18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 27 – 28. september 2023

Ingen Champions League eller Europa League i denne midtuge, men til gengæld dejligt med fuld program i både Serie A og La Liga, og det er lige præcis 5 kampe fra de to nævnte ligaer de 5 forslag kommer fra. Artiklen udgives i samarbejde med SpreadEx*.

Spread betting.

Cagliari – AC Milan d. 27/9 kl. 18:30

Totale mål, spread 2,5-2,7
Sælger 2,5 (dvs gevinst, hvis der max scores 2 mål)

Cagliari allerede med to 0-0-kampe i deres første 5 Serie A-kampe i denne sæson. Selv har de kun præsteret at score et enkelt mål i de 5 kampe, dog har de slet ikke været så dårlige som det måske kan lyde.

Milans kampe har generelt været målfattige, udover 4-1-sejren hjemme over Torino og 5-1-nederlag ude til bysbørnene fra Inter. De har et meget stramt kampprogram pga CL.

Begge hold har en hel del spillere ude/tvivlsomme til dette opgør.

Spil på Cagliari – AC Milan*

Athletic Bilbao – Getafe d. 27/9 kl. 19:00

Totale mål, spread 2,15-2,35
Køber 2,35 (dvs gevinst, hvis der scores mindst 3 mål)

I 4 ud af Athletics 6 kampe har der været over 3 xG. Kun i premieren mod Real Madrid var der godt 2 i xG og så var kampen ude mod Mallorca chance fattig og endte fortjent med 0-0. Deres målsnit er præcis 2,5 mål pr. kamp – xG´en er højere.

Getafes 6 kampe hidtil har alle haft en xG på mindst 2 mål. 3 af de 6 klart over 3 i xG. Deres kampes målsnit er indtil videre over 3 mål – xG´en lidt lavere.

Her taler det naturligvis lidt ned i forhold til spillet, at begge har en offensiv kapacitet tvivlsom, for Getafe er det topscorer Mayoral og for Athletic er det Nico Williams, der er noteret for 2 assists i 4 kampe.

Spil på Athletic Bilbao – Getafe*

Real Madrid – Las Palmas d. 27/9 kl. 19:00

Antal mål i tredje potens, spread 73-85
Sælger 73 (dvs gevinst hvis der max scores 4 mål)

Generelt har Real ikke gjort meget mere end der skulle til i forhold til at vinde sæsonen igennem, hvor de ialt har 4 af 6 sejre med 1 overskydende mål. Denne kamp er under 3 døgn efter lokalbraget mod Atletico, hvor de løb ind i sæsonens første pointtab/nederlag på 3-1. Under 3 døgn efter Las Palmas-kampen har de en uventet topkamp ude mod Girona inden den igen står på CL. Jeg kan ikke forestille mig Real spiller sig ud her.

Oprykkerne fra Las Palmas har generelt forsvaret sig godt – med bolden. Med deres tiki-taka-inspirerede spillestil. 3. mest boldbesiddende hold i La Liga indtil videre. Ærgerligt for dem og lidt for spillet, så har de deres faste midterforsvarer Marmol ude til dette opgør grundet karantæne (rødt kort senest).

Spil på Real Madrid – Las Palmas*

Frosinono – Fiorentina d.28/9 kl. 18:30

Fiorentina for at vinde kampen, spread 47,6-51,3
Sælger 47,6 (dvs gevinst, hvis Fiorentina IKKE vinder kampen)

Frosinone har ikke tabt deres seneste 4 kampe og de har iflg. table of justice været bedre end Fiorentina, selvom Fiorentina har to point flere. Frosinone 2 dages mere hvile/forberedelse til denne kampe end Fiorentina.

Fiorentina har også Conference League. Senest var det decideret tyveri, at de vandt 2-0 ude over Udinese, da de scorede på begge deres skud indenfor rammen, mens Udinese ikke formåede at score på nogle af deres 8.

Spil på Frosinone – Fiorentina*

Celta Vigo – Alaves d. 28/9 kl. 19:00

Cel Præstation, spread 48-52
Køber 52 (dvs gevinst, hvis Celta får mindst 53 point i kampen – forklaring følger)

Plus point ved sejr (25) eller uafgjort (10), mål scoret (15 pr), clean sheet (10) og hjørnespark (3 pr) til Celta. Minus point ved kort til Celta (hhv -15 for rødt og -5 for gult)

Celta klart færrest kort indtil videre denne sæson.

På hjemmebane har de tabt alle 3 kampe og endnu ikke scoret, men de har været langt bedre end som så. Alavés er håbløse på udebane og har endnu ikke scoret. De er også det hold i rækken med lavest xG på udebane.

Celta indtil videre 6,67 hjørne i snit på hjemmebane, hvor kampen mod Real trækker snittet ned.

Spil på Celta Vigo – Alaves*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

Få op til 1.000 kroner i odds bonus
Bonus gælder kun for nye Danske spillere • Min. +18 år • Min. indbetaling 100 DKK. Max bonus: 4 x 250 DKK • 1x omsætningskrav • Eksempel: Indsæt og placer et 1000 DKK. væddemål og modtag 4 x 250 DKK. i gratis væddemål på sammenhængende dage (omsætning 1x 1000 DKK. = 1000 DKK.) • Gælder for 90 dage • Min. odds 1.50. • Generelle bonusvilkår gælder. Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar