18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 24. – 25. Januar 2024

Sidste runde i gruppespillet i hhv Asian Cup og African Cup of Nations åbner op for en del spændende spil. Derudover tager vi også en tur til Bundesligaen, hvor Bayern jagter revanche efter 0-1 senest til Werder Bremen og slutteligt en Copa del Rey-kvartfinale mellem to storhold.

IMAGO / MIS

Namibia – Mali d. 24/1 kl. 18:00

Kampen ender uafgjort, spread 23,8-29,5
Køber 29,5 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

Voldsom pris for en pointdeler her.

Mali er favoritter, men de ta´r gruppesejren ved X, hvis Sydafrika ikke vinder den anden gruppekamp, som er mod Tunesien, hvilket de spås under 25% chance for. Namibia har 3 point og en dårlig målscore, så de skal gerne have 1 point for at sikre sig avancement. Hvis Tunesien vinder den anden kamp, så er X´et endnu mere oplagt for så går Namibia på 2. pladsen og så er deres målscore ligegyldig og Mali får 1. pladsen.

Det skal så med, at Namibia var virkelig skidte i seneste kamp, da de fortjent tabte med 4-0 til Sydafrika, men de vandt fortjent i 1. runde mod Tunesien med 1-0.

I asien er over/under linjen 2, så at vi skal have langt over 3 for et ret plausibelt X her, er købt for mit vedkommende.

Spil på Namibia – Mali *

Bayern München – Union Berlin d. 24/1 kl. 20:30

Totale målminutter, spread 166-181
Sælger 166 (dvs gevinst, hvis samlede antal målminutter ender 165)

Der er selvfølgelig den fare, at Bayern er toptændte og brænder banen helt af ovenpå 0-1´eren 3 dage forinden hjemme mod Werder Bremen, men dels har de Augsburg på udebane under 3 døgn senere og Union har fået godt styr på deres defensiv med 3 clean sheets i træk (den ene en træningskamp) og igen tvivl om, at de kommer til München for at spille ultradefensivt.

Bayerns kampe i Bundesligaen snitter ganske vist 4 mål, men siden landskampspausen i midten af November er kun én kamp gået over 3 mål (6 Bundesligakampe, 2 CL-kampe og en træningskamp). Den der gik over var i øvrigt Frankfurt ude, hvor Bayern tabte med 5-1….

Ingen nævneværdige fravær hos nogen af holdene.

Spil på Bayern München – Union Berlin*

Athletic Bilbao – Barcelona d. 24/1 kl. 21:30

Athletic Bilbao dobbelt resultat, spread 21-24
Køber 24 (dvs gevinst, hvis Athletic vinder mindst en af halvlegene)

Jeg synes ikke Barcelona skal være favoritter her mod Athletic i denne Copa del Rey-semifinale, hvor baskerne har hjemmebane. Kampen skal afgøres, så ved evt X går den i forlænget spilletid.

Athletic er rigtig solide hjemme, hvor de kun har tabt én gang i denne sæson, hvilket var i starten af sæsonen hjemme mod Real Madrid. De røde/hvid-blusede satser altid hårdt på Copa-succes og er da også den mest vindende i det regi, udover aftenens modstander.

En streg i regningen for hjemmeholdet, at de stadig må undvære topscorer Inaki Williams, der er afsted med Ghanas landshold til African Cup of Nations og Oscar de Marcos er lige blevet skadet. Barca dog også fortsat rimelig hårdt ramt. Jeg har kampen som helt lige og derfor er værdien på Valverdes tropper, som jeg ser det.

Spil på Athletic Bilbao – Barcelona*

Saudi Arabien – Thailand d. 25/1 kl. 16:00

Kampen ender uafgjort, spread 23,8-29,5
Køber 29,5 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

Igen et meget fint X-odds på en logisk pointdeler i sidste runde. Saudi Arabien er favoritter, men sikre sig førstepladsen med 1 point, mens Thailand sikre sig 2. pladsen med 1 point. Hvis Saudi Arabien taber bliver de ”kun” 2´er. Hvis Thailand taber, så går Oman højst sandsynligt forbi dem, da er storfavoritter mod Kyrgyzstan i så fald vil Thailand dog stadig gå videre, men via 3. pladsen.

Ingen af holdene har tabt endnu og den stime kan begge hold vedligeholde med X. Noget andet er, at Saudi Arabien ikke har imponeret endnu, trods 2 sejre, så også på den måde virker Saudi Arabien til at være lidt for store favoritter.

Spil på Saudi Arabien – Thailand*

Atl. Madrid – Sevilla d. 25/1 kl. 21:00

Andet Atletico mål, spread 67-70
Sælger 67 (dvs gevinst, hvis Atletico scorer sit andet mål i senest det 66. min)

Sevilla der tabte hele 5-1 til Girona sen Søndag aften i ligaen og nu kun er 1 point over nedrykningsstregen og selvom de i seneste runde slog Getafe med 3-1 på udebane, så var de ret heldige. Atletico er 12-2-0 på hjemmebane i denne sæson (CL, liga og Copa del Rey).

Sevilla har Osasuna under 3 døgn senere på hjemmebane og selv om Atletico også har kamp 3 dage senere, så har de bare langt mere ”råd” til at give den max gas i Copa´en, hvor Sevilla ikke kan blive ved med at satse 100% på begge turneringer. De har været og er delvist fortsat hårdt ramt af skader.

Atletico desuden med en noget bredere trup.

Spil på Atl. Madrid – Sevilla*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar