18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 31. Januar – 1. Februar 2024

Interessante og fede kampe fra både Premier League og La Liga. Derudover et bud til kampen der er blevet døbt The Last Dance.

IMAGO / PA Images

Barcelona – Osasuna d. 31/1 kl. 19:00

Osasuna første mål, spread 64,5-67,5
Sælger 64,5 (dvs gevinst, hvis Osasuna scorer inden det 65. min)

Xavi sagde op efter Lørdagens 3-5 hjemmenederlag til Villarreal. Jeg tænker der har været tale om en gentleman-aftale, for klubben kunne dårligt lade stå til længere. Han fortsætter så til sæsonens udgang. Det virker ikke som den optimale løsning, men det fjerner selvfølgelig lidt af presset fra manden med ansvaret. Under alle omstændigheder synes jeg igen mål scoret mod Barcelona virker som den rigtige vej. Osasuna har i liga-sammenhæng scoret i alle kampe siden d.7. Oktober, hvor det blev til 4-0-nederlag ude mod Real Madrid. De har i samme periode skabt over 1 i xG i alle 12 undtagen 1. Barca har lukket mål ind i deres seneste 6 ligakampe og i 14 ud af 21 ligakampe denne sæson. 1. Keeper Ter Stegen er endnu ikke helt klar.

Sidst de mødtes tidligere på måneden blev det 2-0 i Super Cup-kampen i Saudi Arabien, der kunne Osasuna også sagtens have scoret – det gør de denne gang.

Spil på Barcelona – Osasuna*

Manchester City – Burnley d. 31/1 kl. 20:30

Man City TGM, spread 158-173
Køber 173 (dvs gevinst, hvis Man Citys samlede målminutter overstiger 173)

Blot anden kamp for Manchester City i anden halvdel af Januar og nu med en stort set skades- og karantænefri trup. Kun Akanji er tvivlsom. Haaland er med igen, men får næppe en hel kamp efter han har været ude i godt halvanden måned. Burnley med deres første kamp siden 12. Januar, men de har en kamp under 3 døgn senere, som de bør satse hårdere på, nemlig hjemme mod Fulham. De har en del tvivlsomme spillere og det giver ikke mening at satse og bruge dem på Etihad, selvom Burnleys træner, den tidligere Manchester City-spiller, Kompany, sikkert gerne vil drille sin gamle klub. Manchester City har 5 dage til næste kamp. Man City har lutter sejre siden de smed en 2-0-føring hjemme mod Crystal Palace i midten af December. De har 5 point op til Liverpool med en kamp i hånden. Jeg tror den får fuld pedal fra Peps tropper her.

Spil på Manchester City – Burnley*

Atl. Madrid – Rayo Vallecano d. 31/1 kl. 21:00

Atl Madrid for at vinde kampen, spread 62,5-68
Sælger 62,5 (dvs gevinst, hvis Atl. Madrid ikke vinder kampen)

Det lugter af, at Rayo godt kan levere et resultat her. Atl. Madrid er ganske vist godt kørende, men er også inde i et heftigt program pga Copa del Rey og udsatte kampe i ligaen; Det her bliver den 4. kamp på 10 dage og 4 dage efter Rayo-kampen har de Real Madrid på udebane i ligaen og yderligere 3 dage senere venter Athletic Bilbao i semifinalen i Copa del Rey. Det lugter af, at Rayo-kampen bliver nedprioriteret en smule. For Rayo er det en stor kamp, da de er en forstad til Madrid. De har i den grad også revanche til gode, da det omvendte opgør endte 0-7…! Rayo har kun ligaen at fokusere på.

Jeg synes derfor det giver mening at kigge Rayo-vejen.

Spil på Atl. Madrid – Rayo Vallecano*

Al Nassr – Inter Miami d. 31/1 kl. 19:00

Inter Miami til at vinde kampen, spread 31,2-38,1
Køber 38,1 (dvs gevinst, hvis Inter Miami vinder kampen)

Den såkaldte Riyadh Season Cup, men den her kamp har især stor interesse pga Messi og C. Ronaldo og det der er blevet døbt The Last Dance mellem de to bedste fodboldspillere de sidste små 20 år.

Kampen spilles på neutral grund, men dog i Saudi Arabien. Det bliver Al Nassr første kamp i år, mens det for Inter Miami er deres 4. kamp. De er i gang med pre-season til MLS, der starter 22. Februar.

Al-Nassr skulle have været på Kina-turne inden denne kamp, men det blev aflyst, da C. Ronaldo er skadet og han er tvivlsom til dette opgør. Under alle omstændigheder svært at se Al Nassr suveræne topscorer spille hele kampen.

Inter Miami tabte 4-3 til Saudi Arabiens bedste hold, Al Hilal, 3 dage inden denne kamp.

Jeg tror ikke Al Nassr skal være favoritter her og jeg går Inter Miami-vejen.

Spil på Al Nassr – Inter Miami*

Getafe – Real Madrid d. 1/2 kl. 21:00

Antal mål i tredje potens, spread 39-45
Sælger 39 (dvs gevinst, hvis der scores max 3 mål)

Siden Real Madrid vandt den spanske Super Cup i midten af denne måned, så har de spillet 3 kampe uden at imponere i nogen af dem. De røg ud til Atletico i Copa del Rey efter forlænget spilletid, vandt heldigt med 3-2 hjemme over bundproppen Almeria og senest var de på hælene på Gran Canaria mod Las Palmas, hvor de vandt 2-1 efter at være bagud.

Begge hold har kamp 3 dage senere, men der fylder Reals nok mest eftersom den er mod rivalerne fra Atletico, mens Getafe skal en tur til Sevilla og møde Betis. For Getafe er kampen mod Real den store kamp. 7 af de seneste 8 indbyrdes er gået under – den seneste blev 2-1, men dels var det på Bernabeu og dels faldt 2-1-målet dybt inde i overtiden. Getafe kommer til at stå dybt og spillet destruktivt/hårdt.

Spil på Getafe – Real Madrid*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Hold A – Hold B d. dato kl. XX:XX

Marked
Tip (forklaring)

Indsæt analyse her…

Spil på Hold A – Hold B*

Hold A – Hold B d. dato kl. XX:XX

Marked
Tip (forklaring)

Indsæt analyse her…

Spil på Hold A – Hold B*

Hold A – Hold B d. dato kl. XX:XX

Marked
Tip (forklaring)

Indsæt analyse her…

Spil på Hold A – Hold B*

Hold A – Hold B d. dato kl. XX:XX

Marked
Tip (forklaring)

Indsæt analyse her…

Spil på Hold A – Hold B*

Hold A – Hold B d. dato kl. XX:XX

Marked
Tip (forklaring)

Indsæt analyse her…

Spil på Hold A – Hold B*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar