18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sportsjournalist: PL-hold kigger stadig på Hjulmand

Danske Morten Hjulmand har haft stor succes i italienske Lecce hidtil. Gianluca Di Marzio fortæller til SpilXperten, at der fortsat er engelsk interesse for midtbanespilleren

Morten Hjulmand i FC Admira Wacker-trøjen – Foto: Bildbyrån

23-årige Morten Hjulmand har rundet 80 kampe for den italienske Serie A-klub, Lecce, og er en vigtig brik i holdets pæne succes. Klubben huserer, på nuværende tidspunkt, på en femtende plads i Italiens bedste fodboldrække.

Den italienske sportsjournalist, Gianluca Di Marzio, fortæller, at en Premier League-klub fik afvist deres bud på den unge, danske midtbanespiller.

– “Southampton vil have ham. De bød 13 millioner euro i januars transfervindue, men Lecce sagde nej.”

Afslaget på det indledende bud har bestemt ikke skræmt engelske klubber væk, hvis man spørger Di Marzio. Han uddyber.

– “Jeg tror, at de vender tilbage. Jeg er ikke sikker på, at det bliver Southampton, men så bliver det et af de andre Premier League hold.”

Og der er ikke kun international interesse for Hjulmand. Også i støvlelandet har den 23-årige dansker gjort sig godt bemærket.

– “Selv her i Italien er der interesse. Juventus og Inter kan godt lide ham, men jeg tror at det sandsynligvis bliver et skifte til Premier League.”

Morten Hjulmand er blevet udtaget til det danske A-landshold, for første gang, og du kan se ham og landsholdet i aktion torsdag d.23 marts kl.20.45, når Danmark møder Finland.

Skriv første kommentar

Skriv et svar