18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 12. og 13. oktober 2023

Vi er tilbage med en masse kval-landskampe. Fire fra Europa, som er i fuld gang med at finde ud af hvem der skal med til EM i Tyskland det kommende år, mens en enkelt VM-kvalkamp fra Sydamerika også har fundet vej til denne artikel. Artiklen udgives i samarbejde med SpreadEx*.

Ferran Torres og Pedri for det spanske landshold

Foto: IMAGO / Zuma Wire

Spanien – Skotland d. 12/10 kl. 20:45

Spa -1 Handicap, spread 15-16,5
Køber 16,5 (dvs gevinst hvis Spanien vinder med mindst 2)

Revanchetid for Spanien, der tilbage i foråret tabte 2-0 i Skotland, i øvrigt eneste nederlag under Luis de la Fuente, der overtog umiddelbart efter skuffelsen ved VM i slutningen af sidste år. Kampen mod skotterne var en chancefattig en af slagsen, hvor Spanien havde bolden ca. 2/3 af tiden, men ikke fik skabt særlig meget, hvilket Skotland heller ikke gjorde, men de var effektive. Skotland der er 6 point foran Spanien, som dog også har spillet en kamp mere. Spanien kommer med 7-1 og 6-0 sejre fra sidste måned. Spanien skal vinde med mindst 2, for at de skal kunne gå forbi Skotland ved pointlighed. Skotland har været ret heldige/effektive kval´en igennem. Det stopper Torsdag aften i Sevilla.

Spil på Spanien – Skotland*

Færøerne – Polen d. 12/10 kl. 20:45

Første kampmål, spread 35-38
Køber 38 (dvs gevinst hvis første mål falder tidligst i det 39. min)

De to hold mødtes for godt en måned siden i Polen. Ved den lejlighed stod den 0-0 frem til 73. Min, hvor Lewandowski bragte polakkerne foran på et straffespark og 10 min senere udbyggede han føringen til slutresultat 2-0. Han er i øvrigt ikke med i denne kamp grundet en skade.

Der forventes regn dagen igennem og når kampen spilles, derudover en frisk vind.

Færingerne vil næppe meget frem ad banen og polakkerne må sandsynligvis igen væbne sig med tålmodighed. De har dog ikke råd til pointtab, da de kun har 6 point for 5 kampe.

Færøernes senest kamp var for måned siden hjemme mod Moldova, her endte det 0-1 med en scoring i det 53. Min.

Spil på Færøerne – Polen*

Kroatien – Tyrkiet d. 12/10 kl. 20:45

Kampen ender uafgjort, spread 23-27,8
Køber 27,8 (dvs gevinst hvis kampen ender uafgjort)

De to lande deler førstepladsen og da to hold går videre til EM, vil det passe begge glimrende at fastholder de pladser. Kroatien med en kamp færre og Kroatien bedre indbyrdes, da de vandt 2-0 i Tyrkiet i foråret. Derfor lever Kroatien ud fra tabellen også bedst med X. Tyrkiet er 3 point foran Armenien og Wales, derfor vil 1 point også lune for dem. Kroatien med større kvalitet og hjemmebanefordel, men x´et skal være relativt oplagt i dette spot. Meget lige spillemæssigt, da de mødtes i det omvendte opgør. Begge hold spiller 3 døgn senere, hvor Kroatien skal på besøg hos Wales – ikke en walkover, mens Tyrkiet har en let (pun intended) kamp hjemme mod Letland.

Spil på Kroatien – Tyrkiet*

Argentina – Paraguay d. 13/10 kl. 01:00

Første Paraguay mål, spread 71,5-74,5
Køber 74,5 (dvs gevinst, hvis Paraguay scorer tidligst i det 75. min)

Argentina i stærkeste opstilling, mens Paraguay må undvære flere spiller, her bemærkes især fraværet af topscorer Gonzalez.

Argentina har spillet 6 kampe siden VM-triumfen i Decemeber; alle vundet med clean sheet (4 venskabskampe og 2 VM-kvalkampe i sidste måned). Argentina har tilladt utrolig få chancer imod sig i VM-kval´en; hjemme mod Ecuador og senest ud mod Bolivia oppe i højderne i El Paz. Paraguay har ikke scoret i deres første 2 VM-kvalkampe; hjemme mod Peru og senest ude mod Venezuela. Det skal så med, at de faktisk har haft skabt en del, mod Peru var de dog også en mand i overtal i +45min.

Spil på Argentina – Paraguay*

Island – Luxembourg d. 13/10 kl. 20:45

Sidste kampmål, spread 61-64
Køber 64 (dvs gevinst hvis der scores i det 65. min eller senere)

Island kan ihf ikke bruge X til noget her, da de blot har 6 point for 6 kampe med 4 kampe tilbage og pt har 7 point op og er dårligere indbyrdes end Slovakiet, som ligger 2´er.  

Luxembourg har 3 point op til Slovakiet, som de har på hjemmebane 3 dage senere.

Da Island mødte Luxembourg for godt en måned siden endte det 3-1, hvor de to sidste mål blev scoret i det 88. og 89. Min. 3 dage efter mødte Island Bosnien på hjemmebane, hvor det blev 1-0 på mål i 91. Min. Luxembourg spillede også 3 dage efter, da de fik storsmæk af Portugal (9-0), Portugals 3 sidste mål blev scoret i hhv 77. 83. og 88. Min.

Spil på Island – Luxembourg*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

Få op til 1.000 kroner i odds bonus
Bonus gælder kun for nye Danske spillere • Min. +18 år • Min. indbetaling 100 DKK. Max bonus: 4 x 250 DKK • 1x omsætningskrav • Eksempel: Indsæt og placer et 1000 DKK. væddemål og modtag 4 x 250 DKK. i gratis væddemål på sammenhængende dage (omsætning 1x 1000 DKK. = 1000 DKK.) • Gælder for 90 dage • Min. odds 1.50. • Generelle bonusvilkår gælder. Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar