18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 17. – 18. april 2024

Masser af fede kampe, hvor den står på returopgør i de europæiske turneringer. Vi fik en forsmag på herlighederne tirsdag aften, hvor der var knald på i Dortmund og Barcelona.

(Foto: Associated Press / Alamy Stock Photo)

Bayern München – Arsenal d. 17/4 kl. 21:00

Kampen ender uafgjort, spread 23,4-27,9
Køber 27,9 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

Bayerns sidste chance for en titel denne sæson er Champions League. Arsenal næsten det samme, selvom de stadig har PL, hvor mesterskabsdrømmene dog fik et hug i weekenden, da de tabte 0-2 til Aston Villa og dermed er 2 point efter Man City. Det er altså en meget definerende kamp for de to hold. Første opgør blev som bekendt 2-2 og jeg tror vi får endnu et tæt opgør, som denne gang må ud i forlænget spilletid for at finde den vinderen. Kampen kan gå lidt i stå mod slut, hvis stillingen er uafgjort, da holdene næppe vil risikere for meget. Vi får en høj X-pris pga der forventes mange mål, hvilket jeg nu ikke er så sikker på vi gør igen.

Spil på Bayern München – Arsenal*

Manchester City – Real Madrid d. 17/4 kl. 21:00

Erling Haaland målminutter, spread 38-42
Sælger 38 (dvs gevinst, hvis Haalands samlede målminutter ender under 38)

Den stærke norske angriber er i en mindre krise, hvor han også har fået meget kritik på det seneste. Han har kun scoret 2 gange i de seneste 8 kampe (inkl. 2 kampe for Norge), hvor det seneste var i weekenden hjemme mod Luton, hvor Man City vandt 5-1. Her scorede Haaland på straffe. I sidste uge i Madrid var han svag og vel nok den dårligste for sit hold. Selvom hans hold scorede 3 mål, var han ikke en af målscorerne. I denne sæsons CL har han scoret i halvdelen af kampene.

Spil på Manchester City – Real Madrid*

Fiorentina – Plzen d. 18/4 kl. 18:45

Antal mål i tredje potens, spread 38-44
Sælger 38 (dvs gevinst, hvis der max scores 3 mål)

Plzen var meget defensive i første omgang, hvor det var småt med chancer til begge hold. Plzen klarede 0-0 i en kamp hvor de selv kun havde 3 afslutninger. Sammenlagt har der blot været eet mål i Plzens seneste tre kampe. For Fiorentina har der sammenlagt været 4 mål i deres seneste 4 kampe. Svært at se Plzen komme på tavlen her og omvendt får Fiorentina det ikke nemt mod Plzens solide defensiv. Plzen der i seneste runde spillede begge kampe 0-0 i ordinær tid mod Servette.

Spil på Fiorentina – Plzen*

Fenerbahce – Olympiakos d. 18/4 kl. 21:00

Fenerbahce for at vinde kampen, spread 58,6-65
Køber 65 (dvs gevinst, hvis Fenerbahce vinder kampen)

Tyrkerne var det bedste hold i sidste uge i Grækenland, men tabte med 3-2 efter en dårlig start. Hjemme i Tyrkiet på en stor hjemmebane med knapt 50.000 fanatiske tilskuere i ryggen, så bør de have rigtig gode muligheder for at få vendt det, som minimum. at kampen går i forlænget spilletid, hvilket den gør, hvis Fenerbahce vinder med et mål. En streg i regningen for hjemmeholdet er, at de har brasilianske Fred i karantæne.

Spil på Fenerbahce – Olympiakos*

Atalanta – Liverpool d. 18/4 kl. 21:00

Første kampmål, spread 28-31
Sælger 28 (dvs gevinst, hvis første mål scores før det 28. min)

Efter 0-3 i første opgør, så bliver det fuld fart frem for Liverpool fra første fløjt, hvilket også bør give muligheder i den anden ende for Atalanta, der næppe bare kommer til at forsvare den her hjem. Det ligger slet ikke til dem. I første opgør var der et hav af chancer og næsten 30 afslutninger. Billedet bliver nok ikke meget anderledes. Kampen kan gå lidt død sent, hvis Atalanta fører eller den står uafgjort, men starten og ihf første halvleg bør der komme fuld smæk på.

Spil på Atalanta – Liverpool*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar