18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 3. – 4. april 2024

En midtuge med en masse fodbold fra verdens bedste liga, Premier League, og således også i denne midtuges udgave af Spread betting. Især i de to første opgør er det spread betting i dets pureste form, hvor mulighederne for kæmpe gevinster er der, men også med stor risiko. En enkelt afstikker til Spanien er der også, hvor der lukreres på ændringer efter et trænerskifte.

Alamy

Arsenal – Luton d. 3/4 kl. 20:30

Kryds-kort point, spread 270-330
Sælger 270 (dvs gevinst, hvis de to holds antal kort-point ganget giver under 270)

Interessant special spreadbet her, hvor vi slår fuld smask, hvis mindst et af holdene ingen kort får. Arsenal er gigantiske favoritter (-2,5 handicap i Asien). De kampe i denne sæson, hvor Arsenal har vundet med 3 mål eller flere er 6 gange. I alle 6 gange endte kort-point under spreadet og i hele 5 af dem blev det til 0 point! Begge hold spiller under 3 døgn senere og især Luton har en kamp som de bør satse langt mere på, nemlig Bournemouth på hjemmebane.

I det omvendte opgør, hvor det endte 3-4 var der 200 kryds-kort point.

Spil på Arsenal – Luton*

Manchester City – Aston Villa d. 3/4 kl. 21:15

Kryds-kort point, spread 460-550
Sælger 460 (dvs gevinst, hvis de to holds antal kort-point ganget giver under 460)

Selvom det er en kamp mellem nr. 3 og nr. 4 i Premier League, så er City store favoritter. Aston Villa får generelt en del kort og det får de nok også her, men når deres kort point antal skal ganges med Citys, så behøver det ikke blive så højt i forhold til spreadet. City har slet ikke modtaget nogle kort i deres seneste 4 hjemmekampe, som bl.a. tæller topkamp mod Arsenal (senest) og lokal- og rivalopgør mod Man Utd. I det omvendte opgør vandt Aston Villa 1-0 hjemme, hvor der var 2 gule kort til hver = 400 kryds-kort point.

Spil på Manchester City – Aston Villa*

Liverpool – Sheffield Utd d. 4/4 kl. 20:30

BHS og Liv sejr, spread 36,8-44,6
Køber 44,6 (dvs gevinst, hvis begge hold scorer)

I de seneste fem kampe er der blevet scoret mod Liverpool. Kampen før det holdt de clean sheet mod Nottingham Forest, men Forest skabte over 1 i xG. Efter en svær periode i slut Februar til start Marts, hvor Sheffield tabte og tabte uden at score, så har de i de seneste to kampe samlet scoret hele 5 gange og fået 2 point. Liverpool er fortsat svækket i defensiven og under tre døgn senere har de ærkerivalopgør ude mod Manchester United, så selvom Liverpool formentlig tager en relativ sikker sejr her, så bliver det næppe med clean sheet.

Spil på Liverpool – Sheffield Utd*

Granada – Valencia d. 4/4 kl. 20:00

Første kampmål, spread 38-41
Køber 41 (dvs gevinst, hvis første mål scores tidligst i det 42. minut)

Næsten halvdelen af Valencias kampe står 0-0 ved pausen. De seneste to udekampe har gjort det og fem af deres seneste syv udekampe har gjort det. Generelt er der få mål i Valencias kampe med et målsnit på 2,2. Granadas kampe er i den målrige ende af skalaen med 3,1 og de kan i teorien stadig nå at undgå nedrykning. Sagen er bare den, at de ikke spiller på samme måde som hidtil, da de fik ny træner før seneste kamp. Opstillingen var markant mere defensiv og de var noget bedre bagtil. De tabte dog stadig, 1-0 ude til Cadiz, som også kæmper for at undgå nedrykning. 0-0 ved pausen i øvrigt.

Spil på Granada – Valencia*

Chelsea – Manchester United d. 4/4 kl. 21:15

Sidste kampmål, spread 71-74
Køber 74 (dvs gevinst, hvis der scores efter det 74. min)

Ovenstående spread er klaret i størstedelen af Chelsea PL-kampe denne sæson. Sidst spreadet ikke blev klaret i en PL-kampe for Chelsea var d.13. Januar. I Chelseas seneste 5 kampe har der været minimum 4 mål.

Begge hold er svækket en del, for begges vedkommende stort set kun defensivt.

Holdene er placeret på 11. og 6 pladsen. Kun sejr tæller her for de to hold, der ikke har meget at tabe. Jeg har svært ved at se den her kamp gå død på noget tidspunkt og formentlig med en del overtid, som i de fleste PL-kampe.

Spil på Chelsea – Manchester United*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar