18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 13. – 14. december 2023

Sidste runde i gruppespil åbner op for mange spændende varianter og her har vi et hav af grupper der skal afgøres. I denne midtuges anledning kommer vi både forbi Champions League, Europa League og Conference League med dansk islæt.

IMAGO / Gribaudi

Røde Stjerne – Manchester City d.13/12 kl. 18:45

Første Røde Stjerne mål, spread 62,5-65,5
Sælg 62,5 (dvs gevinst hvis Røde Stjerne scorer senest i det 62. min)

Røde Stjerne kan intet nå og City har sikret sig 1. Pladsen i puljen, men City har det svært for tiden og den her kamp betyder så meget mere for Røde Stjerne end for Man City. City har ikke holdt buret rent siden starten af November, hvor de hjemme slog Young Boys med 3-0. Røde Stjerne har scoret 5 mål i 5 CL-kampe, inkl. i det omvendte opgør i Manchester. De scorede ikke i seneste CL-kamp, ude mod Young Boys, men skabte over halvanden i xG. City kommer til at rotere og selv et mål fra Røde Stjerne vil betyde noget for dem.

Spil på Røde Stjerne – Manchester City*

Atl. Madrid – Lazio d. 13/12 kl. 21:00

Atl. Madrid for at vinde kampen, spread 60-63,7
Sælger 60 (dvs gevinst, hvis Atletico Madrid IKKE vinder kampen)

Begge hold er videre inden denne sidste runde, hvor Atletico beholder førstepladsen i tilfælde af point, mens Lazio kun kan bruge en sejr, hvis de vil passere Atletico.

Begge hold har svære kampe i deres respektive hjemlige ligaer lige om hjørnet; Atletico skal på besøg hos Athletic Bilbao under 3 døgn senere og Lazio har 4 døgn senere Inter hjemme.

For Atletico er X rigeligt fint og bl.a. derfor synes jeg også de er blevet gjort til for store favoritter.  Det omvendte opgør endte 1-1 og det kunne det sagtens ende igen, i øvrigt ved den lejlighed hvor Lazio-keeper Provedel udlignede dybt inde i overtiden i Rom.

Spil på Atl. Madrid – Lazio*

Newcastle – AC Milan d. 13/12 kl. 21:00

Sidste kampmål, spread 65-68
Køber 68 (dvs gevinst hvis sidste mål scores i 69. min eller senere)

3. og 4. Pladsen, hvor Newcastle som udgangspunkt kun kan bruge en sejr, da Europa League næppe tilfredsstiller deres ambitioner. Milan skal under alle omstændigheder bruge 3 point, hvis de ikke vil slutte sidst og farvel til europæisk fodbold i denne sæson.

Newcastle går videre i CL, hvis de vinder og PSG ikke vinder i Dortmund.

I det omvendte opgør blev det 0-0, hvor det dog var ret sort hjemmeholdet ikke vandt. Generelt har de to holds kampe kun snittet 2 mål, men lige i det opgør, hvor mindst et hold skal satse mod slut bør der blive åbnet op for målkontoen og godt gang i den mod slut.

Spil på Newcastle – AC Milan*

Ludogorets – FC Nordsjælland d. 14/12 kl. 18:45

Sidste kampmål, spread 66-69
Køber 69 (dvs gevinst, hvis der scores efter 69. min)

Voldsomme 7-1 blev det til FCN på hjemmebane, men det her bliver en helt, helt anden kamp. Ludogorets kan højst sandsynligt kun bruge 3 point her, hvis de skal gå videre og FCN går videre med X, men højst sandsynligt kun på 2. Pladsen så, da Fenerbahce er kæmpe favoritter hjemme mod Trnava der intet har at spille for. 1. Pladsen går videre til 1/8-finalerne, mens 2. Pladsen er med allerede fra 1/16-finalerne, så det er svært at se denne kamp ende X eller gå i stå mod slutningen. I forvejen snitter de to holds kampe 4,4 i dette gruppespil.

Spil på Ludogorets – FC Nordsjælland*

Betis – Rangers d. 14/12 kl. 21:00

Første kampmål, spread 33-36
Køber 36 (dvs gevinst, hvis første mål falder tidligst i det 37. min)

Betis sikrer sig 1. Pladsen med et point, hvis Sparta Prag ikke vinder med mindst 3 mål ude mod Aris Limassol, hvilket på forhånd er temmelig usandsynligt de gør.

Rangers er to´er og det kan sagtens ende med de skal satse på et tidspunkt, men mon ikke de starter forsigtigt ud, da scoring imod omvendt kan være skæbnesvanger og Betis pæne favoritter i kampen.

De to holds kampe har indtil videre kun snittet 2 mål pr. kamp og som udgangspunkt bør ingen af dem have travlt og derfor fint ræsonnement i et ikke-tidligt mål.

Spil på Betis – Rangers*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar