18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 20. December 2023

Midtugerunde i både den bedste franske, spanske og tyske liga og for alle tre ligaer gælder det, at det er sidste runde for i år. Derfor virker det også oplagt med en rundtur i netop de tre ligaer.

Spread betting.

Union Berlin – FC Köln d. 20/12 kl. 18:30

Andet Union mål, spread 71,5-74,5
Sælger 71,5 (dvs gevinst hvis Union scorer andet mål senest i det 71. min)

De to hold ligger side om side med hver 10 point – Union med en kamp færre. Darmstadt og Mainz ligeledes med 10 point, som gør, at de fire hold deler sidstepladsen, hvor de to sidstnævnte dog tyvstartede denne 16. runde Tirsdag aften.

Union tabte ganske vist yderst fortjent 3-0 ude til Bochum senest, men holdet har generelt set noget bedre ud under træner Bjelica, der tog over i slutningen af November. I to hjemmekampe under ham har de scoret 5 mål; mod Real Madrid og BMG. Union har Gosens på midtbanen tvivlsom, mens Köln er noget mere svækket, hvor det er sikkert at de to faste forsvarere Chabot og Paqarada er ude med hhv karantæne og skade. Derudover har de et par mindre vigtige spillere tvivlsomme.

Spil på Union Berlin – FC Köln*

Leverkusen – Bochum d. 20/12 kl. 20:30

Bochum mål, spread 0,6-0,8
Køber 0,8 (dvs gevinst, hvis Bochum scorer i kampen)

Leverkusen har været rigtig gode i denne første halvsæson og det er fortjent de uanset rundens sidste resultater overvintre på 1. pladsen; Herbstmeister. Bochum har dog også været rigtig gode de seneste uger og fortjener en bedre placering end den nuværende 13. plads. Begge mandskaber har en vigtig spiller i karantæne. Jeg tror Leverkusen er blevet gjort til lidt for store favoritter her og vurderer Bochum bør have større chancer for at komme på måltavlen end spreadet viser; Leverkusen lukket færrest mål ind i Bundesligaen med 12 mål, men xGA er over 5 mål højere og selvom Bochum kun har scoret 18 mål i 15 kampe, så er deres xG helt oppe på over 25.

Spil på Leverkusen – Bochum*

Lyon – Nantes d. 20/12 kl. 21:00

Lyon for at vinde kampen, spread 51,2-57,2
Køber 57,2 (dvs gevinst, hvis Lyon vinder kampen)

Den franske træner Sage tog over i slutningen af November hos Lyon og selvom det startede med to nederlag, så var der tegning til bedre tider og det kom der så også i de to følgende og seneste kampe, hvor det er blevet til to sejre med clean sheets; 3-0 hjemme over Toulouse og senest 1-0 ude over Monaco. Nantes med 5 point flere, men færre expected points end Lyon og kommer lige fra to nederlag. Lyon i forventet stærkeste opstilling og kan formentlig holde jule-nytårspause over stregen med en sejr. Nantes med et par spillere ude.

Spil på Lyon – Nantes*

Nice – Lens d. 20/12 kl. 21:00

Antal mål i tredje potens, spread 32-37
Sælger 32 (dvs gevinst, hvis der max scores 3 mål)

Semi-topopgør mellem nr. 2 og den delte 6. Plads Lens. De to holds kampe har et ganske lavt målsnit; Nices med rækkens klart laveste med 1,63 og Lens med 2,25.

Sidste sæson blev de to holds indbyrdes kampe 0-1 og 0-0.

Begge hold har et par faste defensive fravær. Nice ved nok godt, at de næppe når PSG, så uafgjort vil ikke være så tosset for nogen af holdene. I hvert fald svært at forestille sig der vil blive satset alverden ved en evt uafgjort stilling efter det 70. min.

Spil på Nice – Lens*

Villarreal – Celta Vigo d. 20/12 kl. 21:30

Villarreal for at vinde kampen, spread 37-40,9
Sælger 37 (dvs gevinst, hvis Villarreal IKKE vinder kampen)

Villarreal med to klare nederlag senest i ligaen, godt nok også mod Real Sociedad og Real Madrid, men derudover har de også haft et tætpakket kampprogram med Eruopa League og lidt Copa del Rey. I seneste kamp mod Real Madrid fik de både skader og en enkelt karantæne. Celta fik deres lange ventede sejr senest, første sejr i ligaen siden 1. September. De har længe spillet til meget mere end pointene har vist. De ligger lige under nedrykningsstregen. Talismanen Aspas godt nok i karantæne, men han har ikke været så god dette efterår.

Fine muligheder for et positivt Celta-resultat her.  

Spil på Villarreal – Celta Vigo*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar