18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen 17.-18. Januar 2024

Masser af Copa del Rey har Stefan Lind valgt at dykke ned i til denne midtuges Spread betting-spilartikel. En turnering, der er nået frem til 1/8-finalerne, som afgøres over den ene kamp. En enkelt Asian Cup-kamp har også fundet vej, hvor en af forhåndsfavoritterne i anden runde møder et svagt Syrien-hold.

IMAGO / ZUMA Wire

Valencia – Celta Vigo d. 17/1 kl. 20:00

Totale mål, spread 2,2-2,4
Sælger 2,2 (dvs gevinst hvis der max scores to mål)

Ingen af de to hold har været overbevisende i de foregående runder i Copa del Rey. Denne kamp bør betyde mere for hjemmeholdet end for Celta, der også har nedrykningsspøgelset at bekymre sig om.

De er begge i fin form; Valencia uden nederlag i deres seneste 5 kampe, mens det for Celta er i deres seneste 3 kampe. Jeg forventer, at begge hold roterer en smule, Celta nok lidt mere end Valencia pga førnævnte situation i ligaen, hvor Valencia ligger lunt over midten. Da de mødtes senest for et par måneder siden endte det 0-0 i en chancefattig kamp. Det bliver det ikke nødvendigvis igen, men en forsigtig start, hvor ingen af holdene ønsker at blotte sig i denne vind-forsvind-kamp, det er meget sandsynligt, som jeg ser det.

Spil på Valencia – Celta Vigo*

Osasuna – Real Sociedad d. 17/1 kl. 21:00

Sociedad til at vinde, spread 37-42,2
Sælger 37 (dvs gevinst, hvis Sociedad IKKE vinder i ordinær tid)

Real Sociedad viste i seneste runde, at de tager Copa del Rey seriøst, ihf stille de stærkt op og nu er modstanderen af højere niveau, så det vil være selvmodsigende, hvis de ikke gør det igen. De spillede det store baskiske derby 4 dage forinden ude mod Athletic Bilbao, hvor de tabte og 3 dage efter kampen i aften, skal de til Vigo og møde i Celta i ligaen. Vi husker på, at de også har CL endnu.

Osasuna har haft 6 dage siden deres seneste kamp og kamp 4 dage efter ovenstående. De er placeret i midten af tabellen med 7 point ned til nedrykning, med en kamp i hånden pga de har haft Spansk Super Cup. De nåede hele vejen til finalen i sidste sæson, hvor de tabte knebent til Real Madrid. På nuværende tidspunkt bør de more-or-less gå all in på Copa del Rey.

Til kampen er Real Sociedad væsentlig hårdere ramt på fravær end Osasuna. Kampen virker for mig en smule mere lige end oddsne angiver og X´et er relativt sandsynligt.

Spil på Osasuna – Real Sociedad*

Girona – Rayo Vallacano d. 17/1 kl. 21:30

Første Rayo Vallecano må, spread 58-61
Sælger 58 (dvs gevinst, hvis Rayo scorer før det 58. min)

Der skal være fine muligheder for Rayo-mål her. Girona ligger nr.1 i ligaen med 1 point flere end Real Madrid, der til gengæld har en kamp i hånden. Girona har ikke set så gode ud de seneste kampe. For 3 dage siden var de slemt på hælene ude mod ligaens klare sidsteplads, Almeria. Det endte dog 0-0, men det skal Girona være rigtig glade for. Det ligner en uundgåelig nedgangsperiode og de skal nok beslutte sig for om de vil satse på ligaen eller Cup´en, ellers kan de meget vel risikere at sætte sig mellem to stole. Valget er indlysende; ligaen er langt vigtigere end Cup´en for dem. 4 dage efter Rayo-kampen har de Sevilla på hjemmebane.

Rayo har haft 11 dage siden deres seneste kamp og ligger i midten af rækken. Det her bør være en kamp de satser på. De har Las Palmas hjemme 3 dage efter, men den betyder ikke lige så meget.

Girona har lukket 13 mål ind på hjemmebane i 10 kampe. Det er ellers kun de hold der er placeret på 14. pladsen eller dårligere der har gjort det. Gironas expected goals against er sågar endnu højere.

Spil på Girona – Rayo Vallecano*

Syrien – Australien d. 18/1 kl. 12:30

Første Syrien mål, spread 73-76
Køber 76 (dvs gevinst, hvis Syrien ikke scorer eller tidligst i det 77. min)

Anden kamp for de to hold i denne turnering, Asian Cup. De er de klassiske 4 hold i hver gruppe, hvor 1. og 2. pladserne går videre, mens de 4 bedste treere (ud af 6) går videre.

Australien lagde sikkert fra land med en 2-0-sejr over Indien. Dermed kom Australien op på 5 kampe i træk uden mål fra modstanderen. Den seneste gang der blev scoret mod dem, var England, som vandt venskabskampen 1-0.

Syrien fik overraskende 1 point i deres første kamp, da de fik 0-0 mod Usbekistan. En kamp, hvor Syrien ikke havde noget forsøg indenfor rammen og generelt var presset i bund.

Australien skal være meget nonchalant, hvis Syrien skal gøre sig forhåbninger om at score her.

Spil på Syrien – Australien*

Unionistas – Barcelona d. 18/1 kl. 19:30

Unionist TGM, spread 21-29
Køber 29 (dvs gevinst, hvis Unionistas overstiger 29 målminutter samlet)

Unionistas de Salamanca spiller til dagligt i den 3. bedste række, hvor Barcelonas andethold også holder til. De to hold mødtes faktisk i starten af 2024, hvor Unionistas vandt 2-0 i Barcelona.

Naturligvis en STOR kamp for værterne, hvor det lille stadion med plads til godt 5.000 tilskuere igen vil være fyldt. For spillerne betyder det også meget, se blot denne video, hvor de følger lodtrækningen til denne runde: https://www.youtube.com/watch?v=YV-gmc8TcY4

Unionistas slog i seneste runde Villarreal ud efter straffesparkskonkurrence, 1-1 i ordinær tid. Før det slog de topholdet, fra den næstbedste række Sporting, med 2-0.

Barcelona kommer lige fra en stor skuffelse i form af 4-1-nederlag til Real Madrid i den Spanske Super Cup-finale. 3 dage efter kampen i Salamanca møder de Betis på udebane i ligaen. I seneste runde i Cup´en mødte Barcelona Barbastro fra den 4. bedste række. Barcelona gik videre med en 3-2-sejr. Barbastro scorede i det 60. og 90. min. Barcelona kommer formentlig til at tage lidt let på den her kamp og de kommer langt fra i stærkeste opstilling, mens Unionistas kommer til at give alt. De mødtes faktisk Real Madrid tilbage i starten af 2020, også i 1/8-finalen, hvor det blev 1-3. Real kom foran 2-1 efter godt en time og afgjorde det til 3-1 til allersidst.

Spil på Unionistas – Barcelona*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar