18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 25. august 2023

Stefan Lind er klar med spread betting tips til midtugen. Der er både europæisk, 1. division, La Liga og Premier League på menuen.

Odds og spread betting til Chelsea - Luton i Premier League

Nicolas Jackson og resten af Chelsea-offensiven skal på måljagt i Premier League. Foto: IMAGO / John Walton

Braga – Panathinaikos d. 23. august kl. 21:00

Antal mål i tredje potens, spread 30-35
Sælger 30 (dvs. max 3 mål giver gevinst)

Sidste runde inden den for et af de to hold står på Champions League-gruppespil. Braga favorit til at sikre sig avancement – ca. 65-35. Panathinaikos gik lidt heldigt videre i seneste runde mod Marseille, hvor de endte i straffesparkskonkurrence. Grækerne havde meget lidt frem ad banen i returen i Frankrig og Braga bør have gode muligheder for at holde 0´et i første opgør på hjemmebane. I den anden ende bør Panathinaikos kunne holde Braga nede på 1-2 mål. Hvor man kan sige Panathinaikos nok på forhånd vil sælge den for 1-0, mens Braga omvendt nok gerne sælge det første opgør for 2-0.

Spil på Braga – Panathinaikos*

OBS: Vær opmærksom på at tab på spread væddemål kan overgå indsatsen.

Levski Sofia – Frankfurt d. 24. august kl. 20:30

Lev Mini præstation, spread 9-12
Sælger 9 (dvs. anbefalingen er, at Levski får under 9 point)

Levski-sejr = 15. Levski X = 5 point. Levski-mål = 10 point. Levski clean sheet = 5. Rødt kort -15 point.

Levski ligger på en delt 6. Plads i den svage bulgarske liga efter 5 kampe. De vurderes ca. til at være det 4. bedste hold i rækken. Det suverænt bedste hold Bulgarien har, Ludogorets, nåede kun til forrige runde af CL-kval´en, hvor de røg ud til slovenske Ljubjana, der i seneste CL-runde røg ud med samlet 4-0 til Galatasaray. Frankfurt blev 7´er i sidste sæson i Bundesligaen og ser mindst lige så gode ud i denne, hvor de godt nok har mistet 3 faste spillere, men også hentet flere unge, spændende spillere ind.

Spil på Levski Sofia – Frankfurt*

Hobro – AaB d. 24. august kl. 19:00

Hobro mål, spread 82,5-84
Køber 84 (dvs. anbefalingen er, at Hobro ikke scorer to mål – og hvis de gør, så scores deres 2. mål efter det 84. minut)

Rækkens klart bedste hold Aab har skuffet de seneste par kampe, resultatmæssigt, men har en god mulighed for at vise hvem der styrer rækken, når de besøger den øjeblikkelige 1´er Hobro. Aab har kun lukket 2 mål ind i de første 5 kampe, hvoraf det ene var et selvmål. Hobro er 1´er, men har kun scoret 8 mål i 5 kampe. Senest var de ikke så overbevisende som som cifrene umiddelbart fortæller, da de vandt 2-0 i Køge. Ret beset tyveri, da Næstved senest fik 1-1 i Aalborg senest.

Spil på Hobro – AaB*

Las Palmas – Real Sociedad d. 25. august kl. 19:30

Las Palmas for at vinde kampen, spread 20-23,9
Sælger 23,9 (dvs. anbefalingen er, at Las Palmas vinder kampen)

Ingen af holdene er kommet godt fra start hverken spille- eller pointmæssigt, dog fremskridt at spore spillemæssigt for Las Palmas fra første til anden runde. Det samme kan ikke siges om Real Sociedad. Sociedad stadig med en del skader.

Las Palmas bør hente en del sejre hjemme på øen set over hele sæsonen og her gælder det et slagent Sociedad-hold, der skal på sæsonens længste udebanetur i ligasammenhæng. Jeg har kampen mere lige end oddsne antyder og prøver det frække 1-tal.

Spil på Las Palmas – Real Sociedad*

Chelsea – Luton d. 25. august kl. 21:00

Chelsea TGM, spread 127-137
Køber 137 (dvs. anbefalingen er, at Chelseas målminutter tilsammen overstiger 137)

Chelsea der har hentet for flest penge af alle i Europa denne sommer, har skuffet i de to første kampe, pointmæssigt, med samlet 1 point. De har dog været totalt spilstyrende og skabet godt med chancer. Der bør være fine muligheder for en ketchup-effekt mod ligaens svage hold, der i deres debut fortjent tabte med hele 4-1 ude mod Brighton. I de engelske rækker i denne sæson vil de have mere effektiv spilletid, derfor bliver der lagt langt mere tid til end hvis man sammenligner med de seneste sæsoner, hvilket også taler for spillet, selvom et mål i f.eks. 95. min tæller for 90´.

Spil på Chelsea – Luton*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

Få op til 1.000 kroner i odds bonus
Bonus gælder kun for nye Danske spillere • Min. +18 år • Min. indbetaling 100 DKK. Max bonus: 4 x 250 DKK • 1x omsætningskrav • Eksempel: Indsæt og placer et 1000 DKK. væddemål og modtag 4 x 250 DKK. i gratis væddemål på sammenhængende dage (omsætning 1x 1000 DKK. = 1000 DKK.) • Gælder for 90 dage • Min. odds 1.50. • Generelle bonusvilkår gælder. Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar