18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: spread betting til midtugen d. 6. – 7. Marts 2024

Midtuge-runde med Champions League, Europa League og Conference League. Alle 3 turneringer bliver rundet i denne artkel, hvor der er dansk islæt og flere storhold i aktion.

IMAGO / Bildbyrån

Manchester City – FC København d. 6/3 kl. 21:00

Første kampmål, spread 27-30
Sælger 27 (dvs gevinst, hvis første mål falder i senest det 26. min)

Det er meget tæt på afgjort, hvem der går videre her, efter 1-3 i Parken for 3 uger siden. FCK er relativt hårdt ramt af fravær og har mere eller mindre intet at tabe her. Man City er kun uden den skadede Grealish. Jeg forventer City kommer flyvende ud her og så evt tager den med ro senere i kampen. City kom foran efter 10 min Parken – jeg forventer noget lignende her, selvom mindre kan gøre det. Man City har Liverpool i weekenden i et stort mesterkskabsbrag, så det vil give mening hvis de sætter tingene på plads hurtigst muligt og derefter tager den mere med ro. Fine muligheder for et tidligt mål i kampen, hvor City er naturlige storfavoritter.

Spil på Manchester City – FC København*

Real Madrid – Leipzig d. 6/3 kl. 21:00

RBL Multi-hjørnespark, spread 4,2-6,2
Køber 6,2 (dvs gevinst, hvis Leipzigs antal hjørnespark i 1.h ganget med antal i 2.h. overstiger 6,2)

Leipzig vandt det første opgør på hjørnespark med 7-3. Det var ganske vist på hjemmebane og nu er det på Bernabeu, men eftersom første kamp endte 0-1, så skal Leipzig ud at jagte og det kommer de formentligt til at skulle det meste af kampen, hvis ikke den hele. Leipzig har indtil videre fået 40 hjørnespark i 7 kampe i dette års CL, så 5,71 i snit. Real er fine til at spille på den måde der passer til den givne situation og især hvis de kommer foran vil de ikke være for fine til at overlade en del af initiativet til Leipzig.

Spil på Real Madrid – Leipzig*

Sporting Lissabon – Atalanta d. 6/3 kl. 18:45

Første kampmål, spread 33-36
Sælger 33 (dvs gevinst hvis første mål scores før det 33. min)

To hold der spiller frisk til, så selvom det er første opgør i knock out-fasen, så satser jeg på et relativt tidligt mål. De to hold var også i gruppe sammen, hvor Atalante tog sig af 1. pladsen og Sporting af 2. pladsen.

De mødtes først i Lissabon, hvor det endte 1-2, ved den lejlighed kom Atalanta foran i det 33 min. I øvrigt en kamp med over 5 i xG. I næste opgør i Italien i næstsidste runde, hvor Atalanta “bare” skulle have X blev det 1-1 i en noget mere stilfærdig affære. Her blev første mål scoret i det 23. min af Atalanta og før det fik de annulleret et mål i det 8. min.

Spil på Sporting Lissabon – Atalanta*

Sparta Prag – Liverpool d. 7/3 kl. 18:45

Liverpool mål-rush, spread 18,5-21,5
Sælger 18,5 (dvs gevinst ved max et Liverpool mål)

Det største argument her er naturligvis, at Liverpool får besøg af Manchester City under 3 døgn efter denne kamp sættes i gang. Derfor bliver denne kamp nedprioriteret fra Liverpools vedkommende og i forvejen er Europa League meget sekundær for Liverpool i forhold til Premier League.

Sparta Prag er 1´er i den tjekkiske række og på hjemmebane er de 11-1-0 og har lukket 6 mål ind. I Europa League har de lukket 3 mål ind i 4 hjemmekampe. Vundet 3 og spillet 1 uafgjort.

Senest udraderede de Galatasaray med 4-1 i seneste knock out-runde.

Spil på Sparta Prag – Liverpool*

Servette – Plzen d. 7/3 kl. 21:00

Totale mål, spread 2,4-2,6
Sælger 2,4 (dvs gevinst ved max 2 mål)

Vi runder også lige Conference League her til sidst.

Servette var ellers i Europa League i efteråret, men blev 3´eri deres gruppe og derfor hedder den nu Conference League. De scorede blot 4 mål i 6 kampe i Europa League. I ligaen har de 14 af 26 kampe under 2,5 mål. Servette solgte deres topscorer Bedia i Januar-vinduet.

Plzen er et stærkt defensivt mandskab, hvilket man også så i Conference-gruppespillet, hvor de vandt deres gruppe med en målscore på 9-1.

Selvom det “kun” er Conference League, så tæller det meget for de to hold her og når det er første opgør, så bør det blive forsigtigt. Styrkemæssigt er der heller ikke meget holdene imellem.

Spil på Servette – Plzen*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar