18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 19. – 20. Oktober 2023

Post landskampspausen kigger vi ind i de første klubkampe, der spilles lige på den anden side af denne. Det betyder vi kommer vidt omkring med 5 kampe fra 5 forskellige liga, herunder den danske andedam og på den anden side af Atlantahavet. Artiklen udgives i samarbejde med SpreadEx*.

MLS, Fussball Herren, USA Charlotte FC at Inter Miami CF Oct 18, 2023; Fort Lauderdale, Florida, USA; Inter Miami defend

Foto: IMAGO / USA Today Network

Inter Miami – Charlotte d. 19/10 kl. 02:00

Første Miami mål, spread 48-51
Køber 51, (dvs gevinst hvis Miami ikke scorer før det 52. min)

Et amputeret Miami-hold uden noget at spille for mod et Charlotte-hold der skal bruge en sejr for de selv kan afgøre om de kommer videre til finaleseriens play-offs. Charlotte har vundet sine to seneste kampe med clean sheet, de har godt nok to faste på midtbanen i karantæne (Jones og Jozwiak), men Miami må se bort fra topscorer (på tværs af Cup og liga 2023) Martinez, der er med Venezuelas landshold. Messi er heller ikke med, da han ligeledes er med sit landshold. Derudover har Miami en del skader og Alba er tvivlsom. Miami tabte 0-1 lige inden landskampspausen i en kamp, hvor de skulle vinde, hvis de ville gøre sig forhåbninger om play-offs inden da tabte de 4-1 ude mod Chicago Fire, hvor Miami scorede i det 53. min på straffespark og kampen forinden 1-1 hjemme mod NY City, hvor Miami fik udlignet i det 95. min.

Spil på Inter Miami – Charlotte*

Hvidovre – Silkeborg d. 20/10 kl. 19:00

Totale mål, spread 2,9-3,1
Sælger 2,9 (dvs gevinst hvis der max scores to mål)

Hvidovre der endnu ikke har vundet i Superligaen og blot scoret 1 gang i 5 hjemmekampe. 0 point på hjemmebane, men halvdelen (3) af deres udekampe er endt uafgjort. Det er som om de prøver at spille for meget med på hjemmebane, hvor de på udebane har større respekt og bedre kender deres rolle og skulle være det defensive/destruktive hold.

Da de mødte Silkeborg i starten af sidste måned endte det 1-0 i en chancefattig kamp, hvor Silkeborg dog fortjent vandt med en scoring i det 81. min. Hvidovre må efterhånden have forstået, at de heller ikke på hjemmebane skal forsøge at spille med modstanderen, i så fald bør vi kigge ind i en kamp med få mål.

Spil på Hvidovre – Silkeborg*

Dortmund – Werder Bremen d. 20/10 kl. 20:30

Wer Dobbelt resultat, spread 9-12
Køber 12 (dvs gevinst hvis Werder vinder mindst en halvleg eller får x i begge halvlege)

Werder får 10 point pr. halvleg de får klarer X i, mens de får 25 point pr. halvleg de vinder.

Dortmund med havde fire spillere med det tyske landshold i USA, som spillede 2-2 med Mexico natten til Onsdag. 5 dage efter kampen mod Werder Bremen møder de Newcastle på udebane i CL.

Werder har tabt sine to seneste kampe, men også været noget uheldige, mens Dortmund ikke imponerede i kampene op til landskampspausen om end de vandt deres kampe.

Det skal så med, at Werder har nogle tvivlsomme spillere heriblandt målmand Pavlenka.

Spil på Dortmund – Werder Bremen*

Osasuna – Granada d. 20/10 kl. 21:00

Første Granada mål, spread 59,5-62,5
Sælger 59,5 (dvs gevinst, hvis Granada scorer senest i det 59. min)

Granada har samlet scoret 5 mål i deres seneste 2 kampe og selvom de ligger næstsidst, så har de skabt flotte 12 xG på 9 kampe. Osasuna med 6. flest xG imod i ligaen (15).

Granadas spillestil er meget direkte og det gør deres kampe meget underholdende, da der ikke er meget ´ligegyldigt´ boldflytteri. Deres kampe har klart rækkens højeste målsnit på hele 4,22. Osasuna har lukket 6 mål ind i 4 hjemmekampe, hvor der er blevet scoret mod dem i det 10. min, 19. og 45. min og et enkelt clean sheet. Granada bør desuden komme med en vis form for selvtillid, da de er ubesejret i deres tre seneste kampe, godt nok 3 uafgjorte, men senest 2-2 mod Barcelona.

Spil på Osasuna- Granada*

Le Havre – Lens d. 20/10 kl. 21:00

Lens for at vinde kampen, spread 51,2-55,6
Køber 55,6 (dvs gevinst hvis Lens vinder kampen)

Lens er for alvor kommet i gang efter en meget tung start, hvor de stod med 1 point efter 5 kampe. Efter det er det blevet til 7 point i 3 kampe og de har været klart bedst i alle 3 og så ligger de tilmed nr.1 i deres CL-gruppe efter de første to runder. Le Havre kommer fra to klare nedelag på samlet 0-5, men de fik en markant bedre start på sæsonen en Lens og derfor ligger de inden 9. runde et point foran Lens. Men som man kan fornemme peget pilen i hver sin retning for de to hold og iflg. table of justice, så har Lens da også været markant bedre end Le Havre de første 8 runder. Selvom Lens har CL 4 dage senere, så bør de gøre kort proces mod dette Le Havre-mandskab.

Spil på Le Havre – Lens*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

Få op til 1.000 kroner i odds bonus
Tilbuddet er kun for nye spillere. Kun din første indbetaling bestemmer værdien af ​​dine gratis væddemål. For eksempel, en indbetaling på 1.000 kr. vil resultere i et gratis væddemål på 500 kr. til sportsbook samt et gratis væddemål på 500 kr. til spreadbetting, som du modtager når dit første indskud er gennemspillet 1 gang til minimum odds 1,50. Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af bonussen. Spread bettting tab kan være større end din indsats. 18+| Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar