18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Thomas Delaney

Den 31-årige københavner er en af de helt store lederskikkelser på det danske landshold. Fra sin position i maskinrummet på den danske midtbane er Delaney altid garant for et sandt arbejdsraseri. Den danske midtbanedynamo er fysisk stærk, forudseende, god til at positionere sig og fuld af energi, men han agerer ikke bare stopklods på den bagerste del af midtbanen. Delaney er nemlig en glimrende boldspiller, som har evner og lov til at gå med offensivt, og på trods af en ikke overvældende højde, så er han dødbringende på låget.

Thomas Delaney
Foto: Bildbyrån

Der er helt sikkert spillere i den danske landsholdstrup, som har været mere lysende talenter end Delaney, men den danske midtbanespiller har holdt snuden i sporet igennem hele sin karriere, og lagt på sæson efter sæson. I FCK gik han fra ungdomsspiller til breddespiller til en af Superligaens bedste, og da han i 2017 skiftede til Werder Bremen, tog han med det samme Bundesligaen med storm. Siden er karrieren gået forbi storklubber som Dortmund og nu Sevilla, og det er stærkt bevis på den rivende udvikling han har været igennem over de sidste par år.

Delaney er fast starter på landsholdets defensive midtbane, hvor han med Højbjerg udgør en hårdtarbejdende og standhaftig midtbaneduo. Lad os håbe, at de to er toptunede til Qatar.

Spil på Thomas Delaney ved VM

Thomas Delaney kan forhåbentlig hjælpe Danmark på vej mod et stort VM-resultat. Se VM-oddsene, der afspejler de danske vinderhancer.