18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sardar Azmoun

Den 27-årige iraner er en stor stjerne i hjemlandet, og hvis man følger lidt med i international klubfodbold, vil man også have stiftet bekendtskab med den talentfulde angriber, som blandt andet nettede to gange i seneste Champions League-sæson for Zenit. De fine præstationer i den russiske Premier League, og en hæder som ligaens bedste spiller i sidste sæson fik Leverkusen på banen i vinters, og nu tørner Azmoun altså ud i den tyske Bundesliga, dog uden den store succes indtil videre.

Sardar Azmoun
Foto: Bildbyrån

Azmoun er en forholdsvis ’klassisk’ angriber, og betegnelsen af ham som den ’Iranske Messi’ virker lidt skæv. Han er nemlig ganske høj, og har derfor også sine største styrker som opspilsstation, og i boksen, hvor han med sin glimrende positionering og gode afslutninger scorer et hav af mål, både med hoved og fødder. Teknikken fejler ingenting, og derfor har Azmoun også evnerne til at indgå i småspil omkring feltet, og sætte sine medspillere op til mål.

Iran gjorde en fin figur ved VM 2018, hvor de blot endte 1 point efter Spanien og Portugal i gruppespillet. Azmoun fik dog aldrig luft under vingerne i turneringen, men med 0.8 målinvolveringer pr. kamp over de seneste tre sæsoner i Zenit bør han være klar til at tage et step op i Qatar.

Spil på Sardar Azmoun ved VM

Irans bedste bud på en topscorer ved VM i fodbold hedder Sardar Azmoun. Vil du spille på slutrunden, har vi samlet nogle solide VM odds til dig her.