18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 29. november 2023

Udelukkende kampe til onsdagen i denne midtuge, og atypisk er det andet end bare CL, da det spilles en enkelt udsat kamp i Frankrig og en midtugekamp i Spanien; fælles for disse er, at det er bundopgør, mens det i CL for alvor spidser til i den næstsidste runde.

IMAGO / Fotoagenzia

Galatasaray – Manchester United d. 29/11 kl. 18:45

Galatasaray for at vinde kampen, spread 33,3-38,1
Sælger 33,3 (dvs gevinst hvis Galatasaray IKKE vinder

For Galatasaray vil X være alt rigeligt her, da de så holder Man Utd bag sig inden sidste runde og så vil de sandsynligvis placere sig på andenpladsen, da FCK formentlig taber i München og selv hvis de ikke gør, så kan Gala stadig selv afgøre det i sidste runde, hvis de så slår FCK. Man Utd skal bruge de 3 point og kan med en sejr bringe sig fra 4. Pladsen til 2. Pladsen inden sidste runde. De fik en god optakt til denne kamp med en 3-0-sejr ude over Everton, dog har de Rashford i karantæne, men til gengæld er topscorer Højlund retur.

Spil på Galatasaray – Manchester United*

Montpellier – Clermont d. 29/11 kl. 19:00

Totale mål, spread 2,5-2,7
Sælger 2,5 (dvs gevinst hvis der scores under 3 mål)

Bundopgør i Frankrig, hvor 14. Pladsen tager imod 17. Pladsen. I en kamp der spilles for tomme tribuner. Dette skyldes at kampen, som oprindeligt er fra 8. Runde, hvor Clermonts målmand blev ramt af noget fyrværkeri i overtiden, hvor kampen stod 4-2. Montpellier er et point over stregen, men med denne kamp i hånden, mens Clermont har 3 point op til redning. Montpellier har scoret et mål i deres seneste 3 kampe, mens Clermont har scoret et i deres seneste 4 kampe. Begge hold lukkede 3 mål ind hver i deres seneste kamp. Clermont rækkens mindst scorende hold med sølle 8 mål i 12 kampe.

Spil på Montpellier – Clermont*

Real Madrid – Napoli d. 29/11 kl. 21:00

Kampen ender uafgjort, spread 23-26,4
Køber 26,4 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

Real er videre og sikrer sig 1. Pladsen i gruppen med 1 point her. Napoli er på 2. Pladsen med 7 point og de går videre med 1 point her, hvis Braga ikke vinder deres kamp mod Union. Det omvendte opgør var tæt, men Real vandt til sidst. I et tæt program, hvor Real ikke behøver at vinde, ergo større motivation for Napoli, så synes jeg X´et skal være flot, under de lidt specielle omstændigheder. Real stadig med en relativ lang skadeliste, så det giver mening, at de går lidt ned i gear, hvor det kan betale sig.

Spil på Real Madrid – Napoli*

Braga – Union Berlin d. 29/11 kl. 21:00

Braga for at vinde kampen, spread 44,4-47,7
Sælger 44,4 (dvs gevinst, hvis Braga IKKE vinder kampen)

Masser af mål og chancer i det omvendte opgør, hvor Braga vandt til sidst. Hvis Braga gør sig forhåbninger om at gå videre i CL, så skal de have 3 point her, men hvis EL i det nye år er tilfredsstillende, så er X fint. Union er sidst og har 2 point op til netop Braga, så for dem handler det om sejr, hvis de vil have 3. Pladsen og EL i 2024. 2. Pladsen, når de ikke. Men jeg tænker det først og fremmest handler om ikke at tabe for Union og at tyskerne vil vise sig bedst muligt frem for: Union med ny, ny træner til dette opgør, da de havde u-19-træner til at stå i spidsen for dem i weekendens kamp efter fyringen af Urs Fischer. Kroaten Bjelica er ny permanent træner.

Spil på Braga – Union Berlin*

Mallorca – Cadiz d. 29/11 kl. 21:00

Kampen ender uafgjort, spread 28,5-32,3
Køber 32,3 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

Begge hold ligger lige over stregen med 1 point mellem sig. Begge hold har tabt deres seneste 2 kampe uden selv at komme på måltavlen selv. Jeg satser stærkt på uafgjort og få mål. To af de hold i rækken med færrest scorede mål og lavest xG. Cadiz er jeg ikke i tvivl om kommer til øen for at få 1 point, mens Mallorca næppe vil helt tilfreds med et point, men omvendt heller ikke være helt skidt, da de vil fordoble deres afstand til nedrykning. Mallorca uden deres delte topscorer, Muriqi, der er skadet. Cadiz har målmand Ledesma og deres delte topscorer, C. Ramos, tvivlsomme til kampen.

Spil på Mallorca – Cadiz*

Få op til 1.000 kroner i odds bonus
Bonus gælder kun for nye Danske spillere • Min. +18 år • Min. indbetaling 100 DKK. Max bonus: 4 x 250 DKK • 1x omsætningskrav • Eksempel: Indsæt og placer et 1000 DKK. væddemål og modtag 4 x 250 DKK. i gratis væddemål på sammenhængende dage (omsætning 1x 1000 DKK. = 1000 DKK.) • Gælder for 90 dage • Min. odds 1.50. • Generelle bonusvilkår gælder. Alle regler og vilkår

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar