18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen 1. – 3. maj. 2024

Fem spreadbets – fem forskellige ligaer. Et specialspil i Champions League med lav risiko med mulighed for stor gevinst. Masser af mål i lokalopgør i verdens bedste liga, hvor der også kommer mål til slut. En kamp, hvor der højst sandsynligt bliver holdt oprykningsfest efterfølgende. Slutteligt Fredag, hvor et hold er gået i stå og derfor heller ikke vinder denne gang og i den sidste kamp, hvor der bør være stor motivationsforskel.

(Foto: Ritzau / Alamy Live News)

Dortmund – PSG 1/5 kl. 21:00

Ousmane Dembele målminutter, spread 9-12
Køber 12 (dvs hvis Dembeles målminutter overstiger 12, så er der gevinst)

Den tidligere Dortmund-spiller er varm for tiden; mål i begge opgør mod FC Barcelona i kvartfinale-kampene. Derefter blev han sparet i 4-1-sejren over Lyon. Spillede fuld tid for en uge siden ude mod Lorient, hvor det blev til to kasser og i weekenden blev hanigen sparet halvdelen af kampen, hvor han ikke gjorde meget væsen af sig, forståeligt nok. Det giver ofte spillere noget ekstra når de møder en gammel klub, som f.eks. senest, da PSG mødte Barca, hvor Dembele spillede seks sæsoner inden skiftet til PSG i sommers. Han nåede godt nok kun een sæson i Dortmund, men alligevel sammenlagt med hans nuværende form og et forventeligt åben opgør med mange mål, så skal ovenstående spread være spændende.

Spil på Dortmund – PSG*

SønderjyskE – Fredericia d. 2/5 kl. 18:00

Totale målminutter, spread 149-159
Sælger 149 (dvs gevinst, hvis samlet målminutter er under 149)

SønderjyskE er 1´er og Fredericia er 3´er. Fredericia kan i teorien stadig nå at rykke op, men eftersom der kun er 15 point at spille om og de har hele 12 point op til AaB, så er det næppe noget de tror på. SønderjyskE er 15 point foran og skal derfor bare have et point her for at sikre endelig oprykning og der er utvivlsomt dækket op i Haderslev til fest og det er bare sjovere at fejre det i forbindelse med en hjemmebanekamp.

Der har kun været samlet 10 mål i SønderJyskE´s seneste seks kampe, hvor kun een af dem er gået over 2,5 mål. Kampen kan gå i stå mod slut, hvis den står uafgjort eller hvis et af holdene fører med et par stykker, derfor giver under totale målminutter mening, synes jeg.

Spil på SønderjyskE – Fredericia*

Chelsea – Tottenham d. 2/5 kl. 20:30

Sidste kampmål, spread 72-75
Køber 75 (dvs gevinst, hvis der scores efter det 75. min)

I de seneste 18 Chelsea kampe, ville man have vundet 16 gange på ovenstående spread. Den ene af de to gange, hvor det ikke gik hjem var i EFL Cup-finalen på Wembley mod Liverpool. Her har vi at gøre med en kamp, hvor begge vil jagte de tre point til det sidste og to hold hvis kampe indeholder et hav af mål for tiden. Over/under-linjen på kampen er også 3,5 med over som svag favorit!

Da de to hold mødtes i November endte det 1-4, hvor to af målene blev scoret i overtiden.

I de seneste 20 Tottenham-kampe ville man have vundet på ovenstående spread i 13 af dem.

Spil på Chelsea – Tottenham*

Getafe – Athletic Bilbao d. 3/5 kl. 21:00

Athletic Bilbao for at vinde kampen, spread 41,4 – 45,7
Sælger 41,4 (dvs gevinst, hvis Athletic Bilbao ikke vinder)

Lad det være skrevet med det samme; Getafe er stadig uden deres suveræne topscorer med 15 mål af deres 42 scorede. Han har dog været ude i seks kampe nu og de har præsteret som før han blev skadet. I deres seneste tre kampe har de endda hentet fem point. De er seks point fra europæisk. De har kun tabt tre af 16 hjemmekampe i denne sæson i ligaen! Omvendt har Athletic kun vundet fem af 16 udekampe i denne sæson i ligaen. De har indfriet deres store mål og Copa del Rey-titlen og siden der har de ikke vundet (tre kampe). CL vil være en upgrade via 4. pladsen, men den er de seks point fra, så ikke videre realistisk. To point har de hentet i deres seneste fem La Liga kampe og ind imellem der slog de ikke Mallorca i pokalfinalen i ordinær tid.

Spil på Getafe – Athletic Bilbao*

AGF – FC Nordsjælland d. 3/5 kl. 19:00

FCN Mini præstation, spread 25-28
Køber 28 (gevinst, hvis FCN får over 28 point i kampen)

15 point for sejr. 5 for uafgjort. 10 point for mål. Rent mål fem point og evt rødt kort -15 point.

Sidste kamp for AGF inden sæsonens vigtigste kamp: pokalfinalen. Ikke bare sæsonens, men den vigtigste i mange, mange år for dem. FCN drømmer stadig om medaljer og det skal de have fine muligheder for at nå og guldet er også inden for rækkevide med seks point, men selvfølgelig ikke realistisk, hvor bronze og sølv trods alt kun er to point væk. Hvorimod AGF intet kan nå fra deres 5. plads med 12 point op til FCN og det er de nok også fuldstændig ligeglade med, især hvis de vinder pokalfinalen Torsdag d. 9. Maj. De to hold mødtes for halvanden uge siden i Farum, hvor FCN vandt 7-2… Så galt går det ikke denne gang, men mindre kan gøre det.

Spil på AGF – FC Nordsjælland *

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar