske hvornår Man Utd sidst har spillet en god kamp eller været overbevisende. Det kan godt være FCK kun har et point efter de første 3 CL-kampe denne sæson, men hvor har de været gode og fortjent langt mere. Historisk set har de vist, at selv de bedste hold i verden har problemer der, den kategori er Man Utd slet ikke i pt. Selvtilliden og sammenholdet er i top hos FCK, mens det modsatte næsten er tilfældet hos Man Utd. Da de mødtes på Old Trafford for et par uger siden spillede de to hold stort set lige op med hinanden. Begge hold med en del fravær, værst er det for udeholdet. På forhånd er det svært at se nogen af holdene for alvor være tilfreds med en pointdeling, så jeg prøver det frække 1-tal.

Spil på FC København – Manchester United*

Ajax – Brighton d. 9/11 kl. 18:45

Første Ajax mål, spread 53-56
Sælg 53 (dvs gevinst hvis Ajax scorer inden det 53. min)

Ajax har været i en historisk stor krise, hvor det blev til vanvittige 10 kampe i træk uden sejr…! Efter 5-2-nederlaget i slutningen af Oktober fik de ny træner i skikkelse af John van´t Schip, der senest stod i spidsen af Grækenlands landshold i godt 2 år. Han har stået i spidsen for Ajax i 2 kampe nu og det har givet 2 sejre på 2-0 og 4-1, ganske vist mod hold fra den lave ende af Æresdivisionen, men vigtigt for dem. Ajax har alle offensive kræfter klar. Brighton virker til at have det svært med at spille både europæisk og PL, i hvert fald er de ikke overbevisende nogle af stederne. Det var dog en sikker og fortjent sejr, da de to hold mødtes for 2 uger siden i England, men ellers har Brighton lukket 5 mål ind samlet i de to andre EL-kampe; i 19. Min ude mod Marseille og i 11. Min hjemme mod AEK Athen.

Spil på Ajax – Brighton*

Slavia Prag – Roma d. 9/11 kl. 18:45

Roma for at vinde kampen, spread 35,6-40
Sælger 35,6 (dvs gevinst hvis Roma IKKE vinder kampen)

Roma er suveræn 1´er i puljen efter de første 3 kampe, hvor de har maksimumpoint. Slavia har 6 point og de to sidste hold hvert 1 point.

Det omvendte opgør for 2 uger siden vandt Roma 2-0, hvor det allerede blev afgjort efter 17 min (stilling 2-0). Kampen var ellers meget lige.

Roma vil givetvis være meget fint tilfreds med et evt X her. Derudover forventer jeg de sparer en hel del og ikke vægter denne kamp specielt højt, da de har lokalbrag under 3 døgn senere i Serie A ude mod bysbørnene fra Lazio. Det tidlige marked er gået på Slavia, men jeg tror sagtens de kan ende som favoritter, når opstillingerne osv er offentliggjort.

Spil på Slavia Prag – Roma*

Rennes – Panathinaikos d. 9/11 kl. 18:45

Kampen ender uafgjort, spread 21-25,7
Køber 25,7 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

Rennes fører gruppen med 6 point og efter følger Panathinaikos med 4 point. Da de mødtes i Grækenland for 2 uger siden vandt Rennes 2-1 i en kamp der meget vel kunne være endte uafgjort. Rennes kun lige over stregen i den franske liga og under 3 døgn senere har de Lyon hjemme, mens Panathinaikos på papiret har en let kamp og de fører den græske liga. Rennes eneste sejr i de seneste 6 kampe var netop mod Panathinaikos. Jeg synes de er gjort til for store favoritter og på forhånd næppe nogen af de to hold der vil græde over 1 point. Generelt virker det som om græske hold er lidt undervurderet i europæisk sammenhæng i denne sæson.

Spil på Rennes – Panathinaikos*

Real Betis – Aris Limassol d. 9/11 kl. 21:00

Antal mål i tredje potens, 59-69
Sælger 59 (dvs gevinst hvis der scores max 3 mål)

Betis var spillemæssigt overlegne i det omvendte opgør, men vandt kun 1-0. Aris havde ingen afslutninger inden for rammen, så meget svært at se dem score i Sevilla. På den anden side ser jeg heller ikke Betis spille sig ud eftersom de har lokalbrag under 3 døgn senere mod Sevilla. Derfor synes jeg det ligner en 1 til 2-0-sejr til Betis – worst sandsynlige er for mig 3-0. I forvejen vil Betis ikke stille i stærkeste opstilling og Aris vil så vidt muligt forsøge at holde 0-0.

Spil på Real Betis – Aris Limassol*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar