18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 20. – 21. september 2023

Så er de europæiske turneringer tilbage og i denne artikel dykker vi ned i 4 af dem, hvoraf tre af dem er fra Europa League. Der er også en enkelt afstikker til USA, hvor Messi er tilbage for Miami. Artiklen udgives i samarbejde med SpreadEx*.

Foto: IMAGO / Martin Ricket

Sevilla – Lens d. 20/9 kl. 21:00

Sevilla vinder kampen, spread 47,6-51,3
Køber 51,3 (dvs gevinst, hvis Sevilla vinder kampen)

Arsenal  er storfavoritten i Gruppe B og de 3 andre hold er ret tætte, dog med Sevilla som favoritten blandt dem. Sevilla og Lens har begge fået en sløj start i deres respektive ligaer, især sidstnævnte; Sevilla fik sæsonens første sejr i weekenden, da de slog oprykkerne Las Palmas med 1-0 på hjemmebane, deres kamp i runden forinden blev aflyst/udskudt grundet uvejr. Deres pil peger i den rigtige retning synes jeg, runden før var de meget uheldige med at tabe 1-2 til Girona. Returen af den fortabte søn, Sergio Ramos, har også gjort godt. Han var blandt banens bedste, da han i weekenden fik ”debut”.

Lens, sidste sæsons 2´er, er sidst i Frankrig efter 5 runder med blot 1 point. Sidste sæson hentede de 62% af deres point på hjemmebane.

Spil på Sevilla – Lens*

Inter Miami – Toronto d. 21/9 kl. 01:30

Miami TGM, spread 120-130
Køber 130 (dvs gevinst, hvis Miamis samlede målminutter ender på over 130)

Næstsidstepladsen tager imod sidstepladsen i den østlige MLS-række. For Miami er det 7. Sidste kamp i grundspillet, mens det for Toronto er 6. Sidste. Begge hold har brug for alle 3 point, hvis de skal med videre til playoff. Miami tabte senest 5-2 ude til Atlanta (uden Messi, der blev sparet), Messi der også blev sparet i kampen for inden, da Argentina var oppe i højderne i Bolivia. Toronto har tabt 4 af deres 5 kampe efter sommerpausen. Miami har US Open Cup-finale, men det er trods alt en uge efter denne kamp.

Jeg har svært ved at se den her kamp gå i stå og Miami fyldt stadion, must-win, frisk Messi. Det lugter af Miami-opvisning.

Spil på Inter Miami – Toronto*

Panathinaikos – Villarreal d. 21/9 kl. 18:45

Kampen ender uafgjort, spread 23,8-28,6
Køber 28,6 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

Villarreal er storfavorit i gruppen, men en sejr her i Grækenland i første runde virker på ingen måde givet. Villarreal har fået en sløj start med 3 nederlag og 2 sejre i ligaen, senest vandt de (med ny træner) hjemme med nød og næppe 2-1 over svage Almeria. De er generelt ikke noget stort udehold. Panathinaikos er 3 sejre for 3 kampe med en målscore på 9-0 i den græske liga. De nåede akkurat ikke Champions League-gruppespillet, da de tabte knebent til Braga over to kampe. Villarreal vil på forhånd næppe være kede af et point og det samme bør gør sig gældende for grækerne.

Spil på Panathinaikos – Villarreal *

Leverkusen – Häcken d. 21/9 kl.18:45

Første Leverkusen mål, spread 30-33
Sælger 30 (dvs gevinst, hvis Leverkusen scorer før det 30. min)

Leverkusen er fortsat delt 1´er i Bundesligaen efter de i fredags klarede 2-2 ude mod Bayern München. Normalt er Leverkusen et hold der kommer flyvende ud og det billede ændrer sig næppe her, når en overkommelig modstander som Häcken kommer på besøg. Häckens kampe har klart højeste målsnit af alle i Allsvenskan i år (3,65). De er suveræne hjemme, men middelmådige ude og det er i Allsvenskan. Der resterer 7 runder, de ligger 3´er med 2 point op til Malmö på 1. Pladsen. Under 3 døgn efter kampen i Tyskland har de midterholdet Kalmar på udebane. Generelt mange tidlige mål i de to holds kampe.

Spil på Leverkusen – Häcken*

Brighton – AEK d. 21/9 kl. 21:00

Begge hold scorer, spread 40-47,7
Køber 47,7 (dvs gevinst, hvis begge hold scorer)

Begge hold har scoret i Brightons 5 PL-kampe denne sæson.

AEK har spillet 3 ligakampe og 4 CL-kvalkampe denne sæson i 6 af de 7 kampe har begge hold scoret, hvor det kun var i udekampen mod Antwerpen (CL-kval), at de ikke fik scoret, hvilket var ret sort, eftersom de havde over 2 i xG.

Brighton er rigtig gode og naturligvis storfavoritter her, men de er ikke overlegne defensivt og ikke vant til europæiske kampe og ligakamp igen under 3 døgn senere.

Spil på Brighton – AEK*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

Få op til 1.000 kroner i velkomstbonus
Tilbuddet er kun for nye spillere. Kun din første indbetaling bestemmer værdien af ​​dine gratis væddemål. For eksempel, en indbetaling på 1.000 kr. vil resultere i et gratis væddemål på 500 kr. til sportsbook samt et gratis væddemål på 500 kr. til spreadbetting, som du modtager når dit første indskud er gennemspillet 1 gang til minimum odds 1,50. Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af velkomstbonussen. Spread bettting tab kan være større end din indsats. 18+| Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar