18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 10. – 12. juli 2024

Kvalifikationen til Champions League er i gang, og vi starter på Færøerne, hvorefter turen går til EM i Tyskland, hvor anden semifinale spilles, og til den er der fundet to spreadbets. Copa America og den norske Eliteserie er også repræsenteret.

spread betting med copa america

Spread betting.

Klaksvik – Differdange d. 10/7 kl. 19:00

KI Klaksvik for at vinde kampen, spread 46,3-53,7
Køber 53,7 (dvs gevinst, hvis de Klaksvik vinder)

Keflavik var på noget af et europæisk eventyr sidste sæson, hvor de var med i Conference gruppespillet og selvom de endte sidst i gruppen, så var det meget imponerende de overhovedet kom dertil og de fik sågar fire point og en målscore på 5-9. Ikke overraskende hentede de alle fire point hjemme på Færøerne. Den færøerske liga er i fuld gang, mens Differdange fra Luxembourg ikke har spillet en betydende kamp i halvanden måned. Klaksvik har også fordelen af kunstgræs, som Differdange ikke er vant til at spille på.

Spil på Klaksvik – Differdange*

Holland – England d. 10/7 kl. 21:00

Shots on target, spread 7,75-8,25
Sælger 7,75 (dvs gevinst, hvis der max er 7 afslutninger indenfor rammen i ordinær tid)

35 afslutninger har de to hold i alt haft tilsammen fordelt på fem kampe, hvilket giver et snit på 7. England har endda spillet to gange 30 min ekstra (forlænget spilletid). I gårsdagens anden semifinale var der blot fem afslutninger indenfor rammen. Sværeste og vigtigste kamp for begge hold indtil videre og det kan give en form for stillingskrig.

Ingen af Englands kampe har endnu haft over 7 skud indenfor rammen – svært at se hvorfor den her skulle være anderledes hvad det angår. Kun Hollands seneste kamp mod Tyrkiet gik over linjen; der var otte afslutninger indenfor rammen.

Spil på Holland – England*

Holland – England d. 10/7 kl. 21:00

Eng TKM, spread 118-138
Køber 138 (dvs gevinst, hvis Englands samlede kort minutter ender over)

England med kun 8 (gule) kort indtil videre ved EM, men her kan det godt blive vildt. De gule kort er slettet efter kvartfinalerne, så et gult kort mod slut er gratis i forhold til karantæne i en evt finale. Et rødt kort giver naturligvis karantæne. Et evt rødt kort tæller i øvrigt dobbelt hvad angår kort minutter. Vi så så sent som i går aftes, at der bliver gået til den og gjort hvad der skal i forhold til professionelle frispark og andet. Kort mod slut er næsten uundgåeligt i en semifnale, hvis et af holdene er på vej ud.

Spil på Holland – England*

Uruguay – Colombia d. 11/7 kl. 02:00

Colombia andet mål, spread 81-82,5
Sælger 82 (dvs gevfinst, hvis Colombia scorer andet mål inden 81. min)

Lidt utraditionelt spil for en stor semifnale mellem to stort set lige gode hold, men Colombia har dels været forrygende ved dette års Copa America og så mangler Uruguat deres bedste forsvarsspiller i Araujo, der udgik med skade i kvartfinalen mod Brasilien. Derudover er højrebacken Nandez i karantæne, da han fik rødt kort i selvsamme kamp. Colombia har scoret 11 mål i fire kampe i slutrunden. Da de to hold mødtes senest, var det i VM-kval´en i efteråret 2023 og der blev den 2-2.

Spil på Uruguay – Colombia*

Sarpsborg – Rosenborg d. 12/7 kl. 19:00

Første Rosenborg mål, spread 48-51
Sælger 48 (dvs gevinst, hvis Rosenborg scorer senest i det 47. min)

Sarpsborg er næstsidste i Eliteserien. De er dårligste hjemmehold med een sejr og fem nederlag. Både hjemme og overall har de lukket flest mål ind. Ødegaard, Tibbling og Sandberg er alle ude med skader for Sarpsborg. Rosenborg er i stærkeste opstilling. Sarpsborg vandt godt nok senest med 21. ude over Haugesund, som de nu er a point med, men Haugesund fik også rødt kort i det 45. min ved stillingen 0-0 og Haugesund var langt fra overbevisende det til trods. Rosenborg er 8´er, men har potentiale til mere og har også spillet til mere i de første 13 kampe.

Spil på Sarpsborg – Rosenborg*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar