18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d.13.-14. Marts 2024

Endnu en midtuge med europæiske kampe og endnu en gang tager vi turen hele vejen rundt, hvilket vil sige Champions League, Europa League og Conference League, men der er dog også en fransk cup-kamp, der har sneget sig med, hvor der spilles kvartfinale.

IMAGO / Guiseppe Maffia

Atletico Madrid – Inter d. 13/3 kl. 21:00

Første kampmål, spread 36-39
Køber 39 (dvs gevinst, hvis første mål falder efter det 39. min)

Inter var totalt spilstyrende i første opgør hjemme i Milano. Nu bliver kampbilledet noget anderledes. Inter fører 1-0 og det kommer naturligt til udtryk i dette opgør, eftersom Inter ikke skal det store og Atletico skal bruge i hvert fald 1 mål, men næppe noget de har travlt med. Det kan betyde en form for stillingskrig i starten af kampen. Simeone og Atletico har normalt fint med tålmodighed, når det er hensigtsmæssigt. I første opgør faldt kampens eneste scoring i det 79. Min, så lang tid går der nok ikke denne gang, men mindre kan også gøre det.

Spil på Atletico Madrid – Inter*

Paris SG – Nice d. 13/3 kl. 21:10

PSG -1 Handicap, spread 12,5-14
Køber 14 (dvs gevinst, hvis PSG vinder med mindst 2 mål)

PSG sparede i weekenden flere af de bærende kræfter, blandt andet pga den her Cup-kamp. Mbappé, Vitinha, Dembélé, Donnarumma var blandt de sparede spillere. Det betyder, at PSG satser stort på denne Coupe de France kamp. Nu er der også først CL igen i næste måned og ligaen behøver de ikke give alt for meget opmærksomhed, da de fører med 10 point med 9 runder tilbage.

Nice er i krise og har kun hentet 1 point tilsammen i deres seneste 5 kampe. Derudover har de stadig masser af fokus på Ligue 1, hvor de er 6´er med 2 point op til 4. Pladsen og 5 point op til 3. Pladsen. 3 Døgn senere har de udekampe i ligaen mod Lens, som er en direkte konkurrent, eftersom de er nr. 5 i ligaen.

Spil på Paris SG – Nice*

Villarreal – Marseille d. 14/3 kl. 18:45

Første kampmål, spread 30-33
Sælger 30 (dvs gevinst, hvis første mål falder i senest det 29. min)

Efter 4-0 i første opgør, så har Villarreal ikke råd til at se kampen an eller noget i den dur, det er bare fuld fart fra start, hvilket bør give fine muligheder for et tidligt mål. Villarreal bør forsøge at sætte Marseille under maksimalt pres, men bør omvendt også give Marseille plads og muligheder i den anden ende og det ville ligne Marseille bare at forsvare, selvom de har råd til det med den store føring in mente.

I første opgør var der over 3 i xG og det bør ikke blive mindre her medmindre Villarreal får det svært og kampen går i stå i løbet af 2. Halvleg. Første mål faldt i første opgør 23. Min. 

Spil på Villarreal – Marseille*

Maccabi Tel Aviv – Olympiakos d. 14/3 kl. 21:00

Oly Mål-rush, spread 16-19
Køber 19 (dvs gevinst, hvis Olympiakos scorer mindst 2 mål)

Grim kamp for Olympiakos´ vedkommende i første opgør, resultatmæssigt, hvor det endte 1-4. De var ellers klarer favoritter inden kampen og odds faldt på dem, så de endte i 1,55 ca. Maccabi Tel Aviv var dels heldige og dels effektive. Returkampen spilles i en lille by Serbien på et lille stadion, som altså ligger markant tættere på Grækenland end Israel, hvor Maccabi godt nok har spillet to gange før og vundet. De er 1´er i ligaen, hvor de møder 3. Pladsen, Hapoel Haifa, under 3 døgn senere i forhold til kampen mod Olympiakos i Serbien. Hvorimod Olympiakos først har næste kamp over 2 uger senere.

Spil på Maccabi Tel Aviv – Olympiakos*

Liverpool – Sparta Prag d. 14/3 kl. 21:00

Totale målminutter, spread 176-191
Sælger 176 (dvs gevinst, hvis samlet antal målminutter er under 176)

Med fare for, at jeg bliver til grin to gange i træk mellem de her to hold…

Der er praktisk talt ikke mere at spille om her. Liverpool smider ikke en 5-1-føring på Anfield. Derfor skal den her kamp mere eller mindre bare overstås for det to hold, det kan betyde, at det ikke bliver målrigt. For Liverpools vedkommende ligger den her kamp lige efter topbrag i PL mod Man City og under 3 døgn inden de møder Man Utd på udebane i kvartfinalen i FA Cup´en. Liverpool var ikke så overbevisende som cifrene lyder som. Sparta kæmper også en tæt kamp om det tjekkiske mesterskab og har ligeledes kamp under 3 døgn senere, men vil nok meget gerne undgå en snitter mere.

Spil på Liverpool – Sparta Prag*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar