18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Wahbi Khazri

Tunesiens landshold finder vi et par udmærkede Superliga-profiler i Anis Slimane og Issam Jebali, men det mest etablerede navn på den internationale fodboldscene er altså Wahbi Khazri. Den 31-årige landsholdsanfører har stor rutine efter mange år i Ligue 1, og har sågar også huseret et par sæsoner i den engelske Premier League. Over sommeren har Khazri skiftet Ligue-1 nedrykkerne fra Saint-Etienne ud med Montpellier, hvor han har fået en glimrende start med både mål og assist.

Wahbi Khazri
Foto: Bildbyrån

Den tunesiske 10’er kan dække alle de offensive positioner, fra venstre til højre kant, centre-forward og den offensive midtbane. På det tunesiske landshold har han som oftest udgangspunkt enten på venstre kant eller helt fremme. Khazri leverer god underholdning, når han indtager græstæppet. Han er ingen Speedy Gonzalez, men han er til gengæld klasse med bolden ved sine fødder! Teknik, kreativitet, driblinger, og en eminent sparketeknik gør ham til en virkelig spændende spiller at følge ved VM-slutrunden.

Danmark skal passe på med at give frispark alt for tæt på mål, når Tunesien er modstanderen 22. november, Khazri er nemlig lidt af en dødboldsspecialist. Tuneseren har en hammer af en højrefod, så Schmeichel skal være vågen, hvis Khazri ligger an til et slangehug.

Spil på Wahbi Khazri ved VM

Wahbi Khazri er et godt bud på en tunesisk topscorer ved slutrunden, omend den overordnede målrævskonkurrence nok er at sigte for højt. De nuværende VM-odds fortæller en historie om, at Wahbi Khazri og co. får rigeligt at se til i Qatar.