18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til EM-kampe d. 19. – 20. juni 2024

I denne tid skal der næsten bare stå EM på menuen og det gør der, da også i denne midtuge Spread-artikel. Anden runde er vi nået til og det er bl.a. her og i sidste grupperunde, at de fedeste spots er.

Spread betting.

Kroatien – Albanien d. 19/6 kl. 15:00

Sidste kampmål, spread 62-65
Køber 65 (dvs gevinst, hvis der scores efter det 65. min)

To hold der kom skidt fra start resultatmæssigt, da de tabte hhv 0-3 og 1-2. Albanien ærgrer sig selvfølgelig lidt, eftersom de kom foran mod Italien inden der var gået et minut, men på forhånd næppe en kamp de havde regnet med de ville få noget med i. Nu skal de møde den nemmeste modstander Kroatien inden Spanien venter i sidste runde, så her vil de formentlig gå ret hårdt efter de tre point, men som udgangspunkt bliver det defensivt fra start. Kroatien skal hente en del på point og nok også en del på målscoreren, hvis de skal gå videre. De skabte masser af chancer mod Spanien, men var meget uheldige med ikke at score. Den her kamp går næppe død mod slut, tværtimod.

Spil på Kroatien – Albanien*

Tyskland – Ungarn d. 19/6 kl. 18:00

Ungarn Mål, spread 0,7-0,8
Sælger 0,7 (dvs gevinst, hvis Ungarn ikke scorer)

Tyskernes defensiv var bundsolid og Ungarn har ikke meget at skyde med offensivt. Tyskerne som bekendt på hjemmebane og var meget uheldige med at lukke et mål ind i åbningskampen mod skotterne, der kun havde et svagt forsøg ved siden af mål, men som fik scoret mod slut på et selvmål. Tyskerne kan spille sig videre med en sejr. Truppen og fansne har det rigtig godt efter åbningskampen, hvor de nok var lidt spændte på hvor de stod, da sidste betydende kamp for dem var i slutningen af 2022 i sidste gruppekamp i Qatar.

Spil på Tyskland – Ungarn*

Skotland – Schweiz d. 19/6 kl. 21:00

Første Skotland mål, spread 59,5-62,5
Køber 62,5 (dvs gevinst, hvis Skotland ikke scorer eller tidligst i det 63. min)

Nøj Skotland så decideret svage ud i første kamp og Schweiz omvendt sprudlende. Selvom Tyskland er et stort hold og skotterne fik rødt kort før pausen, så var det alligevel skræmmende hvor lidt de skabte fremad banen. X vil ikke være så tosset her, da de så i sidste kamp skal møde puljens svageste hold og med sejr der kan spille sig videre med fire point. Dvs skotterne som udgangspunkt nok vil forsøge at holde 0-0 mere end at gå efter at komme foran.

Spil på Skotland – Schweiz*

Slovenien – Serbien d. 20/6 kl. 15:00

Første kampmål, spread 36-39
Køber 39 (dvs gevinst, hvis første mål scores efter det 39. min)

Efter de første 11 kampe, som er spillet, i skrivende stund, så har der endnu ikke været en målløs første halvleg. Det er temmelig overraskende. De to hold startede forsigtigt i deres første kamp, da de mødte hhv Danmark og England. Serbien vil næppe på forhånd være tilfreds med x, men stadig ikke helt dumt for dem og Slovenien sælger den helt sikkert for X, selvom de i sidste runde har England, men formentlig et engelsk hold, der er gået videre og som derfor nok vil spare spillere. Det var ikke meget de to hold skabte i deres første kamp i 1. halvleg. Det kunne godt ligne en sjælden forsigtig start ved denne slutrunde.

Spil på Slovenien – Serbien*

Spanien – Italien d. 20/6 kl. 21:00

Kampen ender uafgjort, spread 27,5-32,4
Køber 32,4 (dvs gevinst, hvis den ender uafgjort)

Med sejr til begge i første runde vil ingen af dem være kede af X her og slet ikke favoritten Spanien, da de på papiret har den svageste modstander, Albanien, i sidste kamp og har en 2 måls bedre målscore end Italien. Med fire point, så går man højst sandsynligt videre uanset evt målscore. I 2021 gik 3 point og -1 i målscore videre og i 2016 gik 3 point og 0 i målscore videre. De to store fodboldnationer har for vane at spille tætte kampe og selvom Spanien må betegnes som det lidt bedre hold, så er det ganske tæt mellem dem.

Spil på Spanien – Italien*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar