18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d.29-30. Maj 2024

En tur til vores nordiske nabolande, hvor de kun er ca. en tredjedel inde i sæsonen, en Conference League-finale og et par nedrykning/oprykningsplayoff-kampe i det mere sydlige Europa.

Alamy

Mjällby – Häcken d. 29/5 kl. 19:00

Andet Häcken mål, spread 75-78
Sælger 75 (dvs gevinst, hvis Häcken scorer sit andet mål inden 75. min)

Holdene ligger side om side lidt over midten med hver 17 point efter 11 kampe. Mjällby med to nederlag i træk og Häcken med blot et point i deres seneste tre kampe. Häcken dog været noget uheldige i deres kampe, hvor de har skabt godt med chancer, men ikke scoret i deres to seneste udekampe. Jeg satser på en ketchup-effekt her. Sidste sæsons bronzevindere bør have gode chancer for at vinde her mod et Mjällby hold der har spillet over evne. Begge hold kan stille i stærkeste opstilling.

Spil på Mjällby – Häcken*

Bodø/Glimt – Sandefjord d. 29/5 kl. 19:00

Totale mål, spread 3,55-3,75
Sælger 3,55 (dvs gevinst ved max 3 mål)

Voldsom linje på et Bodø-hold i minikrise og hvis kampe indtil videre har snittet præcis 3 mål. De ligger ganske vist stadig nr. 1. I seneste kampe spillede de 2-2 hjemme mod KFUM Oslo, hvor de blot havde 6 afslutninger i kampen og inden da gik de målløse fra banen ude mod HamKam.

Sandefjords kampe har indtil videre snittet 2,89. Selvom de ligger næstsidst har de kun lukket 15 mål ind i 9 kampe og der er ingen tvivl om, at de kommer defensivt til den her kamp, hvor de er store underdogs.

Spil på Bodø/Glimt – Sandefjord*

Olympiakos – Fiorentina d. 29/5 kl. 21:00

Første kampmål, spread 37-40
Sælger 37 (dvs gevinst, hvis første mål scores før det 37. min)

Jeg prøver ligesom i Europa League-finalen lidt atypisk med at spille på et tidligt mål i en stor finale. To offensive hold, som er bedre offensivt end defensivt.

Olympiakos der i semi- og kvartfinalekampene tilsammen har scoret 10 mål. Heraf de seks af dem mod et så stærkt hold som Aston Villa. I 1/8-finalekampene scorede de fem mål i ordinær tid mod Maccabi Tel Aviv. Kun imod meget defensive Plzen har det været rigtig målfattigt i Fiorentinas kampe. Jeg forventer en kamp med ret godt gang i og en hel del chancer i en relativt lige kamp, men lidt svært med Olympiakos der fra tid til anden viser de har et ekstremt lavt bundniveau.

Spil på Olympiakos – Fiorentina*

Cremonese – Venezia d. 30/5 kl. 20:30

Antal mål i tredje potens, spread 39-45
Sælger 39 (dvs gevinst, hvis der max kommer 3 mål)

Førte opgør af to i finalen om hvem af de to der skal rykke op i Serie A sammen med Parma og Como. Holdene endte hhv 4´er og 3´er i Serie B. Cremoneses kampe snittede blot 2,16, mens Venezias snittede hele 3,03. De to indbyrdes opgør havde tre og et mål. Der er returopgør i Venedig tre døgn efter ovenstående kamp. I en så afgørende kamp, første af to, så skal der være et godt stykke op til fire mål.

Spil på Cremonese – Venezia*

St. Etienne – Metz d. 30/5 kl. 21:30

Første kampmål, spread 37-40
Køber 40 (dvs gevinst, hvis første mål scores efter det 40. min)

Ligeledes første kamp af to, hvor St. Etienne fra Ligue 2 skal forsøge at bytte plads med Metz fra Ligue 1 til den kommende sæson. St. Etienne der havde en playoff-kamp den 24. hjemme mod Rodez, der endte 4´er i Ligue 2, fem point og en placering bag St. Etienne. St. Etienne vandt helt fortjent med 2-0. De scorede dog først i det 64. min. St. Etiennes kamp i Ligue 2 snittede 2,08 mål – næstlavest i rækken. Metz blev 3. sidst i Ligue 1 og skal derfor spille disse playoff-kampe. De har haft 11 dages forberedelse siden deres sidste ligakamp hjemme mod PSG i sidste runde, hvor de tabte 0-2. Returopgør under tre døgn senere i Metz.

Spil på St. Etienne – Metz*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar