18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting midtugen d. 16. november 2023

Jeg har valgt udelukkende at kigge ind i EM-kval-kampe denne gang, da det virkelig er ved at spidse til, nogle hold har intet at spille for, andre skal blot bruge et point og nogle andre igen er pisket til sejr, så motivationen har meget at sige nu.

IMAGO / Bildbyrån

Aserbajdsjan – Sverige d. 16/11 kl. 18:00

Andet Sverige mål, spread 68,5-71,5
Køber 71,5 (dvs gevinst, hvis Sveriges andet mål ikke scores eller scores tidligst i det 72. min)

2 hold der intet har at spille for i forhold til at kval´e til EM. Skuffelsen er naturligvis størst hos svenskerne. Aserbajdsjan der i deres to kampe sidste måned først slog Estland ude med 2-0 og dernæst knebent tabte hjemme med 0-1 til Østrig – det ene af de to hold der går videre til EM fra denne gruppe. Det andet hold er Belgien, det tabte Aserbajdsjan også kun 1-0 til på hjemmebane.

Det skal med, at Sverige hjemme slog Aserbajdsjan med hele 5-0 i foråret, hvor de dog ikke var så overlegne som cifrene antyder. Nu er det så også en helt anden kamp denne gang, hvor hjemmeholdet bør være mest motiveret.

Spil på Aserbajdsjan – Sverige*

Bulgarien – Ungarn d. 16/11 kl. 18:00

Kampen ender uafgjort, spread 23-27,8
Køber 27,8 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

Bulgarien er sidst og Ungarn fører gruppen, men der er ting der taler for en pointdeling. Dels skal Ungarn blot bruge et point for at sikre sig EM-deltagelse og dels har Bulgarien fået ny træner efter 4 nederlag i træk i de sidste måneder (inkl. venskabskampe). Bulgarien har virkelig brug for en lille succesoplevelse og det vil et point være, mens Ungarn næppe vil jagte sejren voldsomt. Ungarn har i forvejen ikke været overbevisende på udebane med 1-2-0, hvor sejren var på 1 mål og så kan de sikre sig 1. Pladsen med mindst 1 point i sidste runde hjemme mod Montenegro, der også udspillet deres chance, hvis Ungarn tager point i Bulgarien.

Spil på Bulgarien – Ungarn*

Montenegro – Litauen d. 16/11 kl. 18:00

Mon -1 handicap, spread 13,4-14,9
Sælger 13,4 (dvs gevinst, hvis Litauen får point eller taber med 1 mål)

Montenegro skal ganske vist vinde for stadig at have en lille, bitte chance for at komme med til EM, mens Litauen har udspillet deres rolle, men flere ting taler for Montenegro ikke får en walkover her. Deres forsvarsstyrmand og bedste defensive spiller, Stefan Savic, er ikke med pga karantæne. Litauen slog i sidste måned Bulgarien med 2-0 og 3 dage senere fik de 2-2 hjemme mod gruppens nr. 1, Ungarn. Montenegro tabte fortjent med 3-1 til naboerne fra Serbien i sidste måned og deres 3 sejre i gruppen har alle kun været på 1 mål. Evt samlet målscore bliver ikke aktuel for Montenegro, så de skal ”bare” vinde og har ikke incitament til at vinde med flere mål.

Det omvendte opgør endte 2-2 i en chance- og spillemæssigt lige kamp.

Spil på Montenegro – Litauen*

Luxembourg – Bosnien d. 16/11 kl. 20:45

Luxembourg til at vinde kampen, spread 31,2-36,4
Køber 36,4 (dvs gevinst, hvis Luxembourg vinder kampen)

Luxembourg har stadig en teoretisk chance for at nå EM med 2 runder tilbage – det har Bosnien-Hercegovina derimod ikke. B-H har endnu ikke spillet nogen uafgjorte kampe i dette gruppespil og Luxembourg kan kun bruge 3 point, derfor bør X´et også være usandsynligt, selvom kampen bliver vurderet meget lige. B-H har tabt 3 af deres 4 udekampe – kun vundet mod jammerlige Liechtenstein. Luxembourg er gået lidt i stå pointmæssigt med kun 1 point i deres seneste 3 kampe, men senest var de bedst hjemme mod Slovakiet, hvor de dog tabte 0-1. Luxembourg har generelt været bedre end Bosnien i dette gruppespil, motivation og hjemmebanefordel taler også for hjemmeholdet, derfor skal det være fint, når de endda ikke vurderes som favoritter.

Spil på Luxembourg – Bosnien*

Slovakiet – Island d. 16/11 kl. 20:45

Slovakiet for at vinde kampen, spread 52,3-57,9
Køber 57,9 (dvs gevinst, hvis Slovakiet vinder)

Island kan i yderste teori stadig nå EM, men det kræver først og fremmest at de slår Slovakiet her og så i sidste runde tager til Portugal og vinder der også, samtidig med Slovakiet skal tabe i sidste runde til Bosnien, i Bosnien.

Slovakiet kan med en sejr endegyldigt sikre sig EM-deltagelse, derfor er det også meget svært at få øje på hvorfor den her kamp skulle gå hen at ende uafgjort.

Det omvendte opgør tilbage i Juni vandt Slovakiet 2-1 og Island er markant svagere ude end hjemme.

Spil på Slovakiet – Island*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar