18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d. 16. – 17. september 2023

Så er vi tilbage med bredt udvalg i de store europæiske ligaer, denne gang er det Premier League, La Liga *2, Serie A og en kamp fra vores egen dejlige Superliga. Artiklen udgives i samarbejde med SpreadEx*.

Foto: IMAGO / David Rawcliffe

Wolves – Liverpool d. 16/9 kl. 13:30

Begge hold scorer, spread 56,5-62
Køber 62 (dvs gevinst hvis begge hold scorer)

Wolves kun med 3 point efter de første 4 kampe, men det skyldes ikke mangel på muligheder for modstandernes mål; de har i de første 4 PL kampe denne sæson skabt 7 i xG, selvom de kun har scoret 4 mål. I premieren, ude mod Manchester, var eneste kamp de ik scorede i, hvilket virker absurd eftersom de skabte hele 1,72 i xG! Liverpool med 3 af 4 kampe med bts. De har kun lukket 3 mål ind, men har over 5,5 xG imod sig og van Dijk sidder ude med karantæne Lørdag eftermiddag.

Spil på Wolves – Liverpool*

Inter – AC Milan d. 16/9 kl. 18:00

Totale mål, spread 2,6-2,8
Sælger 2,6 (dvs gevinst hvis der scores max 2 mål)

Lokal- og topopgør, når de eneste to hold med maksimumpoint efter 3 runder mødes hjmme i Milano. To hold og trænere der kender hinanden rigtig godt; det her bliver 5 indbyrdes møde i år, hvoraf 3 af dem er gået under og den første indbyrdes i år var i Januar i den italienske Super Cup, hvor Inter vandt 3-0. Milans topscorer Giroud er tvivlsom efter han blev skadet i landskampspausen. Begge hold har svære CL-kampe i den kommende midtuge og samtidig vil en pointdeler på forhånd ikke være noget dårligt resultat for nogen af dem.

Spil på Inter – AC Milan*

Villarreal – Almeria d. 17/9 kl. 16:15

Første Almeria mål, spread 60,5-63,5
Sælger 60,5 (dvs gevinst, hvis Almeria scorer før det 61. min)

Villarreal har fået en sløj sæsonstart og det kostede træner Quique Setien jobbet før landskampspausen. Villarreal har indtil videre lukket 9 mål ind i 4 kampe (dog ligger deres xG imod noget lavere: 6,27), men det ændrer ikke på at defensiven ser svag ud, hvilket inkluderer den danske målmand Filip Jørgensen. Desuden har de den stærke venstre back Pedraza i karantæne. Almeria har scoret 4 mål, men skabt langt mere iflg xG. De kan stille i stærkeste opstilling til opgøret. Bemærk i øvrigt at Villarreal skal til Grækenland og spille Europa League Torsdag.

Spil på Villarreal – Almeria*

AGF – Brøndby d. 17/9 kl. 18:00

Antal mål i tredje potens, spread 34-40
Sælger 34 (dvs gevinst hvis der max scores 3 mål)

Rækkens nr. 5 tager imod rækkens nr. 3 – 3 point skiller de to hold. Det kunne godt ligne lidt en stillingskrig her i et tæt opgør. Brøndby har ikke skabt meget i deres udebane kampe, men været skarpe når det gjaldt, hvilket har resulteret i 2 gange 0-1. AGF har næsten kun Patrick Mortensen, som er farlig i offensiven, til gengæld er de solide nede bagved. Brøndbys nye keeper, Pentz, taler også for spillet, ikke mindst pga hans fremragende debut, hvor han på flot vis reddede et straffespark i Vejle og reddede de 3 point, da det var dybt inde overtiden ved stillingen 0-1.

Spil på AGF – Brøndby*

Real Madrid – Real Sociedad d. 17/9 kl. 21:00

Totale målminutter, spread 133-143
Sælger 133 (dvs hvis samlet målminutter er under 133 er der gevinst)

Begge med Champions League den kommende midtuge. Vinicius er tvivlsom pga den skade der har holdt ham ude de seneste uger. Begge indbyrdes opgør gik under linjen sidste sæson; marginalt under hos Sociedad og kampen i Madrid endte 0-0. Real Sociedad vandt senest hele 5-3 efter 3 uafgjorte kampe, men det var nu ikke fordi den kamp var særlig chancerig – begge hold var bare enormt effektive/heldige. Sociedad kommer ikke til Bernabeu for at byde Kongeklubben op til dans og i sidste sæson lykkedes det altså meget godt med at forsvare sig, omvendt kom de også til ganske lidt den anden vej.

Spil på Real Madrid – Real Sociedad*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

Få op til 1.000 kroner i velkomstbonus
Tilbuddet er kun for nye spillere. Kun din første indbetaling bestemmer værdien af ​​dine gratis væddemål. For eksempel, en indbetaling på 1.000 kr. vil resultere i et gratis væddemål på 500 kr. til sportsbook samt et gratis væddemål på 500 kr. til spreadbetting, som du modtager når dit første indskud er gennemspillet 1 gang til minimum odds 1,50. Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af velkomstbonussen. Spread bettting tab kan være større end din indsats. 18+| Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar