18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 7. – 9. februar 2024

En lidt tynd midtuge gør, at jeg tager fredagen med også, men inden da går det løs med hele tre fede kampe onsdag aften med bundbrag i Bundesligaen, semifinale i AFCON og Copa del Rey-semifinale i Madrid.

IMAGO / Newscom World

Mainz – Union Berlin d. 7/2 kl. 18:30

Første Mainz mål, spread 51-54
Køber 54 (dvs gevinst, hvis Mainz ikke scorer før det 55. min)

Mainz er det mindst scorende hold i hele Bundesligaen generelt og hvad angår 1. halvleg. Især hjemme, hvor det kun er blevet til 2 mål i alt på 9 kampe. I de seneste 5 hjemmekampe har de ikke scoret i 1. halvleg. Union har fået væsentlig bedre styr på defensiven under træner Bjelica, hvor de i år kun har lukket 1 mål ind i 1. halvleg i 4 kampe og det var mod Leipzig. Mod Darmstadt, Bayern München og Freiburg har de holdt 0´et i 1. halvleg og mod først- og sidstnævnte i hele kampen.

Læg der til, at det er et vigtigt bundbrag, som også bør gøre holdenes tilgang mere forsigtig, som udgangspunkt. Union sælger nok gerne den her for f.eks. 0-0.

Spil på Mainz – Union Berlin*

Elfenbenskysten – Dr Congo d. 7/2 kl. 21:00

DR Congo for at kvalificere sig, spread 34,7-42,2
Køber 42,2 (dvs gevinst, hvis DR Congo kvalificerer sig)

Elfenbenskystens hjemmebanefordel og en af forhåndsfavoritterne inden turneringen, det har de, selvom de nu står i semifinalen og er favoritter til at gå i finalen, ikke kunne leve op til. De har vist enormt lavt bundniveau og haft svært ved at få omsat deres generelle spilovertag til (store) målchancer. Både i 1/8-finalen og kvartfinalen har de været på vej ud, hvor de i begge tilfælde først fik udlignet mod slutningen af ordinær tid. Kossounou og Diakite er i karantæne, da de begge så rødt i kvarten mod Mali.

Dr Congo har en dags mere hvile og var ikke i forlænget spilletid i kvarten. De har blot lukket 4 mål ind i 5 kampe, 2 af dem endda scoret på straffespark. DR Congo har vist sig gode og effektive på omstillinger, mens Elfenbenskystens defensiv har vist sig sårbar overfor for netop det.

Spil på Elfenbenskysten – Dr Congo*

Atl. Madrid – Athletic Bilbao d. 7/2 kl. 21:30

AtM Multi-hjørnespark, spread 6,3-8,3
Køber 8,3 (dvs gevinst hvis Atleticos hjørnespark i 1.h. ganget med antallet i 2. bliver mindst 9)

Atletico Madrid skal forsøge at sikre sig et godt udgangspunkt inden returen i Bilbao i slutningen af måneden. Athletic vil rigtig gerne have en uafgjort med til returen, så derfor er det naturligt, at Atletico bliver spilstyrende og det bør også kaste en del hjørnespark af sig.

Jeg prøver en variant, hvor vi ikke har så meget at tabe, men en del at vinde.

Da de mødtes for halvanden måned siden i Bilbao i ligaen, der fik Atletico 7 hjørnespark; 4 i første halvleg og 3 i anden halvleg.

Spil på Atl. Madrid – Athletic Bilbao*

Salernitana – Empoli d. 9/2 kl. 20:45

Første kampmål, spread 38-41
Køber 41 (dvs gevinst, hvis første mål scores efter det 41. min)

Det er kampe som denne, at Salernitana skal vinde, hvis den ikke skal hedde Serie B efter sommerferien. De ligger selv med 13 point og har 5 point op til en trio med hver 18 point, hvoraf det ene hold er Empoli.

De to hold kommer begge fra en 0-0-kamp hver. Salernitana har 4 styks 0-0 til pausen ud af de 12 hjemme kamp de har spillet inkl den seneste mod Roma.

Fra og med November har Empoli 6 af 13 kampe 0-0 ved pausen.

Som skrevet en kamp Salernitana bør gå efter at vinde, men nok først for alvor et stykke inde i 2. halvleg, for omvendt også en rigtig ærgerlig kamp at tabe.

Spil på Salernitana – Empoli*

Cadiz – Betis d. 9/2 kl. 21:00

Real Betis for at vinde kampen, spread 34,7-39,3
Sælger 34,7 (dvs gevinst, hvis Betis ikke vinder)

Cadiz taber sjældent hjemme og Betis vinder sjældent ude; Cadiz har tabt 3 af 11 hjemme, mens Betis kun har vundet 2 af 111 udekampe. Cadiz er presset i bunden, hvor de er lige under stregen. Betis er lige over midten. Cadiz får en del spillere tilbage fra karantæne og skader, hvorimod Betis er hårdt ramt på skadesfronten. Deres bedste offensive kort i Isco er lige blevet skadet og en af deres faste forsvarsspillere i Vinicius er også netop tilføjet deres lange skadesliste.

Cadiz har hentet lige så mange point på hjemmebane, som Betis har på udebane, men hvad angår expected points, så ligger Cadiz på ca. 16 og Betis kun på ca. 10.

Spil på Cadiz – Betis*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar