18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread Betting til “midtugen” d. 15. september 2023

Pga et utroligt tyndt midtugeprogram, er alle denne midtugeskampe Fredagskampe. Det indebærer rundtur til tre af de største europæiske ligaer og en tur hjemme i den danske andedam, hvor der er to kampe fra. Artiklen udgives i samarbejde med SpreadEx*.

Foto: IMAGO / Foto Olimpik

Viborg – FC Midtjylland d. 15/9 kl. 19:00

Første kampmål, spread 34-37
Køber 37 (dvs første kampmål må tidligst scores i det 38. min for at der er gevinst)

Hadeopgør i det nordlige midtjyske, hvor begge hold har præsteret under det forventede i sæsonens første 7 kampe. Et point vil på en eller anden måde hverken være tilfredsstillende for Viborg eller Midtjylland, men omvendt også en kamp der vil gøre ondt at tabe både pga rivaliseringen og pga tabellen. På papiret en meget lige kamp og da de mødtes senest tilbage i Juni i play-off kampen om europæisk deltagelse, der var det chancefattigt og fysisk, hvor FCM endte med at vinde 1-0 hos Viborg. Op til landskampspausen var det to tandløse offensive de to hold præsterede.

Spil på Viborg – FC Midtjylland*

Sønderjyske – AaB d. 15/9 kl. 19:00

Kampen ender uafgjort, spread 23,8-28,6
Køber 28,6 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

Topopgør i den danske 1. division, hvor rækken afgøres på en anden måde end hidtil, da rækken deles på midten efter holdene har mødt hinanden 2 gange (22 kampe til hvert hold), hvorefter den står på opryknings playoff for de 6 bedst placerede hold. Selvom AaB set ud fra tabellen ligger sikker 1´er og har 6-2-0 og en målscore på 18-4, så har de spillemæssigt haltet. Sønderjyske er 3 point efter på 2. pladsen. Ingen af holdene bør på forhånd være kede af en pointdeling her, i en kamp der på forhånd tegner tæt i Haderslev. AaB uden deres portugisiske midtbanemand Pedro Ferreira, der igen sidder ude med karantæne efter sæsonens andet røde kort…!

Spil på Sønderjyske – AaB*

Bayern München – Leverkusen d. 15/9 kl. 20:30

B.M -1 Handicap, spread 11,2-12,7
Køber 12,7 (dvs gevinst hvis Bayern vinder med mindst 2 og et lille tab, hvis de kun vinder med 1)

Videre til endnu et topopgør, denne gang i den bedste tyske række, hvor Leverkusen er 1´er efter de første tre runder grundet end bedre målscore end Bayern. Både Guerreiro og Neuer er i spil til denne kamp efter skader, da de er begyndt at træne med, men det er nu ikke derfor jeg går Bayern-vejen. Leverkusen har overpræsteret, mens Bayern har underpræsteret en smule. Derudover ville det ligne Bayern ikke at være der, når de spiller topkamp. Bayern har CL i den kommende midtuge, men dels er det på hjemmebane og dels er det 5 dage efter denne kamp. Leverkusen-træner er i øvrigt den tidligere Bayern-spiller Xabi Alonso (2014-2017), ham og Leverkusen slog i sidste sæson Bayern 2-1 på hjemmebane.

Spil på Bayern München – Leverkusen*

Paris SG – Nice d. 15/9 kl. 21:00

Antal mål i tredje potens, spread 58-68
Sælger 58 (dvs max 3 mål i kampen for gevinst)

PSG kom igang målmæssigt, spillemæssigt og pointmæssigt op til landskampspausen med sejre på 3-1 og 4-1 mod hhv Lens og Lyon, men der har været meget udskiftning i PSG denne sommer og lige efter landskampspause og 4 dage før CL mod et defensivt stærkt Nice-hold, så stikker det næppe af målmæssigt. Nice har blot lukket to mål ind i de første 4 kampe i ligaen og har indtil videre klart lavest xG imod sig. Sidste sæson var der hhv 2 og 3 mål i de indbyrdes opgør. Asensio der har fået en god start i PSG med 2 mål og 1 assist er stærkt tvivlsom.

Spil på Paris SG – Nice*

Rayo Vallecano – Alaves d. 15/9 kl.21:00

Første Alaves-mål, spread 64-67
Køber 67 (dvs gevinst, hvis Alaves corer første mål efter 67. min eller slet ikke)

Oprykkerne Alavés har været gode hjemme og sløje ude, efter 4 kampe, 2 hjemme og 2 ude. De har endnu ikke scoret på udebane og har virkelig skabt lidt fremad banen og det har ellers været overkommelig modstand (Cadiz og Getafe). Rayo sluttede midt i tabellen sidste sæson og det bør de kunne leve op til i denne. De har indtil videre haft en god sæsonstart med 2 ude sejre og et smalt/ufortjent 1-0 nederlag til Betis lige inden landskampspausen, det indtryk bliver dog ret mudderet, hvis man tager den sidste og hidtil eneste hjemmekamp med: 0-7 mod bysbørnene fra Atletico. Jovist Atletico vandt fortjent, men de var også effektive og Rayo viste, at den præstation var en enlig svale.

Spil på Rayo Vallecano – Alaves*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

Få op til 1.000 kroner i odds bonus
Bonus gælder kun for nye Danske spillere • Min. +18 år • Min. indbetaling 100 DKK. Max bonus: 4 x 250 DKK • 1x omsætningskrav • Eksempel: Indsæt og placer et 1000 DKK. væddemål og modtag 4 x 250 DKK. i gratis væddemål på sammenhængende dage (omsætning 1x 1000 DKK. = 1000 DKK.) • Gælder for 90 dage • Min. odds 1.50. • Generelle bonusvilkår gælder. Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar