18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Yussuf Poulsen

Der er sund konkurrencen om de to fløje på det danske landshold, og Yussuf Poulsen er en af de spillere, som kommer til at kæmpe for en startplads. Han var ikke fast starter hos Leipzig i den forgange sæson, men har til gengæld været en fast bestanddel af landsholdet i en del år efterhånden, og derfor ved Hjulmand også præcis hvad han får med Poulsen på banen. Han er hurtig, kropsstærk, stærk på låget og yder altid et stort løbearbejde på landsholdet, hvor han slider modstanderne trætte med sine konstante løb. Der kan ikke sættes en finger på arbejdsindsatsen!

Yussuf Poulsen
Foto: Scanpix

28-årige skiftede Lyngby ud med RB Leipzig for hele ni år siden, og det har været én lang succeshistorie. Fra 3.Liga til 2.Bundesliga, til Bundesliga, til fast bestanddel af den tyske top, Champions League-fodbold mm. Yussuf Poulsen er den spiller med suverænt flest kampe for den unge tyske klub, og den bedrift kommer man ikke sovende til. Han er en eminent holdspiller, som altid kæmper røven ud af bukserne i holdets tjeneste. Koldblodigheden foran mål er der ikke altid, men hans store arbejdsradius kan man altid regne med.

Damsgaard, Lindstrøm, Braitwaithe og Skov Olsen skal nok give kamp til stregen om startpladserne til VM, men Yussuf Poulsen skal nok komme til at spille en rolle hvad enten det bliver på kanten eller helt fremme som 9’er. Hvis der skal kriges står Leipzig-angriberen formentlig langt fremme i køen. I starten af indeværende sæson har Poulsen mest set til fra bænken i Leipzig grundet en skade, men forhåbentlig er det værste bag ham, så han kan komme i omdrejninger til slutrunden.

Spil på Yussuf Poulsen ved VM

Yussuf Poulsen kan forhåbentlig hjælpe Danmark på vej mod et stort VM-resultat. Se VM-oddsene, der afspejler de danske vinderhancer.