18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vincent Aboubakar

30-årige Vincent Aboubakar var fuldkommen varm til Africa Cup of Nations tidligere på året. På hjemmebane i Cameroun gjorde den store angriber sit til landsholdets succes, da han scorede hele 8 mål i 7 kampe. Kun én gang i historien har en spiller scoret flere mål end det ved AFCON, så selvtilliden må være høj hos Aboubakar, selvom det kun blev til bronzemedaljer. I 2017 var det selvsamme Aboubakar, som scorede sejrsmålet, da Cameroun vandt AFCON for første gang i 15 år. Han har ikke legendestatus som Samuel Eto’o endnu, men han prøver da virkelig at gøre opmærksom på sig selv med de bedrifter!

Vincent Aboubakar
Foto: Bildbyrån

Den camerounesiske landsholdskaptajn tørner til daglig ud for Saudi Arabiske Al-Nassr, som han skiftede til før sidste sæson, efter en del sæsoner i europæisk fodbold hos blandt andet FC Porto og Besiktas. Aboubakar er en klassisk spydspids, som har sine klare forcer inde foran kassen og som opspilsstation. Han er ikke voldsomt høj, men er bred og stærk, og virkelig svær at komme ind på livet af for forsvarsspillerne. Der er noget Lukaku over hans bevægelser og driblinger, men lige som belgieren, er han altså en ordentlig håndfuld for modstanderne.

Hvis Cameroun skal videre fra den komplicerede VM-gruppe, så kræver det samme skarphed fra Aboubakar, som han viste ved AFCON. Han var en konstant trussel i modstandernes felt, og bolden blev sendt i kassen med højre, venstre, hoved og fra 11-meterpletten. Lad os håbe, at han er lige så varm i Qatar!

Spil på Vincent Aboubakar ved VM

Kan Vincent Aboubakar score nok til, at Cameroun trodser VM oddsene og går langt ved VM i fodbold 2022?