18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d.22.-24. Maj 2024

Første af de tre europæiske finaler, playoff i Tyskland og så sidste runde i La Liga, mens der i Italien er et par udsatte kampe. I Spanien er det hele faldet på plads, men derfor kan der godt være spændende spots.

(Foto: Powerpics / Alamy Stock Photo)

Atalanta – Leverkusen d. 22/5 kl. 21:00

Første kampmål, spread 34-37
Sælger 34 (dvs gevinst, hvis der scores før det 34. min)

Normalt ikke et type af spil der først kigges efter i store finaler, men her synes jeg det er interessant. Først og fremmest er det to målrige mandskaber.

Atalanta spillede Coppa-finale mod Juventus for en uge siden og der var der et meget tidligt mål. I Atalantas semi- og kvartfinaleopgør har der i 3 af de 4 kampe været mål før det 34. min. I 2 ud af 4 for Leverkusens vedkommende. Vi har en relativ stor favorit i Leverkusen. Selvom det er en stor finale, så lægger det ikke til holdene at komme forsigtigt ud. Leverkusen har desuden så voldsomt meget selvtillid eftersom de stadig er ubesejrede i denne sæson og tyske mestre med mulighed for The Treble.

Spil på Atalanta – Leverkusen*

Bochum – Düsseldorf d. 23/5 kl. 20:30

Totale mål, spread 2,65-2,85
Køber 2,85 (dvs gevinst ved mindst 3 mål)

Slaget om hvem der skal spille Bundesliga og hvem der skal spille 2. Bundesliga i næste sæson. Første opgør af to, hvor det nuværendes Bundesliga-hold Bochum starter hjemme. Deres sidste fire kampe i Bundesligaen havde et snit på 5,5…! Hvor to af dem blev vundet og de to sidste blev tabt, så de skuffende endte på nedrykningsplayoffpladsen. Düsseldorfs kampe i 2. Bundesligaen snittede 3,3 mål. pr. kamp – flere ude end hjemme. Sidste år blev playoff-kampene 3-0 og 1-3.

Spil på Bochum – Düsseldorf*

Cagliari – Fiorentina d. 23/5 kl. 20:45

Andet Fiorentina mål, spread 69,5-72,5
Køber 72,5 (dvs gevinst, hvis Fiorentinas andet mål kommer tidligst i det 73. min)

Det kan godt være Cagliari reddede sig endeligt senest, men Fiorentina virker alligevel overvurderet her, der ikke kan blive bedre end den nuværende 8. plads, som giver Conference League i næste sæson. En plads de dog kan miste, men selv hvis de taber her, så kan de fortsat selv afgøre det, da dette er en udsat kamp og de derfor har spillet en færre end alle de andre hold omkring sig. Derudover er Fiorentina sløje ude og ganske lidt scorende og kampen ligger seks dage efter Napoli-kamp og seks dage før Conference League-finalen mod Olympiakos.

Cagliari har hentet seks point mere på hjemmebane end Fiorentina har ude (Cagliari med en kamp mere).

Spil på Cagliari – Fiorentina*

Girona – Granada d. 24/5 kl. 21:00

5. Kampmål, spread 82,5-84
Sælger 82,5 (dvs gevinst, hvis 5. mål scores senest i det 83. min)

Alt det vigtige er afgjort i den bedste spanske række. Top8 ligger fast og nedrykkerne er fundet inden denne sidste runde, hvor der er lagt op til fest i Girona. Det kan godt være det ikke blev til 2. pladsen for hjemmeholdet, men bronze og CL i næste sæson kan de være rigtig stolte af. Deres ukrainske angriber Dovbyk kan stadig nå at blive topscorer, da han er to mål bag Sørloth, hvor Pichichi-trofæet står mellem de to. Granadas kampe er blevet langt mere åbne og chancerige efter de fik det endelig dødsstød mht nedrykning. Det omvendte opgør endte 2-4.

Spil på Girona – Granada*

Genoa – Bologna d. 24/5 kl. 20:45

Bologna for at vinde kampen, spread 40,5-45,7
Køber 45,7 (dvs gevinst, hvis Bologna vinder kampen)

Genoa er 11´er og det kan kun ændres med en placering, nemlig at de bliver 12´er, hvilket de næppe gør, selvom de taber her, da Monza er et point efter dem og de møder Juventus ude i sidste runde.

Bologna kan stadig ende alt fra 3 til 5. Alle pladser giver godt nok CL i næste sæson, men må være stort for Bologna at nappe 3. pladsen. De har topscorer Zirkzee ude med skade, men han var også ude senest, da de fik 3-3 mod Juventus. Bologna er nødt til at gå ret hårdt efter de tre point ellers stryger Juventus og Atalanta sandsynligvis forbi dem. Motivationsforskel og en lille klasseforskel, begge i Bolognas favør gør at oddset er interessant på Bologna i dette matchup.

Spil på Genoa – Bologna*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar