18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Simon Kjær

Det har ikke altid ligget i kortene, at den danske forsvarsklippe skulle blive så markant en skikkelse for det danske landshold. I starten af landsholdskarrieren var Kjær nemlig ikke just en favorit blandt fansene med sine oversatsede lange afleveringer og generelt ukloge forsvarsspil. Den fåmælte jyde har dog ladet fødderne tale hele vejen igennem, og har etableret sig som en utrolig vigtig profil for Danmark. Kjær har flest landskampe under bæltet af alle i den nuværende landsholdstrup, og er derfor også det naturlige anførervalg.

Simon Kjær
Foto: Bildbyrån

Simon Kjær startede sin karriere i FC Midtjylland, og har siden været forbi alskens klubber i de største europæiske ligaer. Palermo, Wolfsburg, Roma, Lille, Fenerbache, Sevilla, Atalanta og nu Milan er klubber som vidner om den danske forsvarsstyrmands høje niveau, og selvom ikke alle ophold har været lige succesrige, så har han med sin mentale styrke altid formået at komme ovenpå igen, og spillede, før sin skade i december 2021, på et virkelig højt niveau for AC Milan i den italienske Serie A.

Kjær har med årene udviklet sig til en utrolig klog og sikker skanse i midterforsvaret. Med erfaring, årvågenhed, stor fysisk styrke og et godt blik for spillet er den blonde dansker en fundamental del af den succes, som vælter ind over det danske landshold i disse år. Lad os håbe, at han er i fulde omdrejninger til VM i Qatar.

Spil på Simon Kjær ved VM

Simon Kjær kan forhåbentlig hjælpe Danmark på vej mod et stort VM-resultat. Se VM-oddsene, der afspejler de danske vinderhancer.