18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 21. – 22. februar 2024

En midtuge fyldt med kampe fra de store europæiske turneringer og en engelsk Premier League kamp, hvor rækkens duks tager imod en af nedrykningskandidaterne, har også fundet vej til denne midtuges spread-artikel.

IMAGO / sportphoto24

Gent – Maccabi Haifa d. 21/2 kl. 18:00

Gent Præstation, spread 53-57
Køber 57 (dvs gevinst, hvis Gent optjener over 57 point)

25 point ved sejr, 15 point pr mål, 10 point for clean sheet og 3 point pr. hjørnespark til Gent. -5 og -15 for hhv gult og rødt.

I det omvendte opgør i sidste uge spillede de på neutral bane i Budapest, her vandt israelerne meget ufortjent 1-0. Gent var ihf overlegne på alle stats; 20 afslutninger mod 6, 8 hjørnespark mod 2, mest boldbesiddelse og vandt også xG klart. Nu er belgierne så på hjemmebane og skal ud at jagte et resultat.

Gent fik i øvrigt kun eet kort i første kamp og det var et gult i overtiden.

Gent vandt alle sine hjemmekampe sikkert i Conference-gruppespillet og de bør også have rigtig fine chancer for at ta´ den 4. her.

Spil på Gent – Maccabi Haifa*

Liverpool – Luton d. 21/2 kl. 20:30

Første kampmål, spread 26-29
Sælger 26 (dvs gevinst, hvis første mål scores før det 26. min)

Liverpool med mange skader, bl.a. Nunez, Jota og Alexander-Arnold og de har League Cup-finale under 4 døgn senere mod Chelsea, men den her kamp skal give 3 point i forhold til mulighederne for at vinde ligaen. Taktikken fra Klopp bør blive at komme flyvende ud for så senere i kampen at kunne spare kræfter og spillere. I begge de to holds seneste kampe har der været masser af mål. Senest blev der scoret mod Luton inden stadionuret havde rundet et minut. I seneste udekamp scorede Newcastle efter 7 min.

Spil på Liverpool – Luton*

Napoli – Barcelona d. 21/2 kl. 21:00

Første Napoli mål, spread 50,5-53,5
Sælger 50,5 (dvs gevinst, hvis Napoli scorer senest i det 50. min)

Napoli med helt ny træner efter fyringen af Mazzari efter weekends 1-1 hjemme mod Genoa. Calzona er ansat i stedet, som kommer fra en stilling som træner for Slovakiet. Selvom de kun har nået en træning under ham, så bør det give dem et rygstød.

Barcelonas defensiv er så frygtelig og har været det længe. Alene i 2024 har de lukket 24 mål ind. Svært at se de ikke også skulle komme på hælene i en Champions League 1/8-finalekamp på udebane. Napoli skal ud at jagte et fornuftigt udgangspunkt inden returen og et fornuftigt udgangspunkt er sejr.

Spil på Napoli – Barcelona*

Dinamo Zagreb – Real Betis d. 22/2 kl. 18:45

Antal mål i tredje potens, spread 32-37
Sælger 32 (dvs gevinst, hvis der max scores 3 mål)

Det var en chancefattig første kamp i Sevilla, hvor Betis havde mest, men Zagreb scorede og vandt via et straffespark, hvilket var stort set det eneste de havde.

Betis er ligesom i første opgør uden deres bedste offensive spiller, nemlig Isco. Derudover må de også undvære angriberen Ayoze Perez, der står noteret for 4 mål i ligaen og er topscorer i Europa for Betis i denne sæson med 2 mål. Generelt er Betis´ kampe ret målfattige (3. laveste snit i Spanien med 2,12) og Zagreb skal som udgangspunkt “bare” holde Betis fra fadet. Derudover vil kampen kunne gå lidt i stå ved evt 0-1, da det så er lige samlet.

Spil på Dinamo Zagreb – Real Betis*

Frankfurt – Union St-Gilloise d. 22/2 kl. 21:00

Totale mål, spread 2,55-2,75
Køber 2,75 (dvs gevinst ved mindst 3 mål)

Første opgør 2-2 i Belgien i en hæsblæsende affære og selvom det står helt lige når denne kamp begynder, så kommer kampen næppe til at bære præg af det. Dertil er begge hold for offensivt indstille og for kompromisløse i deres spillestile.

Union er uden deres defensive anker på midtbanen Vanhoutte, der så rødt i første opgør efter 78 min, da stillingen var 2-2. Frankfurts wingback Buta er også i karantæne, hvilket skyldes for mange gule kort. Frankfurt i stærkeste rent offensivt.

Spil på Frankfurt – Union St-Gilloise*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar