18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 3. – 4. Januar 2024

Spansk tilbage på menuen efter Julepause, da der er midtugerunde i La Liga og det er i den grad det der præger denne omgangs spread-artikel, med en enkelt afstikker til Frankrig, hvor der er en finale…

Spread betting.

Granada – Cadiz d. 3/1 kl. 17:00

Granada for at vinde kampen, spread 40,8-44,5
Køber 44,5 (dvs gevinst, hvis Granada vinder kampen)

Granada er placeret under stregen med 7 point op til netop Cadiz. Et Granada-hold der kun har vundet een gang denne sæson og det var tilbage i slutningen af August, da de slog Mallorca på hjemmebane med 3-2. Det hører så meget til historien, at de har langt mere kvalitet i truppen end pointene og placeringen fortæller, derudover har de også bare været uheldige. Det her må betegnes som en must-win-kamp for dem. Granada kan stille i stærkest mulige opstilling, hvorimod Cadiz har en lille håndfuld fravær, heraf to faste offensive spillere med samlet to mål og fire assists. Cadiz frygtlige på udebane med 4 point i 9 kampe, hvilket 3 hold har gjort dårligere, men Cadiz klart dårligt når det kommer til exptected points på udebane.

Spil på Granada – Cadiz*

Celta Vigo – Betis d. 3/1 kl. 19:15

Første Celta mål, spread 51-54
Sælger 51 (dvs gevinst, hvis Celta scorer i senest det 50. min)

Celta der på forunderlig vis måtte holde Juleferie lige under nedrykningsstregen. Betis har gjort det ganske fint og ligger lige uden for de europæiske pladser, men det er vildt så stor forskel der har været på begge hold i forhold ude og hjemme. Langt bedre hjemme end ude, hvilket er kommet til udtryk for Betis´ vedkommende hvad deres point angår. Det er det endnu ikke med Celta. Betis mere ramt af fravær end Celta til denne kamp.

Celta haft et godt tag på Betis siden starten af 2022, hvor 4 kampe er endt med 3 sejre til Celta og en enkelt uafgjort.

Spil på Celta Vigo – Betis*

PSG – Toulouse d. 3/1 kl. 20:45

Antal mål i tredje potens, spread 75-87
Sælger 75 (dvs gevinst, ved max 4 mål)

Den franske Super Cup, hvor mestrene, PSG, møder pokalvinder, Toulouse på PSG´s hjemmebane Parc des Princes. Der er tale om en kamp, der skal afgøres; forlænget spilletid osv ved evt uafgjort efter ordinær spilletid. Begge hold har pokalkamp 4 dage senere mod lavere rangerede hold. PSG fortsat ramt af skader, heriblandt Dembele og nyeste spiller på skadeslisten er Hakimi (3 mål og 4 assists i ligaen denne sæson). Toulouse er uden deres vicetopscorer, Magri, med 4 mål.

Toulouses kampe i ligaen snitter 2,24 denne sæson, mens PSGs snitter 3,29.

De seneste 3 indbyrdes opgør siden 2022 er endt med max 3 mål.

Toulouse kommer utvivlsomt til denne kamp med en meget defensiv indstilling og som udgangspunkt at holde 0-0 et godt stykke tid, mens PSG måske lige skal i gang igen efter 2 ugers pause.

Spil på PSG – Toulouse*

Osasuna – Almeria d. 4/1 kl. 17:00

Første Almeria mål, spread 60,5-63,5
Sælger 60,5 (dvs gevinst, hvis Almeria scorer senest i det 60. min)

Almeria der er oppe på 18 ligakampe uden sejr. Jeg synes dog stadig de er på vej i den rigtige retning og noget bedre end de 5 point efter 18 kampe vidner om, andet ville næsten også være skræmmende. De sluttede trods alt året af med at score to gange ude mod Barcelona, hvor de dog endte med at tabe fortjent med 3-2. Udekampen forinden scorede de også mod Atletico Madrid og udekampen før det kom de foran efter 6 min mod Getafe.

Osasuna midt i tabellen og sjældent de imponerer. 1 clean sheet i deres seneste 8 kampe.

Spil på Osasuna – Almeria*

Sevilla- Athletic Bilbao d. 4/1 kl. 19:15

Athletic Bilbao for at vinde kampen, spread 37-41,7
Sælger 37 (dvs gevinst, hvis Athletic IKKE vinder kampen)

Selvom Sevilla tabte igen i deres sidste kamp i 2023, så ligner det fortsat et hold på vej mod bedre tider under træner Quique Sanchez Flores og det var trods alt også ude mod Atletico Madrid, hvor Sevilla var godt med.

Athletic Bilbao var flyvende inden Jul og er 5´er blot 3 point efter Barcelona og Atletico.

Alligevel holder jeg ikke baskerne som favoritter her, eller måske i bedste fald marginale favoritter.

For begge hold gælder det, at de har hentet næsten dobbelt så mange point på hjemmebane som på udebane.

Spil på Sevilla – Athletic Bilbao*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar