18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Takumi Minamino

27-årige Minamino havde svært ved at spille sig i startelleveren på Klopps stjernespækkede Liverpool-mandskab, og har endnu heller ikke bidt sig fast i startopstillingen hos franske Monaco, men på det japanske landshold er han den helt store stjerne. ’The Scouse Samurai’, som Liverpool-fansene kalder ham, er en moderne offensivspiller, som besidder et højt teknisk niveau, blik for spillet, men lige så vigtigt, aggressivitet og hurtighed.

Takumi Minamino
Foto: Bildbyrån

Japaneren kan dække alle de forreste pladser, sågar også den centrale midtbane i ny og næ, men har som oftest udgangspunkt på venstre kant. Japan var helt suveræne i VM-kvalen, hvor den stod på lutter sejre, og her spillede Minamino en stor rolle fra sin position i venstre angrebsside. Minamino sørgede for masser af mål og assist, og faktisk var han både den spiller mest næstflest mål og næstflest assist i hele den asiatiske kvalifikation.

Minamino har i Liverpool, og nu i Monaco bevist, at han altid er klar til at levere, når chancen byder sig, og som man også kan se på hans statistikker, så griber han som oftest chancen. På landsholdet nyder han godt af tilliden fra landsholdstræner Moriyasu, og hvis Japan skal lykkes med at spille sig videre på bekostning af Tyskland eller Spanien, så afhænger det i høj grad af Minamino, som skal diktere det offensive spil.

Spil på Takumi Minamino ved VM

Kan Takumi Minamino sparke Japan videre fra gruppespillet ved VM i fodbold? Holdets topscorer-bud skal toppræstere, og så skal Japan formå at trodse nogle VM odds, der holder dem som underdogs.