18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d.9.-10. Maj 2024

En midtuge der i denne artikel omhandler Torsdag og Fredag, hvor den står på pokalfinale, europæiske semifinaler og to motivationsspots Fredag i Serie A og den næstbedste franske række.

(Foto: Maurizio Borsari / AFLO / Alamy Live News)

Silkeborg – AGF d. 9/5 kl. 17:00

Første kampmål, spread 37-40
Køber 40 (dvs gevinst, hvis første mål scores efter det 40. min)

Kæmpe kamp for begge hold på neutral grund i Parken i en fantastisk kulisse. At begge hold er skidt kørende i Superligaen har intet at sige for i lang tid har det meste for disse to klubber handlet om lige præcis den her kamp. Det kan godt være der er fest på tribunerne før, under og delvist efter, men på banen bør det starte forsigtigt.

Silkeborg topscorer blev skadet i weekendens kamp og er stadig stærkt tvivlsom – han trænede med i begrænset omfang Tirsdag. Hvis han bliver klar nok til at spille Torsdag vil det næppe være på 100%.

Spil på Silkeborg – AGF*

Atalanta – Marseille d. 9/5 kl. 21:00

Totale mål, spread 2,65-2,85
Sælger 2,65 (dvs gevinst, hvis der max scores 2 mål)

Returopgør i den ene semifinale, hvor vinderen højst sandsynligt skal møde Roma i finalen i Dublin. Første opgør i Frankrig blev 1-1, så alt er åbent, men med Atalanta som favorit. Første opgør havde kun godt 1,5 i samlet xG. I kvartfinale-kampene for Marseille mod Benfica var det også chancefattigt og lavt på xG, hvor det samlet blev uafgjort og til sidst endte i straffesparkskonkurrence. Det taler også for under, at kampen starter helt lige og så længe den står det vil ingen have travlt.

Spil på Atalanta – Marseille*

Olympiakos – Aston Villa d. 9/5 kl. 21:00

Første kampmål, spread 30-33
Sælger 30 (dvs gevinst, hvis første mål scores før det 30. min)

Olympiakos fører noget overraskende med to mål fra første opgør i England, ved den lejlighed var Olympiakos både heldige og effektivt. Aston Villa har intet at tabe her og de skal forsøge at hente to mål. I Olympiakos´ fire foregående knockout-kampe har det første mål været scoret i senest det 11. min(!). I sidste uges opgør blev der scoret efter 16 min på Villa Park. I to af Aston Villas fire foregående knockout kampe er der blevet scoret indenfor de første 15 min.

Spil på Olympiakos – Aston Villa*

Frosinone – Inter d. 10/5 kl. 20:45

Andet Inter mål, spread 66,6-69,5
Køber 69,5 (dvs gevinst, hvis Inters andet mål tidligst scores i det 70. min)

Stor motivationsforskel i hjemmeholdets favør der fortsat er i nedrykningsfare, men rigtig fornuftig kørende med point i deres seneste seks kampe og clean sheet i deres sidste tre kampe. Frosinone er trods den fine stime blot to point over nedrykning med tre runder tilbage.

Inter er allerede italienske mestre og siden de blev det har de spillet to kampe; 2-0 sejr hjemme over Torino, hvor de først kom foran i anden halvleg, da de var en mand i overtal og senest tabte de 1-0 ude til Sassuolo som var og fortsat er næstsidst.

Spil på Frosinone – Inter*

Laval – Troyes d. 10/5 kl. 20:45

Laval for at vinde kampen, spread 47,4-53,7
Køber 53,7 (dvs gevinst, hvis Laval vinder kampen)

To runder resterer der i den næstbedste franske række, Ligue 2. Laval skal vinde her, hvis de vil gøre sig forhåbninger og playoff-oprykning. De er tre point efter Paris FC og med en markant dårligere målscore. De skal også forbi Caen, der er to point bedre og som også har en markant bedre målscore.

Troyes er rykkede ned efter seneste kamp, da de kun fik uafgjort og de nærmeste konkurrenter vandt. Det må derfor være et noget modløst Troyes-hold, der tropper op. Troyes der desuden er rækkens 3. dårligste udehold.

Begge hold i sløj form, Troyes dog værst og hjemmebane + motivation taler i den grad for hjemmesejren, derudover bør der være relativ lav X-risiko.

Spil på Laval – Troyes*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar