18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 10. – 11. januar 2024

Denne uges midtuge-artikel med Spreadex står i Cuppens tegn. Mest Coppa Italia, lidt spansk Super Cup og en enkelt EFL Cup. Masser af storhold i aktion.

IMAGO / Gonzales Photo

Lazio – Roma d. 10/1 kl. 18:00

Første kampmål, spread 40-43
Køber 43 (dvs gevinst, hvis første mål falder efter det 43. min)

Jeg medgiver at spreadet er højere end gennemsnittet, men det er også specielle omstændigheder og en kamp jeg sagtens kan se ende 0-0. Vi er nået frem til kvartfinalerne i Coppa Italia og lodtrækningen har artet sig sådan, at det bl.a. blev et romersk derby. Da de to hold mødtes senest hos Lazio for 2 måneder siden blev det 0-0 i en chancefattig kamp, der blot havde tre afslutninger indenfor rammen og den samlede xG var under 0,75. De to foregående indbyrdes kampe har Lazio vundet med 1-0, begge chancefattige. Det var alle Serie A-kampe og nu gælder det så en vind-forsvind-kamp. Det er fortsat de rutinerede trænere Sarri og Mourinho, der ligesom ved de foregående nævnte kampe står overfor hinanden.

Lazio-topscorer Immobile er fortsat ude med skade.

Spil på Lazio – Roma*

Real Madrid – Atletico Madrid d. 10/1 kl. 20:00

Begge hold scorer, spread 52,3-60
Køber 60 (dvs gevinst, hvis begge hold scorer)

Den ene og første af de to Spanske Super Cup-semifinaler, hvor alle kampene spilles i Saudi Arabien. Det er 5. gang med formatet med 4 hold i stedet for 2 og af de 4 foregående år, så er 3 af dem spillet i Saudi Arabien. 4 år med 8 semifinaler og her har alle kampe været med begge hold scorer. Det er svært at få øje på hvorfor det ikke skulle være en god idé at gå efter det sker igen. De største hold vil selvfølgelig gerne vinde den, men ikke så meget, at det går hen og bliver en taktisk og chancefattig kamp, fordi holdene er bange for at komme bagud. Derudover er Real Madrid og Atleticos indbyrdes kampe ikke så chancefattig som de engang var. Atletico er også blevet et noget mere offensivt hold i forhold til tidligere sæsoner under Simeone. De seneste 4 indbyrdes kampe har haft godt med chancer og generelt været underholdende, derudover har de seneste 4 indbyrdes kampe været med begge hold scorer.

Spil på Real Madrid – Atletico Madrid*

Liverpool – Fulham d. 10/1 kl. 21:00

Første Fulham mål, spread 60,5-63,5
Sælger 60,5 (dvs gevinst, hvis Fulham scorer i senest det 60. min)

Den anden semifinale i EFL Cuppen, den lille af de 2 pokalturneringer i England. Det skal afgøres over 2 kampe, hvor den første her spilles på Anfield.

Da de to hold mødtes for godt en måned siden endte det hele 4-3 på Anfield i PL. I seneste runde var Fulham heldige med at spille sig videre via straffesparkskonkurrence ude mod Everton.

Begge hold spillede sig videre i FA Cup´en i seneste kamp og før det slog Fulham Arsenal med 2-1. Liverpool med en hel del skader og Van Dijk er tvivlsom pga sygdom, mens Salah er med sit landshold pga African Cup of Nations.

Spil på Liverpool – Fulham*

Barcelona – Osasuna d. 11/1 kl. 20:00

Begge hold scorer, spread 50-57,9
Køber 57,9 (dvs gevinst, hvis begge hold scorer)

Den anden semifinale i den Spanske Super Cup i Saudi Arabien. Den første er præsenteret lige længere oppe. Spillet er det samme; vi skal have mål fra begge hold og et af argumenterne er historikken, som nævnte under Real Madrid-kampen. Prestigemæssigt er det ikke nogen stor titel og selvom der selvsagt er mange penge involveret i denne Super Cup, så er der ikke stor forskel på at tabe semifinalen eller og vinde hele denne miniturnering. 6,75 mio euro for at tabe semifinalen og 7,5 mio euro for at vinde det hele.

Barcelona har holdt eet clean sheet de seneste 12 kampe og i 10 af dem har begge hold scoret. Barcelona er fortsat uden 1. keeper Ter Stegen, mens backen Cancelo er skadet. Midterforsvareren Inigo Martinez er ikke klar endnu. Osasuna kan stille i stærkeste og for dem er det her en ret stor kamp og formentlig det tætteste de kommer på en titel de næste mange år.

Spil på Barcelona – Osasuna*

Juventus – Frosinone d. 11/1 kl. 21:00

Juv -3 Handicap, spread 3,3-4,8
Sælger 3,3 (dvs gevinst, hvis Frosinone max taber med 2 mål)

Juventus har vundet 2 kampe i hele sæsonen med 3 mål eller mere. Den første var også sæsonens første kamp, hvor de ude slog Udinese med 3-0, hvor kampen var langt mere lige end cifrene antyder og for en uge siden slog de Salernitana hele 6-1 i netop Coppa Italia-turneringen.

Frosinone har max tabt med 2 mål i denne sæson. I seneste runde i Coppa slog de endda Napoli ud med hele 4-0 på udebane. Juve og Frosinone mødtes Lille Juleaften, hvor Juve vandt 2-1 på udebane.

Frosinone har 4 nederlag i træk i Serie A, men alle smalle og spille/chancemæssigt har kampene generelt været lige. De har 5 point ned til nedrykningsstregen.

Kampen bør være en anelse mere lige end oddsne angiver. Jeg tager den lidt kedelige og mere sikre variant, hvor Frosinone kan tåle at tabe med to.

Spil på Juventus – Frosinone*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

2 Kommentarer

Skriv et svar

  1. Mads Larsen

    Chiesa og Rabiot er tilmed ude, og måske også en halvsyg Vlahovic…