18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 12.-14. juni 2024

En blandet landhandel i en lidt tynd midtuge, hvor vi kommer vidt omkring med norsk segunda bold, afgørende playoff-kampe i Spanien, hvor Braithwaite skal i aktion, en forhåbentlig målrig venskabskamp i USA og til sidst, det vi har ventet så længe på, EM-åbningskampen.

Alamy

Stabæk – Mjøndalen d. 12/6 kl. 19:00

Stabæk for at vinde kampen, spread 56,9-62,8
Køber 62,8 (dvs gevinst, hvis Stabæk vinder)

Vi starter i den næstbedste norske række, OBOS-ligaen, hvor denne udsatte kamp fra 4. runde skal spilles. Stabæk er nedrykker fra den bedste række, mens Mjøndalen lige akkurat reddede sig fra nedrykning i OBOS-ligaen i sidste sæson. Stabæk var og er en af favoritterne til at rykke op igen, men har underpræsteret en smule med 4-4-2 i deres første 10 kampe. Stabæk er placeret midt i tabellen, men har også spillet to kampe færre end alle holdene over dem. Holdenes kampe har snittet hhv 4,3 og 3,5 mål, så på den baggrund lille X-risiko. En kamp som denne skal give Stabæk tre point. Mjøndalen indtil videre 0-1-3 på udebane. Mjøndalen spiller sine hjemmekampe på kunstgræs, mens Stabæk spiller deres på naturgræs.

Spil på Stabæk – Mjøndalen*

Eibar – Oviedo d. 12/6 kl. 21:00

Første kampmål, spread 37-40
Køber 40 (dvs gevinst, hvis første mål scores efter det 40. min)

Returopgør i den ene af de to semifinaler i playoff´en om oprykning til La Liga. Første kamp for fire dage siden endte 0-0 i en meget chancefattig og forsigtig kamp. Det er svært at få øje på hvorfor den her kamp skulle starte anderledes, især med tanke på, at de to hold løber på banen med en hele lige samlet stilling. Holdenes kampe har i den ordinære sæson holdt et relativt højt målsnit med hhv 2,86 og 2,24 for Segunda-standarder. Alligevel har meget tæt på halvdelen af Oviedos udekampe i sæsonen stået 0-0 ved pausen.

Spil på Eibar – Oviedo*

Espanyol – Sporting Gijon d. 13/6 kl. 21:00

Sidste kampmål, spread 60-63
Køber 63 (dvs gevinst, hvis sidste mål scores efter det 63. min)

Espanyol vandt meget fortjent første opgør med 0-1 i Gijon. Der var spil og chancer til langt mere i sær for Espanyol, der skabte på den gode side af 2 i xG. Der var også et hav af kort i første opgør og generelt forudser jeg, at der igen kommer godt gang i den både med målchancer og kort. Sporting kommer næppe blæsende ud, men før eller siden skal de satse og Espanyol på hjemmebane med næsten 40.000 tilskuere i ryggen, så kommer de heller ikke til at holde sig tilbage, derfor rigtig fine muligheder for mål efter det 63. min.

Spil på Espanyol – Sporting Gijon*

USA – Brasilien d. 13/6 kl. 01:00

Totale mål, spread 3,1-3,3
Køber 3,3 (dvs gevinst, hvis der scores mindst fire mål)

Testkamp i Orlando, Florida inden Copa America begynder for begge hold om godt to uger.

I fire af USAs seneste fem venskabskampe har der været mindst fire mål i hver.

I fire af Brasiliens seneste fem venskabskampe har der været mindst fem mål i hver.

Brasilien stillede reservespækket op senest, fire dage forinden, mod Mexico, men vandt alligevel 3-2. Forvent de kommer i tæt på stærkeste her og det brasilianerne bør derfor få scoret en del mål igen. USA kommer fra et 1-5-nederlag til Colombia fire dage forinden.

Spil på USA – Brasilien*

Tyskland – Skotland d. 14/6 kl. 21:00

Tys TKM, spread 75-95
Sælger 75 (dvs gevinst, hvis tyskernes samlede kort-minutter bliver under 75)

Åbningskampen ved EM i Tyskland. Første betydende kamp for tyskerne siden 1. December 2022, hvor de spillede deres sidste gruppekamp ved VM i Qatar, og røg ud. I to af de tre kampe fik de ingen kort! De er storfavoritterne i kampen mod Skotland og det virker ikke urealistisk, at et fair spillende tysk mandskab går fra banen uden at have modtaget nogen kort.

Ved åbningskampen EM 2021 vandt Italien let 3-0 over Tyrkiet og inkasserede ingen kort. Tyrkerne fik to mod slut.

Spil på Tyskland – Skotland*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar