18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d.5.-6. Juni 2024

Den står på træningskampe mellem diverse landshold, hvor det for mange af dem er forberedelseskampe inden EM eller Copa America. Derfor vil de næppe spille sig ud og der vil blive skiftet meget ud i kampene og sikkert mange af de bærende kræfter der trænger til hvil efter en lang sæson.

Alamy

Danmark – Sverige d. 5/6 kl. 19:00

Totale mål, spread 2,65-2,85
Sælg 2,65 (dvs gevinst, hvis der max scores to mål)

Stort naboopgør i Parken, hvor der naturligvis vil være fuldt hus på tribunerne, men sprudlende offensiv og mange mål kommer der næppe. En speciel kamp bliver det uden tvivl for Sverige landstræner, da det som bekendt er Danmarks mest scorende landsholdsspiller gennem tiderne; Jon Dahl Tomasson. Siden 2018 har Sverige og Danmark mødt hinanden tre gange, hvor der ikke har været noget på spil, altså såkaldte ´friendlies´ og der har været hhv 1, 0 og 2 mål i dem. Begge hold spiller igen tre dage senere og der skal nok blive skiftet godt ud fra begge sider undervejs.

Spil på Danmark – Sverige*

Norge – Kosovo d. 5/6 kl. 19:30

Antal må i tredje potens, spread 41-48
Sælger 41 (dvs gevinst, hvis der max kommer 3 mål)

Venskabskamp i Oslo. Ingen af holdene skal med til EM, så denne kamp er for begge hold forberedelse til Nations League, der begynder igen til September. Norge spiller igen 3 dage senere på Brøndby stadion mod Danmark, mens det for Kosovo kun er denne ene kamp. Norges største og skarpeste våben i offensiven, Haaland, spiller med stor sandsynlighed ikke i nærheden af fuld tid her og det næst største og skarpeste våben, Sørloth, er ikke med pga skade. Kosovos kampe er meget målfattige og de kommer med garanti ikke til Norges hovedstad for at underholde. Der har ikke været over 3 mål i nogen af Kosovos udekampe siden foråret 2021.

Spil på Norge – Kosovo*

Frankrig – Luxembourg d. 5/6 kl. 21:00

Tredje Frankrig mål, spread 65,5-68,5
Køber 68,5 (dvs gevinst, hvis Frankrigs 3. mål tidligst scores i det 69. min)

Et par bløde modstandere Frankrig har valgt skal agere levende træningskegler her kort inden EM. Fire dage efter denne kamp napper Frankrig endnu en hjemmekamp, hvor Canada kommer på besøg.

Frankrig spiller sig ikke ud her. Mange af spillerne har haft meget lange sæsoner og nu skal der tages lidt med ro inden EM. Startopstillingen ligger mere eller mindre fast til når det gælder, så ingen spiller sig af eller på i de her to nemme kampe. Luxembourg var tæt på at kvale til dette EM, de tabte godt nok stort mod Portugal i gruppen, men det siger stadig noget om, at de generelt ikke er en walk-over mere og selvfølgelig en stor kamp for dem.

Spil på Frankrig – Luxembourg*

Spanien – Andorra d. 5/6 kl. 21:30

Andorra TGM, spread 8-16
Sælger 8 (dvs gevinst, hvis Andorra ikke scorer. TGM = samlede målminutter)

Naboopgør, storebror mod lillebror. Hvor storebror vel er halvvoksen og lillebror er spæd. Storebror tilmed på hjemmebane. Spaniens to kampe inden seneste EM endte 0-0 mod Portugal og 4-0 over Litauen. Andorra tester sig generelt ikke mod de store/større nationer, men sidst de gjorde tabte de 7-0 til Portugal. Andorra får vel knapt en afslutning i denne kamp og hvis de gør bliver det næppe i nærheden af at score. I EM-kval´en holdt Spanien clean sheet i halvdelen af kampene.

Spil på Spanien – Andorra*

Mexico – Uruguay d. 6/6 kl. 03:00

Første kampmål, spread 38-41
Køber 41 (dvs gevinst, hvis første mål scores tidligst i det 42. min)

Dette agerer, for begge hold, forberedelseskamp inden Copa America, som starter sidst på måneden. Kampen bliver spillet på neutral bane i Denver.

Begge hold spillede 1. Juni her vandt Mexico ligeledes i USA med 1-0 over Bolivia. Uruguay mødte Costa Rica på udebane, hvor det blev 0-0. Mexico skiftede næsten hele holdet ud undervejs. Mexico møder Brasilien 3 døgn senere i endnu en testkamp, mens det for Uruguay er den sidste inden Copa America, som for dem begynder d.24/6. Uruguay med Bielsa på trænerbænken ser stærke ud, men træningskampe går de altså ikke så meget op i.

Spil på Mexico – Uruguay*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar