18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen 20.-21. Marts 2024

National League i England er der et par kampe fra, hvor det begynder at blive spændende med ca. 7 runder tilbage, alt efter hvilke hold der er tale om. Det bedste hold kan allerede sikre sig oprykning. Derudover er der naturligvis de spændende EM-kval-kampe og en enkelt overset Nations League kamp mellem et par svage fodboldnationer.

IMAGO / NurPhoto

Halifax – Chesterfield d. 20/3 kl. 20:45

Kampen ender uafgjort, spread 23,5-29,6
Køber 29,6 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

Halifax er 9 i National League. De er på jagt efter en af de i alt 6 playoff-pladser; fra 2. til og med 7. pladsen. Chesterfield er suveræn 1´er i rækken og selvom der resterer 7 runder, så kan de med 1 point her sikrer sig den direkte oprykning, hvilket bør rykke mindst et par procenter i den retning. Halifax vil nok heller ikke være kede af et point mod rækkens klart bedste hold, selvom det ikke helt bringer dem op på en af playoff-pladserne, men 3 af holdene på playoff vil være 0 til 3 point fra dem. I forvejen får Chesterfield kamp til deres hår, da Halifax er i forrygende form med 6 sejre i deres seneste 7 kampe.

Spil på Halifax – Chesterfield*

Wealdstone – Bromley d. 20/3 kl. 20:45

1-1 uafgjort, spread 19-22
Køber 22 (gevinst ved uafgjort – større ved 1-1)

Wealdstone er nr. 16 med 3 point fra nedrykning, men med 4-5 kampe færre end de andre hold! De er ganske godt kørende med 7 point i deres seneste 3 kampe. De er markant bedre hjemme end ude, hvor de har hentet næsten dobbelt så mange point, trods 3 flere ude- end hjemmekampe. Bromley er 3´er og kan ikke nå direkte oprykning, så de skal egentlig “bare” sig på 3. pladsen, for så kval´er de til semifinalerne i playoff, hvor hvis de ender 4-7 skal starte en runde tidligere. Med 1 point her ligger de sig 3 point foran nærmeste forfølger og yderligere 5 til næste forfølger og de har klart bedre målscore end begge. Bromley med en kamp færre inden aftenes kamp. Det omvendte opgør mellem de to hold endte 1-1. Bromley med hele 8 af 18 kampe uafgjorte denne sæson.

Spil på Wealdstone – Bromley*

Israel – Island d. 21/3 kl. 20:45

Antal mål i tredje potens, spread 34-40
Sælger 34 (dvs gevinst, hvis max 3 mål)

Kval-kamp til sommerens EM-slutrunde, hvor vinderen af dette ene opgør skal møde vinderen af Bosnien-Hercegovina og Ukraine. Pga åbenlyse årsager spilles kampen ikke i Israel, men derimod på neutral grund i Ungarn, nærmere betegnet hovedstaden Budapest. Det er svært ikke at se hvordan den her kamp skal blive låst, forsigtig og chancefattig. En på papiret ganske lige kamp, hvor Israel er svage favoritter. Israels kampe gik i EM-kval-gruppespillet under i 6 af 10 tilfælde og et målsnit pr. kamp på 2,2. Islands kampes målsnit var godt nok markant højere med 3,3, bl.a. pba af et par storsejre over sløje Liechtenstein. I de to kampe mod Portugal gik begge under, hvor de spillede meget defensivt, hvilket må formodes igen her mod Israel.

Spil på Israel – Island*

Gibraltar – Litauen d. 21/3 kl. 20:45

Totale målminutter, spread 119-129
Sælger 119 (dvs gevinst, hvis samlet målminutter ender under 119)

Playout i Nations League, hvor de to dårligste hold fra C-niveauet om nedrykning til niveau D. Dette er første af to kampe, hvor der er returopgør i Litauen 5 dage senere. Gibraltar skal forsøge ikke at udspille deres rolle allerede inden returen. De er markant bedre hjemme på kunstgræsset end ude. I Gruppen fik de 1 point hjemme og en målscore på 2-5 i 3 kampe, hvor de ude fik 0 point og havde en målscore på 1-13. Sidste Litauen scorede mindst 3 mål var på hjemme mod Bulgarien i efteråret 2021 og med tanke på der er et returopgør, så har de næppe travlt.

Spil på Gibraltar – Litauen*

Polen – Estland d. 21/3 kl. 20:45

Totale mål, spread 2,85-3,05
Sælger 2,85 (dvs gevinst ved max 2 mål)

En EM-kval-kamp mere. Polen på hjemmebane i dette ene opgør, hvor vinderen får fornøjelsen af Wales eller Finland om den endelige kamp om EM-deltagelse. Polen er markant bedre end Estland, men derfor behøver det ikke blive målrigt. Polens seneste 11 kampe er gået under 2,5 mål! Næste opgør venter allerede 5 dage senere, så ved f.eks. 2-0 til Polen kan kampen gå lidt i stå. Estland vil med garanti komme meget defensivt til opgøret og svært at se dem score i det hele taget. 4 af deres seneste 5 kampe er gået under.

Spil på Polen – Estland*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar