18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 6. – 7. December 2023

Vi kommer flot rundt i denne midtuge; tysk pokal, dansk pokal, spansk pokal, Europa League og Premier League, hvor der kigges i alle retninger; få mål, mange mål, spil på favoritten og spil imod favoritten.

IMAGO / Gonzales Photo

Saarbrücken – Frankfurt d. 6/12 kl. 18:00

Andet Frankfurt mål, spread 66-69
Køber 69 (dvs gevinst, hvis Frankfurt ikke scorer to mål eller tidligst scorer deres andet mål i 70. min)

Favoritdræberne fra Saarbrücken, der til daglig slår sine folder i 3. Bundesligaen, har tidligere slået både Karlsruhe fra 2. Bundesligaen og senest mægtige Bayern München ud. Begge måtte forlade Saarbrücken med 2-1-nederlag.

Frankfurt med et heftigt program, da de også har Conference League, hvor de dog har sikret sig videre adgang inden 6. og sidste runde. Under 3 døgn efter denne kamp får de besøg af Bayern München i ligaen.

Frankfurt er naturligvis pæne favoritter, men det bliver næppe en walk-over for dem og de bruger næppe mange flere kræfter end nødvendigt.

Spil på Saarbrücken – Frankfurt*

Villarreal – Maccabi Haifa d. 6/12 kl. 21:00

Første Maccabi Haifa mål, spread 63,5-66,5
Køber 66,5 (dvs gevinst, hvis Maccabi ikke scorer eller tidligst i det 67. min)

En udsat kamp her pga situationen i Israel. Dette er en 5. runde kamp, så altså næstsidste, mens de to andre hold i puljen allerede har spillet 5. Maccabi er sidst med 1 point, mens Villarreal er 2´er med 3 point op til Rennes.

Lidt specielt scenarie her, da begge hold sådan set har noget at spille for, men lidt ironisk ændrer en evt sejr ikke noget for Maccabi i forhold til sidste runde; de skal stadig slå Panathinaikos ude, hvilket også gælder, hvis de taber til Villarreal, så på den led er det meget svært at se hvorfor Maccabi skulle komme med nogen stor motivation. Mens Villarreal med sejr kan nøjes med uafgjort ude mod Rennes og på den måde få førstepladsen i gruppen. Hvis de ikke vinder over Maccabi, så skal de slå Rennes, hvis de skal tage førstepladsen i gruppen (forskellen på 1. og 2. pladsen er 1/8 og 1/16 finale).

Spil på Villarreal – Maccabi Haifa*

Aston Villa – Manchester City d. 6/12 kl. 21:15

Begge hold scorer, spread 57,8-65,3
Køber 65,3 (dvs gevinst, hvis begge hold scorer)

De to mest scorende hold i rækken tørner sammen her. Begge hold har scoret i de to holds hver seneste 4 kampe. 10 ud af 14 kampe for Aston Villa i det hele taget – 5 af 6 hjemme på Villa Park. For Man Citys kampe er det 9 ud af 14 kampe.

Indbyrdes har begge hold scoret i de seneste 5 opgør.

Rodri på den defensive midt hos City har tilmed karantæne. Ikke en nem kamp for City mod et godt kørende Aston Villa-hold, men efter 3 kampe i PL i træk med uafgjort og en 3. plads pt, så kan de ikke bruge 1 point igen til meget.

Spil på Aston Villa – Manchester City*

Fredericia – Lyngby d. 7/12 kl. 20:15

Totale mål, spread 2,7-2,9
Sælger 2,7 (dvs gevinst, hvis der max scores 2 mål)

Kvartfinale i pokalturneringen i Fredericia, første kamp af to.

Masser af sne i det jyske i disse dag, så bliver svære forhold at spille under. Et Fredericia-hold der godt kan lide at spille teknisk fodbold, hvilket bliver svært under de givne bane/vejr-forhold. De kommer lige fra en 0-0-kamp på hjemmebane i 1. division. Ingen af holdene vil formentlig være kede af et uafgjort resultat på forhånd, så der jagtes næppe ved en evt 1-1 -stilling med 20-25 min igen.

Spil på Fredericia – Lyngby*

Sestao – Celta Vigo d. 7/12 kl. 21:00

Celta Vigo vinder kampen, spread 69,2-77
Køber 77 (dvs gevinst, hvis Celta vinder kampen)

Det kan godt være Celta ligger 3. sidst i ligaen, men de spillet til langt mere og her møder de et hold fra den 3. bedste række. Tilmed et hold der også ligger 3. sidst, men altså 2 rækker dårligere. Celta har brug for en succes/sejr og selvom de ikke kommer i stærkeste til Baskerlandet, så bør de gøre relativ kort proces og som minimum hive sejren i ordinær tid. Bemærk i øvrigt at denne række Primera Division RFEF, gruppe 2 med 20 hold, der ligger Celta Vigos andethold på en delt 2. plads…! Blot 1 point fra 1. pladsen.

Sestao slog i runden før et hold ud fra den 4. bedste række efter forlænget spilletid.

Spil på Sestao – Celta Vigo*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar