18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 8. september 2023

Denne uge står den på landskampe og i denne artikel udelukkende kval-kampe forud for EM næste år. Artiklen udgives i samarbejde med SpreadEx*.

Foto: IMAGO / Sebastien Frej

Frankrig – Irland d. 7/9 kl. 20:45

Antal mål i tredje potens, spread 52-60
Sælger 52 (dvs gevinst ved max 3 mål)

Frankrig suveræn 1´er i Gruppe B, men Frankrig har “kun” scoret 9 mål i 4 kampe og holdt 4 clean sheets. 9 mål er ikke meget, når de bl.a. har mødt Grækenland hjemme og Gibraltar ude. Irland tog imod Frankrig i Marts måned og her var det en ret chancefattig kamp med under 1,5 i xG. Irland kommer naturligvis meget defensivt til kampen og Frankrig virker ikke som et hold, der har behov for at smadre sin modstander og EM er næsten allerede sikret for dem.

Irland har tilmed stjernefrøet Evan Ferguson (Brighton) skadet i front og derfor ikke ret meget at skyde med.

Spil på Frankrig – Irland*

Danmark – San Marino d. 7/9 kl. 20:45

Første San Marino mål, spread 82,5-84
Køber 84 (dvs første San Marino mål efter 84. min)

Meget svært at se San Marino-mål i det her matchup, hvor Danmark indtil videre har skuffet i kval´en med 7 point i 4 kampe og en delt 3. plads. San Marino har 0 scoringer efter deres første 4 kampe; ude mod Slovenien havde de een afslutning ved siden af mål, mens de ude mod Finland havde een afslutning indenfor rammen. Her venter et sulten dansk hold i en fyldt Parken. Kasper Schmeichel står og han har brug for en succes, så der vil ikke blive taget let på opgaven fra den danske defensiv.

Spil på Danmark – San Marino*

Holland – Grækenland d. 7/9 kl. 20:45

Grækenland point, spread 0,47-0,67
Køber 0,67 (dvs gevinst, hvis Grækenland ikke taber)

Holland har ikke været gode siden Ronald Koeman tog over for van Gaal efter VM i Qatar og de mangler den skadede Depay i angrebet. Grækenland ser ikke så svage ud i forhold til det nuværende Holland-hold, selvom de må undvære midterforsvareren Mavropanos, der så rødt i seneste runde, da de tabte 1-0 ude til Frankrig. Han er dog derudover også skadet. Grækenland virker som en stærkere enhed og Holland, som et hold, hvor der ikke skal meget til at slå dem ud af kurs, så overraskelsen lurer her.

Spil på Holland – Grækenland*

Georgien – Spanien d. 8/9 kl. 18:00

Antal mål i tredje potens, spread 46-53
Sælger 46 (dvs gevinst ved max 3 mål)

Spaniens offensiv ser noget tynd ud og Georgien er ikke nemme at score på hjemme i Tbilisi, hvor de intet problem har med at stå dybt, så Spanien kommer klart mest på bolden, men må nok væbne sig med tålmodighed.

Siden 2018 og frem har Georgiens hjemmekampe haft et målsnit på 2,00, hvor kun kampe mod virkelig svage hold, som Mongoliet og Gibraltar trækker snittet op….

Vejrudsigten siger +25 grader og en hel del regn tidlig Fredag aften i Tbilisi.

Spil på Georgien – Spanien*

Luxembourg – Island d. 8/9 kl. 20:45

Luxembourg vinder kampen, spread 33,5-38,5

Køber 38,5 (dvs gevinst, hvis Luxembourg vinder kampen

Jeg prøver det der svarer til det rene 1-tal, da Island ikke kan bruge X til meget, hvis de skal gøre sig nogen som helst forhåbninger om at kvale til EM; de har 3 point efter 4 kampe og er 7 point bag Slovakiet på 2. pladsen. Omvendt bør Luxembourg også gå efter de 3 point, da en hjemmekamp mod Island helst skal give det, hvis de vil levere et mindre mirakel og deltage i en slutrunde for første gang nogensinde. Luxembourg kommer med selvtillid efter 2 sjældne sejre i træk, senest en meget flot 2-0-sejr ud over Bosnien, hvilket ikke engang var ufortjent.

Island må undvære angriberen Willum Willumsson, da han har karantæne.

Spil på Luxembourg – Island*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

OG FÅ 1000 KRONER I VELKOMSTBONUS
Tilbuddet er kun for nye spillere. Kun din første indbetaling bestemmer værdien af ​​dine gratis væddemål. For eksempel, en indbetaling på 1.000 kr. vil resultere i et gratis væddemål på 500 kr. til sportsbook samt et gratis væddemål på 500 kr. til spreadbetting, som du modtager når dit første indskud er gennemspillet 1 gang til minimum odds 1,50. Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af velkomstbonussen. Spread bettting tab kan være større end din indsats. 18+| Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar