18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Thomas Partey

Den store og stærke midtbanespiller Thomas Partey er en af de vigtigste brikker på det ghanesiske landshold. På et mandskab uden kæmpe internationale stjerner skiller Partey sig helt sikkert positivt ud med sit CV, som indeholder to storklubber i Atletico Madrid og Arsenal. Ghaneseren huserer på den defensive midtbane, hvor han med sin højde, drøjde og sit fantastiske løbearbejde agerer en fantastisk stopklods, som samtidig er god til at sende sine offensive medspillere afsted i hurtige omstillinger.

Thomas Partey
Foto: Bildbyrån

29-årige Partey er et fysisk pragteksemplar. Han er stærk, hurtig, og så dækker han, til forskel for nogle defensive midtbanespillere, store arealer på midtbanen. Arsenal-spilleren er virkelig god til at erobre bolden, og er derfor virkelig vigtig, når hans hold ikke er på bolden. Selvom Parteys største evner ligger i det defensive arbejde, så er han faktisk ganske målfarlig for landsholdet. Midtbane-ankeret spillede kun fire kampe i VM-kvalen, men kom på måltavlen hele tre gange. Blandt andet scorede han Ghanas enlige mål i den afgørende kamp mod Nigeria.

I en slutrunde, hvor man må gå ud fra at Ghana ikke kommer til at sidde på boldbesiddelsen i alle kampe, bliver Thomas Partey en fuldkommen afgørende spiller for Ghanas chance for avancement. Det bliver Parteys opgave at bryde modstanderens angreb, sætte presset og sende de hurtige offensivspillere afsted i omstillinger.

Spil på Thomas Partey ved VM

Thomas Partey er vil gøre sit for, at Ghana kan trodse VM odds 2022 og gå langt ved slutrunden i Qatar.