18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sadio Mané

På et ellers rimelig profileret senegalesisk landshold er 30-årige Sadio Mané den altoverskyggende stjerne. Bayern-spilleren er en af verdens allerbedste spillere på sin position, og kan fra sit udgangspunkt på venstre kant få de fleste forsvarsspillere til at ryste i bukserne. Mané er en ultra dynamisk fodboldspiller med sin styrke, fart og aggressivitet, som gør ham perfekt til moderne fodbold, hvor det netop er de spidskompetencer de fleste trænere søger.

Sadio Mané
Foto: Ritzau Scanpix

Mané er en forholdsvis uortodoks spiller, og det er en af grundene til hans store succes på både klub og landshold. Senegaleseren er bevægelig, hurtig, en fremragende afslutter med begge ben, og samtidig en god header på trods af hans ikke overvældende højde. Mané er svær at finde ud af for forsvarsspillere, fordi han har så mange kvaliteter som han kan gøre brug af.

Den senegalesiske stjerne har haft stor succes på både klub- og landshold over de seneste år. For første gang nogensinde vandt Senegal Africa Cup of Nations i vinters, hvor Mané selvfølgelig spillede en helt afgørende rolle, mens det også i Liverpool blev til både Premier League og Champions League-triumf.

Senegals VM-drømme starter ved superstjernen Sadio Mané, som ved hvordan man vinder.

Spil på Sadio Mané ved VM

Sadio Mané ved, hvor målet står, og derfor er han et frækt outsider-bud på topscorertitlen ved VM i fodbold. Han vil derfor være en overraskende vinder af prisen, og de nuværende odds på VM i fodbold viser da også, at Senegal ikke er blandt favoritterne i turneringen.