18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 16. – 18. august 2023

Eksperten Stefan Lind har finkæmmet midtugens program i jagten på spread betting value. Find hans fem spilforslag i artiklen her, kvit og frit. Artiklen udgives i samarbejde med SpreadEx*.

Manchester Citys trøjenumre er ikke helt uvæsentlige i aften. Foto: IMAGO / Malcolm Bryce

Manchester Citys trøjenumre er ikke helt uvæsentlige i aften. Foto: IMAGO / Malcolm Bryce

Manchester City – Sevilla d. 16. august kl. 21:00

Trøjenumre, spread 53-57
Sælger 53 (dvs. anbefalingen er, at der kommer under 53 trøjenumre-mål i kampen)

Dette års Europæisk Super Cup, som denne gang bliver spillet i Piræus, Grækenland.

Vejrudsigtenlover omkring 30 grader under kampen, hvilket taler for færre mål end under mere normale omstændigheder.

Man Citys klart farligste våben er naturligvis Haaland (nr.9). Samtidig taler det for under at Citys mest kreative spiller De Bruyne er ude med skade. Det kan gøre ondt, hvis sidste sæsonens næstmest scorende City-spiller, Foden (nr. 47) kommer på tavlen.

Sevillas målfarligste mand er En-Nesyri (nr. 15), men mest af alt ligner det Sevilla ikke kommer på måltavlen. Resten af de mest sandsynlige målscorere har numre fra 9 til 17.

Spil på Manchester City – Sevilla*

OBS: Vær opmærksom på at tab på spread væddemål kan overgå indsatsen.

Breidablik – Zrinjski d. 17. august kl. 19:30

2. Breidablik mål, spread 73,5-76,5
Sælger 73,5 (dvs. anbefalingen er, at Breidabliks andet mål scores senest i det 73. minut)

FCKs forrige modstandere i CL-kval´en, islandske Breidablik står overfor en ´Mission Impossible´ hjemme på øen Torsdag aften efter 6-2-nederlag i sidste uge til Zrinjski fra Bosnien-Hercegovina.

Bemærkelsesværdigt, at Breidablik scorede sine 2 mål efter deres røde kort og efter Zrinjski havde scoret deres 6. Ikke utænkeligt, Zrinjski har indstillingen, at de ´bare´ skal videre samlet. Islændingene kommer i hvert fald til at spille deres chance og derfor kan målspreadet blive sjovt.

Spil på Breidablik – Zrinjski*

Mallorca – Villarreal d. 18. august kl. 19:30

Mallorca førende minutter, spread 17-20
Køber 20 (dvs. anbefalingen er, at Mallorca fører i mindst 21 min. af kampen)

Mallorca gjorde det flot i premiekampen ude mod Las Palmas, men fik dog kun 1-1 med hjem fra en anden ø, Gran Canaria.

Villarreal havde bolden meget hjemme mod Betis, men det var ikke meget de kom til og de tabte relativt fortjent med 1-2.

Mallorca er næsten evigt solide hjemme, klassisk ø-hold, og siden 2019 har de været i den bedste række. Siden dengang har Villarreal mødt Mallorca 3 gange på San Moix (Mallorcas hjemmebane), hvor det er blevet til 2 hjemmesejre og 1 uafgjort.

Sidste sæson var der 4 pladser og 14 point mellem dem, men i denne virker Mallorca bedre og Villarreal svagere.

Spil på Mallorca – Villarreal*

Hvidovre – FCK d. 18. august kl. 19:00

1. Hvidovre mål, spread 62,5-65,5
Sælger 62,5 (dvs. anbefalingen er, at Hvidovre scorer senest i det 62. minut)

Jeg medgiver, at Hvidovre ikke har skabt voldsomt meget siden de er kommet op og da også kun scoret i én af 4 Superliga-kampe indtil videre, men lidt specielt matchup, da FCK har under 3 døgns hvile og en tur tilbage fra Prag i den supervigtige CL-kval-kamp, hvor det blev til både forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence inden FCK kunne fejre det videreavancement.

Derudover er FCK med flere spillere ude i defensiven, i forvejen et FCK-hold der har fået scoret en del imod sig denne sæson.

Spil på Hvidovre – FCK*

Werder Bremen – Bayern München d. 18. august kl. 20:30

1. Bayern mål, spread 33-36
Sælger 33 (dvs. anbefalingen er, at Bayern München scorer seneset i det 32. minut)

Bayern tabte med hele 3-0 til Leipzig i den tyske Super Cup, men resultatet er misvisende. Kane startede ude og fik den sidste halve time. Han forventes at starte her, hvor der er lagt op til Bayern skal have revanche. Jeg forventer de kommer flyvende ud.

Werder Bremen på forhånd nogenlunde samme niveau som sidste sæson, hvor de endte på en 13. plads og lukkede 4. flest mål ind af alle 18 hold i Bundesligaen.

Spil på Werder Bremen – Bayern München*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

Få op til 1.000 kroner i odds bonus
Bonus gælder kun for nye Danske spillere • Min. +18 år • Min. indbetaling 100 DKK. Max bonus: 4 x 250 DKK • 1x omsætningskrav • Eksempel: Indsæt og placer et 1000 DKK. væddemål og modtag 4 x 250 DKK. i gratis væddemål på sammenhængende dage (omsætning 1x 1000 DKK. = 1000 DKK.) • Gælder for 90 dage • Min. odds 1.50. • Generelle bonusvilkår gælder. Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar