18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 31. august – 1. september 2023

Vi skal igen vidt omkring i denne midtuge, hvor der jagtes guld. Spændende opgør set ud fra et fodboldmæssigt synspunkt og ekstra spændende set ud fra et spreadbetting-synspunkt. Artiklen udgives i samarbejde med SpreadEx*.

Spread betting.

FC København – Rakow Czestochowa d. 30/8 kl. 21:00

Antal mål i tredje potens, Spread 37-43
sælger 37 (dvs gevinst ved max 3 mål)

I det omvendt opgør vandt FCK med 1-0 i Polen efter et tidligt mål. I alt var der under 1 i samlet xG. Det er ikke fordi jeg tror FCK vil lægge taktikken efter at forsøge at fedte en 0-0´er hjem, men de vil omvendt selvsagt heller ikke være kede af et sådan resultat. Der bør være meget langt op til 4 mål. Parken bliver fyldt eller meget tæt på, så stemningen vil være i top og FCK har så meget klasse og rutine, at der skal ske underlige ting såfremt de kikser i forhold til videreavancement. Fine muligheder for et clean sheet mere til FCK mod polakkerne, der igen må undvære deres topscorer og flest assist fra sidste sæson; Ivi Lopez.

Spil på FC København – Rakow Czestochowa*

AEK Athen – Antwerpen d. 30/8 kl. 21:00

Ant præstation, Spread13-17
Sælger 13 (dvs gevinst hvis Antwerpen får højst 12 point)

Sejr = 15 point. Uafgjort = 10 point. Mål scoret 15 point. Clean sheet = 10 point. Hjørnespark = 3 point. Gult kort = -5 point og Rødt kort = -15 point.

Det første opgør vandt Antwerpen 1-0 i Belgien, men det var langt fra fortjent og nu venter en heksekedel så i Grækenland. Antwerpens venstre back, Bataille, fik direkte rødt kort i første opgør og har derfor karantæne her.

Ikke utænkeligt at Antwerpen kun scorer point via hjørnespark. Kampen kan gå lidt i stå på en evt 1-0-stilling. Antwerpen fik 2 gule og 1 rødt kort i Belgien, det kan sagtens ende med at blive værre i den græske hovedstad. På hjemmebane skabte Antwerpen under 1 mål i xG.

Spil på AEK Athen – Antwerpen*

Inter Miami – Nashville d. 31/8 kl. 01:30

Første Miami mål, Spread 41-44
Sælger 41 (dvs gevinst hvis Miami scorer senest i det 40. min)

Indtil videre har det været en succes at spille på tidlige Miami-mål. Senest endda uden Messi, der først kom på banen efter en times spil, det samme gjorde sig i øvrigt gældende for Busquets. Træner Tata har allerede udtalt, at Messi starter inde igen natten til Torsdag. De to hold mødtes senest for under 2 uger siden i finalen i Leagues Cup-finalen, hvor den stod 1-1 ved FT. Kampen blev spillet i Nashville og Messi bragte gæsterne foran efter 23 min. Siden Messi kom til har Miami spillet 9 kampe, i 8 af dem har de scoret i første halvleg, 4 af dem inden stadionuret rundede 10 min.

Spil på Inter Miami – Nashville*

Ajax – Ludogorets d. 31/8 kl. 20:00

Første Lugogorets mål, spread 62-65
Sælger 62 (dvs gevinst hvis Ludogorets scorer før det 61. min
)

Ajax vandt 4-1 i Bulgarien i første opgør, men det var også et voldsomt effektivt Ajax-mandskab og det modsatte gjorde sig gældende for Bulgarerne. Ajax havde 4 afslutninger – Ludogorets havde 10. Hjemmeholdet vandt desuden på xG. Der bør ikke være nogen som helst tvivl om at Ajax går sikkert videre, men Ludogorets bør kunne rejse hjem med æren i behold her. For mig ligner det en åben affærre, hvor Ludogorets vil fint med målchancer, da Ajax vil spille derud af offensivt og ikke være så fokuserede defensivt. En åben slagudveksling, hvor underdog´en skal have gode muligheder for at bide fra sig.

Spil på Ajax – Ludogorets*

Cadiz – Villarreal d. 1/9 kl. 19:30

Første kampmål, Spread 36-39
Køber 39 (dvs gevinst hvis første mål falder tidligst i det 40. min)

Cadiz er et af de mest defensive hold i ligaen. I sidste sæson på hjemmebane havde deres hjemmekampe rækkens næstlaveste snit i 1.halvleg. Villarreals første halvlege på udebane lå også meget lavt; 2 hold havde lavere.

Kampen mellem dem sidste sæson hos Cadiz endte 0-0.

Cadiz´ to første hjemmekampe i denne sæson har samlet haft under 3 i xG. Den første endte 1-0 med en tidlig scoring (vildt dødboldsmål) og den seneste endte 1-1 med den første scoring i 58. min.

Villarreal involveret i en meget målrig og chancerig kamp senest hjemme mod Barcelona, hvor det endte 3-4, men den her kamp bliver bare meget anderledes. Villarreals eneste udekamp denne sæson var på Mallorca, hvor Villarreal vandt 1-0 på en scoring efter godt en times spil.

Spil på Cadiz – Villarreal*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

Få op til 1.000 kroner i odds bonus
Bonus gælder kun for nye Danske spillere • Min. +18 år • Min. indbetaling 100 DKK. Max bonus: 4 x 250 DKK • 1x omsætningskrav • Eksempel: Indsæt og placer et 1000 DKK. væddemål og modtag 4 x 250 DKK. i gratis væddemål på sammenhængende dage (omsætning 1x 1000 DKK. = 1000 DKK.) • Gælder for 90 dage • Min. odds 1.50. • Generelle bonusvilkår gælder. Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar