18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Salman Al-Faraj

Her er vi ude i en af de mere ukendte VM-profiler, i hvert fald på vores breddegrader. Salman Al-Faraj tørner nemlig ud for Saudi-Arabien, som ikke er den største fodboldnation i verden, og så huserer han tilmed på den defensive midtbane, en position, som ikke hører til de mest sexede af slagsen. Til daglig tørner 33-årige Al-Faraj ud for den Saudi Arabiske storklub Al-Hilal med stor succes. Al-Faraj er en sand leder på banen, hvorfor han både er anfører på klub- og landshold. 

Salman Al-Faraj
Foto: Bildbyrån

Al-Faraj tager som oftest udgangspunkt dybt på midtbane, hvor han med sit flotte overblik, elegante boldkontrol, og skarpe pasningsspil sætter Saudi Arabiens angreb i gang nedefra. Al-Hilal-spilleren er en klasse playmaker, det skinner ud af ham, at han elsker at have bolden ved sine fødder, og på Youtube kan man finde masser af videoer, hvor han laver lækkerier og tricks inde på midtbanen. Al-Faraj har et giftigt venstreben, så der falder også et par kasser af i ny og næ, blandt andet blev det til tre kasser i VM-kvalen.

Landsholdsanføreren spillede en stor rolle, da Saudi Arabien i 2018 kvalificerede sig til VM efter otte års fravær, og nu har de altså gjort det igen, og endnu engang har Al-Faraj været en yderst vigtig brik på holdet.

Spil på Salman Al-Faraj ved VM

Salman Al-Faraj skal forsøge at hjælpe Saudi-Arabien til succes ved VM i fodbold? Et kig på de aktuelle odds for VM 2022 afslører, at der venter midtbanemanden et ordentligt stykke arbejde.