18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til “midtugen” d. 24. november 2023

På bagkant af landskampspausen er det sædvanligvis en tynd midtuge, derfor udelukkende kampe fra fredag, hvor der til gengæld er en håndfuld interessante opgør, både fodbold- og bettingmæssigt. Bl.a. et par drabelige bundopgør og et enkelt topbrag.

IMAGO / Sven Simon

Hvidovre – Vejle d. 24/11 kl. 19:00

Totale mål, spread 2,45-2,65
Køber 2,65 (dvs gevinst ved mindst 3 mål)

Rækkens to dårligst placerede hold, men som begge kommer med en sejr fra deres seneste kamp. Hvidovre er fortsat pointløse i 7 hjemmekampe, men her venter på papiret en af sæsonens mindst svære kampe og her kan Hvidovre på forhånd ikke bruge et point til meget. Vejle kan bedre leve med et point, men nok ikke noget de vil være tilfredse med på forhånd. I starten af sidste måned vandt Vejle 3-1 hjemme over Hvidovre. Hvidovre kommer ikke defensivt ud til den her kamp og der plejer at være godt med mål i deres hjemmekampe (over 3 i snit) sammenholdt med, at den næppe går i stå ved x, så prøver jeg mål i den her kamp.

Spil på Hvidovre – Vejle*

SønderjyskE – Næstved d. 24/11 kl. 19:00

Første SønderjyskE mål, spread 36-39
Sælger 36 (dvs gevinst hvis SønderjyskE scorer før det 36. min)

Rækkens duks tager imod rækkens bundprop. Næstved med ikke færre end 3 spillere i karantæne til dette opgør. 2 faste forsvarsspillere og en leder på midtbanen i skikkelse af Mark Kongstedt. SønderjyskE er oppe på 7 sejre i træk i 1. Div. I snit har de scoret første mål i det 22. Min i de kampe, hvor de har scoret sent i en af dem, nemlig det 76. Min, hvilket var på udebane. De mødtes senest i August i starten af sæsonen i Næstved, hvor SønderjyskE bragte sig foran allerede i det 9. Min og førte 3-0 efter 26 min.

Spil på SønderjyskE – Næstved*

FC Köln – Bayern München d. 24/11 kl. 20:30

Begge hold scorer, spread 55,5-63,7
Køber 63,7 (dvs gevinst, hvis begge hold scorer)

To hold der kan stille i stort set stærkeste opstillinger, som det ser ud nu i skrivende stund. Midterforsvar for Bayern; M. De Ligt, dog skadet og ude til dette opgør. Bayern er allerede videre via 1. Pladsen i CL, men i ligaen ligner det de får kamp til stregen af Leverkusen. Sidst de spillede umiddelbart efter en landskampspause slog de Mainz 3-1 på udebane og efter forrige landskampspause spillede de 2-2 med Leverkusen. Köln har scoret mod Bayern i deres to seneste indbyrdes kampe. Köln er bundhold, men skaber ganske pænt med chancer af et bundhold og de er markant bedre hjemme end ude.

Spil på FC Köln – Bayern München*

Paris SG – Monaco d. 24/11 kl. 21:00

PSG -1 Handicap, spread 12,5-14
Sælger 12,5 (dvs gevinst ved Monaco point og lidt ved Monaco 1-målsnederlag)

Topopgør i det franske en Fredag aften i den franske hovedstad. Monaco der siden 2022/de sidste 3 indbyrdes opgør, har haft et godt tage på PSG med 2 sejre og en uafgjort. PSG der har fået mere styr på det efter en skrantende start med 4 sejre i træk i ligaen. De seneste to med 2 gange 3-0 har dog ikke været så overbevisende som cifrene antyder. Det er meget tæt i deres CL-gruppe med 2 kampe tilbage og 4 dage efter Monaco-kampen møder de Newcastle hjemme i en skæbnekamp. Monaco kan godt drille de forsvarende mestre her ovenpå landskampspausen.

Spil på Paris SG – Monaco*

Alavés – Granada d. 24/11 kl. 21:00

Første Granada mål, spread 61-64
Køber 64 (dvs gevinst hvis Granada ikke scorer eller tidligst i det 65. min.)

Alavés holder ofte modstanderne nede på målchancer. Dog et slag for dem, at de må undvære den skadede Sedlar i midterforsvaret. Granada er på en delt næstsidste plads, men det skyldes ikke mangel på scorede mål; 18 i 13 kampe. Til dette opgør må de dog undvære deres klart bedste (offensive) spiller: Bryan Zaragoza. Den unge kant står noteret for hele 5 mål og 2 assists. Han fik i øvrigt debut på det spanske landshold i sidste måned. Alavés er stabile og jeg tror de skal have gode muligheder for at lukke ned for Granada her.

Spil på Alavés – Granada*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar