18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 24. – 26. April 2024

På grund af ikke-tilfredsstillende midtugeprogram ryger Fredagen med i denne uges midtuge, hvor der til gengæld er fundet tre kampe med interessante spots i. Vi besøger fem forskellige ligaer, hvor motivation stadig spiller en større og større rolle.

(Foto: Ritzau / Alamy Live News)

Coventry – Hull d. 24/4 kl. 20:45

Andet Hull mål, spread 76-79
Sælger 76 (dvs gevinst, hvis Hull scorer sit andet mål senest i det 75. min)

To hold der ligger lige under playoff, hvor Coventry har fire kampe tilbage, mens Hull har tre. Holdene de jagter har to tilbage, men Coventry har ni point op og Hull har seks point, så kun tre point giver mening for de holdene i kampen her, hvilket bør være med til at give en målrig affære. Coventry spillede 120 min+ i FA Cup-semifinalen godt tre døgn før denne kamp, hvor de tilmed endte med en lang næse, idet Man Utd endte med at vinde i straffesparkskonkurrence. Den må være svær forCoventry at hive sig selv op fra især med tanke på, at playoff selv med en sejr her ser meget svær ud at nå. Et Coventry-hold, der har tabt tre af deres seneste fire i Championship og må være trætte fysisk og mentalt.

Spil på Coventry – Hull*

Everton – Liverpool d. 24/4 kl. 21:00

Totale mål, spread 3,2-3,4
Sælger 3,2 (dvs gevinst, hvis der scores max 3 mål)

Lokalbrag på Goodison Park. Bl.a. pga Evertons pointstraf på 8 point har de længe været i overhængende nedrykningsfare, det er de dog ikke længere, selvom nedrykning stadig er et tema, efter de er fem point over stregen. Evertons kampe har ligaens laveste målsnit med 2,48. Liverpool skal gå hårdt efter de tre point hvis de skal blive ved med at holde sig inde i den meget tætte mesterskabskamp. De seneste fire indbyrdes kampe har max haft to mål i hver. Det omvendte opgør i efteråret blev 2-0 efter et rødt kort til Everton i første halvleg, hvor Liverpool først kom på 1-0 i det 75. min via straffe. Liverpool har sammenlagt scoret fire mål i de seneste fire kampe, hvor de tre af dem kom i seneste kamp mod et motivationsløst Fulham-mandskab. I en kamp hvor Pool kun havde en xG på godt 1.

Spil på Everton – Liverpool*

Lyngby – Vejle d. 26/4 kl. 19:00

Første kampmål, spread 36-39
Køber 39 (dvs gevinst, hvis første mål scores efter det 39. min – eller ikke scores)

En direkte kamp om den anden nedrykningsplads. Den første tager Hvidovre. To point skiller holdene i Lyngbys favør.

Der loves en del regn i løbet af Fredagen nord for hovedstaden og et-cifrede temperaturer, derudover taler kampens betydning for en forsigtig start og kamp generelt, hvor uafgjort ikke vil være frygteligt for nogen af holdene. I de to foregående møder holdene imellem har der været et og to mål og ingen af dem scoret i første halvleg.

Spil på Lyngby – Vejle*

Hertha Berlin – Hannover d. 26/4 kl. 18:30

Totale målminutter, spread 153-163
Køber 163 (dvs gevinst, hvis samlede målminutter ender over 163)

Urealistisk nogen af holdene når 3. pladsen, som giver en kamp om oprykning, da den er hhv 11 og 10 point væk med fire runder tilbage, men holdene har intet at tabe og med uafgjort begriver de ihf begge den spinkle mulighed, der trods alt er. Holdenes kampe snitter hhv 3,8 og 3,0, hvor især Herthas kampe har været særligt målrige på det seneste: 27 mål i deres seneste fem kampe og derved et snit på over 5! Det omvendte opgør blev 2-2. Det ligner tjubangfodbold og en kamp der næppe dør på noget tidspunkt.

Spil på Hertha Berlin – Hannover*

Real Sociedad – Real Madrid d. 26/4 kl. 21:00

Real Madrid for at vinde kampen, spread 33-37,2
Sælger 33 (dvs gevinst, hvis Real Madrid IKKE vinder)

Efter at Real Madrid vandt i Søndags mod Barcelona er de nu 11 point foran og bedre indbyrdes med Barcelona, så derfor skal Real smide 12 point i forhold til Barcelona på 6 runder, hvilket i praksis betyder at Real kan koncentrere sig om CL og nedprioriterer ligaen og det kommer de til. Fire dage efter denne kamp venter Bayern München i semifinalen, hvor første kamp spilles i München. De to seneste kampe har været hårde for Real Madrid med først forlænget spilletid osv i Manchester og El Clásico, så derfor helt givet, at der vil blive sparet spillere hos Real Madrid i netop denne kamp. Real Sociedad har ikke tabt deres seneste fem kampe (i ligaen) og spiller for at holde Europa League-placeringen i ligaen.

Spil på Real Sociedad – Real Madrid*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar